2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Kızlar bir de bebek kamerası alan var mı ? Hangi markadan memnunsunuz ya da memnun değilsiniz ? Henüz almayanlarımıza fikir olması açısından paylaşabilir misiniz ? Ben xiaomi almayı düşünüyorum xiaomi kıllanan var mı ?
Xiaomi kullanıyoruz gayet Guzel❤️

Ya hiç kullanmadım dondurulmuş bi deniyim 🥰biberi yazdan doğrayıp koymuştum o Şekilde Kullanıyorum rahat oluyor
Vallahi ıspanak yıkarken yarım günüm gidiyordu resmen 🤭 birkaç senedir donmuş alıyorum inanılmaz rahat deneyin mutlaka 🤭

Bende xiomi kamera kullanılıyorum, memnunum, vitabiotics pregnacare breast Feeding multivitamin bide gyno feron kan ilacı kullanıyorum. Dondurulmuş ıspanak gayet güzel oluyor kızlar diğerlerini denemedim ama

Kızlar bebekleriniz uyandıktan kaç saat/dk sonra geri uyuyo gece uykularında?

Biz bı uyandık mi 1 saat sürüyor bazen 1 buçuk 2 saati buluyo

Kızlar herkes kamera kullanmaya başlamışta hepiniz çocuklari yanınızdan ayırdınız mı? Ben geç mi kaldım onu odasında yatırmaya? 5 aylıkken artık odasında yatırırım diye düşünüyordum ben

Sevindim sorunsuz emmesine kuzunun 😊Hiç farketmez, önemli olan fazla olan sütü biraz azaltmak nasıl sağdığınızın bir önemi yok diye biliyorum. Ben makine ile sağıyorum eğer meme çok sertse birkaç dakika daha rahat emiyor 😊
Merhaba sagdigmiz ön sütu bebeye mi vericez yoksa dokucekmiyiz.

selamlar ben 2-3 hafta önce kalçada iğne yapılan yerde 2-3 tane deri altında beze farkettim bastırınca ele geliyor Ağrı da yapıyor iğne ağrısı gibi böyle bir durum yaşayan varmı çevrem de 2 kişi iğne dağılmamış toplanmış geçer ama geç geçer doğumda vurulan iğnelerden dolayı kalıyor diyen oldu ama kiminde var kiminde yok

selamlar ben 2-3 hafta önce kalçada iğne yapılan yerde 2-3 tane deri altında beze farkettim bastırınca ele geliyor Ağrı da yapıyor iğne ağrısı gibi böyle bir durum yaşayan varmı çevrem de 2 kişi iğne dağılmamış toplanmış geçer ama geç geçer doğumda vurulan iğnelerden dolayı kalıyor diyen oldu ama kiminde var kiminde yok
Böyle bir durum fark etmedim ama daha fazla bel ağrım oluyor çocuktan mı ameliyatla mı ilgili bilemiyorum

Kızlar herkes kamera kullanmaya başlamışta hepiniz çocuklari yanınızdan ayırdınız mı? Ben geç mi kaldım onu odasında yatırmaya? 5 aylıkken artık odasında yatırırım diye düşünüyordum ben
Ben yeni sipariş verdim kamera ama sebebi çocuk uyurken ben başka bir işle uğraşıyorsam sürekli aklım onda oluyor kapıyı açıyorum ses gidiyor vs. O konuda rahat olmak için aldım. Oda ayırma işini daha hiç düşünmedim çünkü yanımda yatağında yatarken bile tedirgin oluyorum.

Yok. Canım yatak odasında yatıyor mesela misafir varken vs sesi duyulmuyor..
Ya da Yemek yaparken gündüz odsya koyarsam iyi oluyor

Dışardan hiç almadım o şekilde nasıl temiz güzel oluyormu
Ben onu da karbonatlı suda beklettim birkaç kere sıfır tortu olunca temiz olduğuna ikna oldum şimdi sadece sudan geçiriyorum sonra hop tencereye 🤭

Selamlarr
Uzun zamandır buraya giremiyorum. Çok zorlu geçiyor. Benim gibi emzirmeyen var mı aramızda? Moralim çok bozuk
Bebeğimde inek sütü protein alerjisi var. normalde hem mama hem anne sütü alıyordu alerji sebebiyle özel bir mamaya başladık ben de çok katı bir diyete girdim gerçekten çok dikkat ediyorum süt alerjisi için. Dana eti dahi yemiyorum. Bir süre rahattı sonra alerjiler tekrar çıktı herhalde başka bir şeye alerjisi var. Yumurta, kivi, domates, fındık fıstık her şey olabilir. Emzirmediğimde bebek yine daha rahat. Emzirinve tekrar alerjiler başlıyor. Neye olduğunu da bilmiyoruz test de yapılmıyor belki pidenin üzerindeki susam. Yüzünde vücudunda döküntüler, akneler, kızarıklıklar, bağırsak gaz problemleri ama öyle böyle değil 2 3 saat arabayla gezdirmeli.
Biraz da mecburiyetten emzirmeyi bıraktım. Sütüm azdı daha da azaldı.
Emzirsem bir dert bebeğime eziyet, emzirmeyince de kendimi suçlu hissediyorum

Bana 5 bile erken geliyor, konuşmaya başlayana kadar cesaret edemem. Kusar eder, döner, düşer, üzerine battaniyesi gelir Allah korusun. Bana seslenmesi gerekir seslenmez ben de bilemem ne oluyor ne bitiyor

Kızlar geceleri benim gibi gaz çıkaramayan var mı ya? Gündüz bi şekilde çıkarıyor bebek ama gece özellikle uykuluysa asla çıkmıyor ve yarım saat sonra falan olay kıvranıp kıvranıp kusmayla sonuçlanıyor geri uyanıyoruz yerine yatırırsam. Sabaha da kesin o gaz aşağı iniyor bi de öyle sancısını çekiyoruz. Bu gaz çıkarma işinden çok sıkıldım gerçekten ne zaman bitecek

X