2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Benim bebis hem.emiyor hem.mama yiyor bende gogsu siktirinca 3 4 gözenekleri fışkırıyor acaba benimkide tazikli geliyor zor emiyor emerken ağlıyor kendini geri atıyor ki

Bebisler göz hapsine aldi bizi ben odada dolanıyorum takip ediyor beni cikiyim odadan bir bağırıyor gelen yok iki bağırıyor gelen yok sonra basıyor ağlamayı abisiyle falanda durmuyor aynı odada
Benim ki şükür keyfi yerindeyse evdekilerle duruyor aynı odada gözü bende oluyor ama ağlamıyor

Bende yogurt corbasi yaptim sulunkofte yaotim pisti pilav var o da akşama doğru yaparım bebek uyudu mqsaalh uyanmadı o fırsat hallettim camasir topladim robotu saldım eve yeter şimdilik
Oh iyi bari, ellerine sağlık
Ben iki. Keredir yoğurt çorbası yapıyorum kesiliyor sinirlerim bozuldu artık..
Bir keresinde sanırım soğuk sıcak dengesini ayarlaayamadim. Bi kere de oğlum. Durmadı karıştırmadım diye kesildi

Canım çocuğa vermeden biraz sağ istersen sütün daha yavaş gelir belki

Kızlar demir hapı, multivitamin vs kullanan var mı ? Ne öneriliyor en çok emzirme döneminde.Saçlarım inanılmaz dökülmeye başladı.neler kıllanıyorsunuz

Kızlar demir hapı, multivitamin vs kullanan var mı ? Ne öneriliyor en çok emzirme döneminde.Saçlarım inanılmaz dökülmeye başladı.neler kıllanıyorsunuz
Demir ilacı gynoferon depo kullanıyorum. Multivitamin içinde elenatal 3 kullanıyorum. İkiside günde 1 kere.

Kızlar bir de bebek kamerası alan var mı ? Hangi markadan memnunsunuz ya da memnun değilsiniz ? Henüz almayanlarımıza fikir olması açısından paylaşabilir misiniz ? Ben xiaomi almayı düşünüyorum xiaomi kıllanan var mı ?

Ben kiwi marka kullaniyorum çok memnunum

Ben 2.5 yıldır kullanıyorum memnunum

Bizim evde fazladan xiaomi kamera vardı onu kullanıyoruz telefona bağlanıyor tek sıkıntısı bebek uyuduğunda telefon kullanılmaz halde oluyor (sürekli kamera uygulaması açık çünkü )

Ay o adamların kafasını kırcam az kaldı valla horluyo diye içerde yatıyor o da işine geliyor deliksiz uyuyor paşa
aksam işten geliyo biraz oynayın sakin sakin duş bari alayim diyorum bebek ağlamaya başlayınca kapının önünde dikiliyor vallahi dövecem

Bende ıspanak aldım doğrayıp yıkayıp buzluğa koycam inşallah..
Akşama da pırasa.
Evi de süpür sil yapmamız lazım..
Dış ağrısı çok zor ya
Ispanağı dondurulmuş alsanıza çok pratik yıkamakla uğraşmazsınız. Ben öyle yapıyorum hatta biberi soğanı da doğranmış alıyorum dondurucuda duruyor 5 dakikada yemek ocakta

Ispanağı dondurulmuş alsanıza çok pratik yıkamakla uğraşmazsınız. Ben öyle yapıyorum hatta biberi soğanı da doğranmış alıyorum dondurucuda duruyor 5 dakikada yemek ocakta
Dondurulmuş soğan tadında değişiklik oluyor mu?

Ya hiç kullanmadım dondurulmuş bi deniyim biberi yazdan doğrayıp koymuştum o Şekilde Kullanıyorum rahat oluyor

Bizim evde fazladan xiaomi kamera vardı onu kullanıyoruz telefona bağlanıyor tek sıkıntısı bebek uyuduğunda telefon kullanılmaz halde oluyor (sürekli kamera uygulaması açık çünkü )
Ay evet bizde de durumlar aynı ama süper kamera çok memnunum 3 yıldır kullanıyorum kaç kere düştü hala sağlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…