- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.801
Xiaomi kullanıyoruz gayet GuzelKızlar bir de bebek kamerası alan var mı ? Hangi markadan memnunsunuz ya da memnun değilsiniz ? Henüz almayanlarımıza fikir olması açısından paylaşabilir misiniz ? Ben xiaomi almayı düşünüyorum xiaomi kıllanan var mı ?
Vallahi ıspanak yıkarken yarım günüm gidiyordu resmenYa hiç kullanmadım dondurulmuş bi deniyimbiberi yazdan doğrayıp koymuştum o Şekilde Kullanıyorum rahat oluyor
Ayni bir birbucukKızlar bebekleriniz uyandıktan kaç saat/dk sonra geri uyuyo gece uykularında?
Biz bı uyandık mi 1 saat sürüyor bazen 1 buçuk 2 saati buluyo
Merhaba sagdigmiz ön sütu bebeye mi vericez yoksa dokucekmiyiz.Sevindim sorunsuz emmesine kuzununHiç farketmez, önemli olan fazla olan sütü biraz azaltmak nasıl sağdığınızın bir önemi yok diye biliyorum. Ben makine ile sağıyorum eğer meme çok sertse birkaç dakika daha rahat emiyor
Dışardan hiç almadım o şekilde nasıl temiz güzel oluyormuVallahi ıspanak yıkarken yarım günüm gidiyordu resmenbirkaç senedir donmuş alıyorum inanılmaz rahat deneyin mutlaka
Böyle bir durum fark etmedim ama daha fazla bel ağrım oluyor çocuktan mı ameliyatla mı ilgili bilemiyorumselamlar ben 2-3 hafta önce kalçada iğne yapılan yerde 2-3 tane deri altında beze farkettim bastırınca ele geliyor Ağrı da yapıyor iğne ağrısı gibi böyle bir durum yaşayan varmı çevrem de 2 kişi iğne dağılmamış toplanmış geçer ama geç geçer doğumda vurulan iğnelerden dolayı kalıyor diyen oldu ama kiminde var kiminde yok
Ben yeni sipariş verdim kamera ama sebebi çocuk uyurken ben başka bir işle uğraşıyorsam sürekli aklım onda oluyor kapıyı açıyorum ses gidiyor vs. O konuda rahat olmak için aldım. Oda ayırma işini daha hiç düşünmedim çünkü yanımda yatağında yatarken bile tedirgin oluyorum.Kızlar herkes kamera kullanmaya başlamışta hepiniz çocuklari yanınızdan ayırdınız mı? Ben geç mi kaldım onu odasında yatırmaya? 5 aylıkken artık odasında yatırırım diye düşünüyordum ben
DeniycemVallahi ıspanak yıkarken yarım günüm gidiyordu resmenbirkaç senedir donmuş alıyorum inanılmaz rahat deneyin mutlaka
Yok. Canım yatak odasında yatıyor mesela misafir varken vs sesi duyulmuyor..Kızlar herkes kamera kullanmaya başlamışta hepiniz çocuklari yanınızdan ayırdınız mı? Ben geç mi kaldım onu odasında yatırmaya? 5 aylıkken artık odasında yatırırım diye düşünüyordum ben
Ben veriyorum sonrasında. buzdolabına koyuyorum bazen siftinmek istiyor ozaman içiyorMerhaba sagdigmiz ön sütu bebeye mi vericez yoksa dokucekmiyiz.
Ben onu da karbonatlı suda beklettim birkaç kere sıfır tortu olunca temiz olduğuna ikna oldum şimdi sadece sudan geçiriyorum sonra hop tencereyeDışardan hiç almadım o şekilde nasıl temiz güzel oluyormu
Bana 5 bile erken geliyor, konuşmaya başlayana kadar cesaret edemem. Kusar eder, döner, düşer, üzerine battaniyesi gelir Allah korusun. Bana seslenmesi gerekir seslenmez ben de bilemem ne oluyor ne bitiyorKızlar herkes kamera kullanmaya başlamışta hepiniz çocuklari yanınızdan ayırdınız mı? Ben geç mi kaldım onu odasında yatırmaya? 5 aylıkken artık odasında yatırırım diye düşünüyordum ben
Aynı bızAy o adamların kafasını kırcam az kaldıvalla horluyo diye içerde yatıyor o da işine geliyor deliksiz uyuyor paşa
aksam işten geliyo biraz oynayın sakin sakin duş bari alayim diyorum bebek ağlamaya başlayınca kapının önünde dikiliyorvallahi dövecem