- 9 Haziran 2023
- 3.364
- 2.535
- 36
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.781
Benim ki şükür keyfi yerindeyse evdekilerle duruyor aynı odada gözü bende oluyor ama ağlamıyorBebisler göz hapsine aldi bizi ben odada dolanıyorum takip ediyor beni cikiyim odadan bir bağırıyor gelen yok iki bağırıyor gelen yok sonra basıyor ağlamayı abisiyle falanda durmuyor aynı odada
Oh iyi bari, ellerine sağlıkBende yogurt corbasi yaptim sulunkofte yaotim pisti pilav var o da akşama doğru yaparım bebek uyudu mqsaalh uyanmadı o fırsat hallettim camasir topladim robotu saldım eve yeter şimdilik
Canım çocuğa vermeden biraz sağ istersen sütün daha yavaş gelir belkiKızlar merhaba uzun zamandır okuyamıyorum buraları ama bir konudan muzdaribim size danışmak istedim. Bebeğim 2 gündür memede çığlık çığlığa ağlıyor öksürüyor. Neden yapıyor süt mü az diye düşünürken Mememi sıkmamla tazyikli süt olduğunu anladım. Bu zamana kadar böyle bir sorun yaşamamıştım şimdi ne yapıcam bilmiyorum. Sürekli ağlıyor. Ama geceleri ağlama yok genelde gündüzleri oluyor ve bi memede oluyorsa diğerinde olmuyor. Bu durumu yaşayan var mı yada çözüm önerisi olan??
Olduğu kadarOh iyi bari, ellerine sağlık
Ben iki. Keredir yoğurt çorbası yapıyorum kesiliyor sinirlerim bozuldu artık..
Bir keresinde sanırım soğuk sıcak dengesini ayarlaayamadim. Bi kere de oğlum. Durmadı karıştırmadım diye kesildi
Demir ilacı gynoferon depo kullanıyorum. Multivitamin içinde elenatal 3 kullanıyorum. İkiside günde 1 kere.Kızlar demir hapı, multivitamin vs kullanan var mı ? Ne öneriliyor en çok emzirme döneminde.Saçlarım inanılmaz dökülmeye başladı.neler kıllanıyorsunuz
Ben demir ilacı (oroferon) ve imom latte kullanıyorumKızlar demir hapı, multivitamin vs kullanan var mı ? Ne öneriliyor en çok emzirme döneminde.Saçlarım inanılmaz dökülmeye başladı.neler kıllanıyorsunuz
Evet sıkınca 1-2 odaktan ileri doğru fışkırıyorSıkınca fışkırıyor mu
İmom latte kullanıyorum multivitamin olarak. Ayrıca demir ve d vitamini kullanıyorumKızlar demir hapı, multivitamin vs kullanan var mı ? Ne öneriliyor en çok emzirme döneminde.Saçlarım inanılmaz dökülmeye başladı.neler kıllanıyorsunuz
Ben kiwi marka kullaniyorum çok memnunumKızlar bir de bebek kamerası alan var mı ? Hangi markadan memnunsunuz ya da memnun değilsiniz ? Henüz almayanlarımıza fikir olması açısından paylaşabilir misiniz ? Ben xiaomi almayı düşünüyorum xiaomi kıllanan var mı ?
Ben 2.5 yıldır kullanıyorum memnunumKızlar bir de bebek kamerası alan var mı ? Hangi markadan memnunsunuz ya da memnun değilsiniz ? Henüz almayanlarımıza fikir olması açısından paylaşabilir misiniz ? Ben xiaomi almayı düşünüyorum xiaomi kıllanan var mı ?
Bizim evde fazladan xiaomi kamera vardı onu kullanıyoruz telefona bağlanıyor tek sıkıntısı bebek uyuduğunda telefon kullanılmaz halde oluyor (sürekli kamera uygulaması açık çünkü )Kızlar bir de bebek kamerası alan var mı ? Hangi markadan memnunsunuz ya da memnun değilsiniz ? Henüz almayanlarımıza fikir olması açısından paylaşabilir misiniz ? Ben xiaomi almayı düşünüyorum xiaomi kıllanan var mı ?
Ay o adamların kafasını kırcam az kaldıBende istiyorum.kesuntjsiz uyumak yuvalete zor gidiyorum benim öküz hiç duymuyor gerçi adam oturma odasında yatıyor geçen gece kucakladı aldim koynuna verdim durmuyor oyala diye sizce ne kadar sürdü 10 dakika canim bu annesini istiyor durmuyor diye koydu kacti
Ispanağı dondurulmuş alsanıza çok pratik yıkamakla uğraşmazsınız. Ben öyle yapıyorum hatta biberi soğanı da doğranmış alıyorum dondurucuda duruyorBende ıspanak aldım doğrayıp yıkayıp buzluğa koycam inşallah..
Akşama da pırasa.
Evi de süpür sil yapmamız lazım..
Dış ağrısı çok zor ya
Dondurulmuş soğan tadında değişiklik oluyor mu?Ispanağı dondurulmuş alsanıza çok pratik yıkamakla uğraşmazsınız. Ben öyle yapıyorum hatta biberi soğanı da doğranmış alıyorum dondurucuda duruyor5 dakikada yemek ocakta
Hayır tadı kokusu aynı. Hem daha ekonomik hem pratik oluyor.Dondurulmuş soğan tadında değişiklik oluyor mu?
Ya hiç kullanmadım dondurulmuş bi deniyimIspanağı dondurulmuş alsanıza çok pratik yıkamakla uğraşmazsınız. Ben öyle yapıyorum hatta biberi soğanı da doğranmış alıyorum dondurucuda duruyor5 dakikada yemek ocakta
Ay evet bizde de durumlar aynı ama süper kamera çok memnunum 3 yıldır kullanıyorum kaç kere düştü hala sağlamBizim evde fazladan xiaomi kamera vardı onu kullanıyoruz telefona bağlanıyor tek sıkıntısı bebek uyuduğunda telefon kullanılmaz halde oluyor (sürekli kamera uygulaması açık çünkü )