2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Arkadaşlar bebeğiniz için hangi ıslak mendili kullanıuorsunuz? Ben mümkün oldupunca akan suda yıkıyorum ama illaki ıslak mendile de ihtiyacım oluyor. E bebekten farklı ıslak mendiller aldım denemek için. Ama hala karar veremedim.
Molfix kullandım güzeldi şimdi sleepy kullanıyorum

Ben baby turco kullanıyorum ıslak mendil olarak o da güzel 🧜🏻‍♀️ bnm bebe de emerken ağlıyor sonra alıp gazını cikariyorum geri emziriyorum bide uykusu geldiği zaman başını goguslerimin arasına koyup agliyo o zman pispis yapıp uyutmaya çalışıyorum

Sütüm az gibi hissediyorum bazen mamsel still tea aldım onu içiyorum günde 3 fincan falan ise yaradığını düşünüyorum

Hangisini aldınız bende nurse damlayımı alsam acaba diyorum emerken bazen ağlıyor ama daha çok emzirdikten sonra gaz çıkarsa sırasında çığlık atıyor resmen onu öyle görünce bende ağlıyorum napsam bilemedm
Biz gece vakti eşim nöbetçi eczanelerde sab simplex i bulabildi onu aldık.

Arkadaşlar bebeğiniz için hangi ıslak mendili kullanıuorsunuz? Ben mümkün oldupunca akan suda yıkıyorum ama illaki ıslak mendile de ihtiyacım oluyor. E bebekten farklı ıslak mendiller aldım denemek için. Ama hala karar veremedim.
ihtiyacım oldukça baby me yenidoğan ıslak havlu kullanıyorum hamileyken stoklamıştım içeriği temiz diye. tesadüf pişik yapmadı. Baby turco ıslak havlusu pişik yaptı. Altını evde kaynatılmış suyla ıslattığım pamukla siliyorum iki günde bir hazırlıyorum.

Eklentiler

• IMG_5611.jpeg
    IMG_5611.jpeg
    56,2 KB · Görüntüleme: 23
B Buffalosos sen nasıl oldun peki bebiş 2 aylık taptatatlı bir şey olmuştur eminim ki sen iç sıkıntını geçiril toparlayabildin mi
Büyüdü 🫠🫠 benim psikoloji hala git gelli çünkü anne sütü almamasına rağmen mamaya rağmen hala yenidoğan gibi gece 2 saatte bir beslenmeye kalkıyor çok içip doysa dahi max 2 saat uyuyor o yüzden psikolojim hala hiç iyi değil :KK43:

Büyüdü 🫠🫠 benim psikoloji hala git gelli çünkü anne sütü almamasına rağmen mamaya rağmen hala yenidoğan gibi gece 2 saatte bir beslenmeye kalkıyor çok içip doysa dahi max 2 saat uyuyor o yüzden psikolojim hala hiç iyi değil :KK43:
Demek ki yemeyi çok seven tontik bi küçük bey seni bekliyo ☺️ uykusuzluk birçoğumuz için büyük bi sorun keşke bi çözümü olsaydı büyüdükçe düzene girecek büyürken bizden de gidecek ama mecbur sabredicez 🥺 yine de kendine haksızlık etme anneyiz evet ama önce kendimizi iyi etmeliyiz ki mıtlu bi anne olalım 🍀

Kızlar ben biogaia kullanıyordum probiyotik etki etmedi gaz sorununa 3 gündür nurse harveys kullanıyorum ve bebeğimin kakası sıvı pütürsüz. İnternette ishal yazıyor. Böyle birşey yaşadınız mı? Sanırım damladan oldu. Tam anlamıyla işe de yaramadı hala kıvranıyor gazdan ara sıra kendi çıkarıyor

Kızlar aptamil PDF kullanıyorduk.Aptamil 1 e geçtik. Aptamil kullanma var mu? Aptamil pronıtea ve aptamil prosyneo farkı nedir hangisini alacağız

Kızlar aptamil PDF kullanıyorduk.Aptamil 1 e geçtik. Aptamil kullanma var mu? Aptamil pronıtea ve aptamil prosyneo farkı nedir hangisini alacağız
Ben düz 1 no ya geçmiştim prematilden sonra. Comfort sindjrjmde daha iyiymiş. Seninki de prematüre idi yanlış hatırlamıyorsam. Ya düz 1 no yada comfort alabilirsin

Farkını bilmiyorım ama prosyneo kullanıyorum gaz yapmadı kaka problemi de yaşamadık memnunum ben.. Önceden hipp kullandım ama sanki hipp doyurmuyor bebeğim sürekli acıkıypdu bu daha tok tutuyo ve hipp kilo aldırmıyodu bu biz de biraz kilo da yaptı

Kızlar ben biogaia kullanıyordum probiyotik etki etmedi gaz sorununa 3 gündür nurse harveys kullanıyorum ve bebeğimin kakası sıvı pütürsüz. İnternette ishal yazıyor. Böyle birşey yaşadınız mı? Sanırım damladan oldu. Tam anlamıyla işe de yaramadı hala kıvranıyor gazdan ara sıra kendi çıkarıyor
Normal olan o şekilde kaka değil mi benim ki hep öyle yapıyor

Farkını bilmiyorım ama prosyneo kullanıyorum gaz yapmadı kaka problemi de yaşamadık memnunum ben.. Önceden hipp kullandım ama sanki hipp doyurmuyor bebeğim sürekli acıkıypdu bu daha tok tutuyo ve hipp kilo aldırmıyodu bu biz de biraz kilo da yaptı
Doktorumuz aptamil pdf den aptamil 1 e geçirdi ama iki çeşit sanırım hangi çeşit alsak bilemedim suan eczaneden düz 1 numara aldık.Trendyol fiyatları çok çok daha uygun pdf her yerde bulunmuyordu ama 1 numara ve diğerleri aptamil satıcıda çok daha uygunmuş suan gördüm.Diğer mamaları hiç denemedik biz

X