2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Bende ilk hafta sadece mama ile gittik. Hemen sutum gelmedi. Geldiğinde de 5 cc varla yok arasındaydı. Zamanla arttı.gunde 4 yada 5 kez mama veriyorum geri kalan zamanda sütle oylamaya çalışıyorum. Benimde artmiyo malesef gittiği yere kadar ne kadar içerse kârdir deyip devam ediyorum açıkçası.
Bende 34+1 de doğum yaptım 😂 bizimki de 40. Haftaya göre hesap edersek 45 günlük felan gibi.
Demir ilacı ocean microfer vermiş sabahları 8 damla şeklinde. Yarin basliycam inşallah zor bulduk bugun.
Aa aynı vakitte olmuş doğumlarımız 🙏🏻💝
Ocean da vitaminde iyi marka yine bi umut inşallah kabız olmaz bebişin

Kozlar biz bugün 2 aylık aşımızı olduk. Sabah 9 da ateşimiz yükseliyor öğlen içirdim calpol u şimdi yine içirsem bişey olmaz dimi çok halsiz bitkin yavrum ateş 37.5 sizinkilerde de ateşlenme oldumu birde bu üstünü çıkartsam mı Allah korusun havale geçirmesinden korkuyorum

Eklentiler

• 5C364234-1FFC-45BE-8FA6-983D0E71DA78.jpeg
    5C364234-1FFC-45BE-8FA6-983D0E71DA78.jpeg
    106,5 KB · Görüntüleme: 91
  • 7500C82E-C76D-41B1-B4EE-37276DA2B8D9.jpeg
    7500C82E-C76D-41B1-B4EE-37276DA2B8D9.jpeg
    106,9 KB · Görüntüleme: 92
Kozlar biz bugün 2 aylık aşımızı olduk. Sabah 9 da ateşimiz yükseliyor öğlen içirdim calpol u şimdi yine içirsem bişey olmaz dimi çok halsiz bitkin yavrum ateş 37.5 sizinkilerde de ateşlenme oldumu birde bu üstünü çıkartsam mı Allah korusun havale geçirmesinden korkuyorum
Canım hemşire bize 6 saatte 1 calpol verebileceğimizi söylemişti

Benimki de akşam ateşlenmişti ikinci kez vermiştim calpolu. Ateşi varsa ver canım. Maşallah tüm bebişlerimiz çok tatlı Allah nazarlardan saklasın 🤲🏻🧿

Yok 2 gündür ne uyku ve bişi kaldı bizde karnı sert ve kaka da yapamıyor. Kıvranıp duruyor yavrum
Bence bir deneyin gaz damlasını birde duş aldırın güzelce masaj yağı ile ovun karnini inşallah rahatlar benimki banyo ve masajdan sonra çok güzel uyumaya başladı. Oyuzden banyolarıni gece yatarken yaptırıyorum

Canım ılık havlu koy beline ve karnına sırayla birde masaj yap gaz çok. Kötü yaa😪😪😪
Ayakları altına su torbası koydum masajlar yaptım emzik vermeyi seven biri değildim ama bu gün emzik tutturmaya çalıştım emmek istedi sürekli gazdan dolayı yedikcede daha da gaz oluyor diye.

ben artık ne yapacağımı şaşırdım bol su rezene bestlak hepsi tmm ama bebeğim emmiyor o emmedikce süt bitti şimdi sağdım çıkan bu 2 göğüsten bana bi akıl verin kızlar tekrar nasıl artırırım ben bu sütü sağıyorum ama bişey çıkmıyor delircem artık 😭😭
Kesinlike bu çayı dene ben çok memnun kaldım Trendyol dan sipariş verdim

Eklentiler

• Screenshot_2024-04-04-23-29-30-622_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-04-04-23-29-30-622_trendyol.com.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 78
Bence bir deneyin gaz damlasını birde duş aldırın güzelce masaj yağı ile ovun karnini inşallah rahatlar benimki banyo ve masajdan sonra çok güzel uyumaya başladı. Oyuzden banyolarıni gece yatarken yaptırıyorum
Aldık sab simplex i ama kullanmadan uyudu uyanana kadar ellemeyeyim yavrumu. Maşallah eşim nöbetçi eczaneler 7 tane gezdi bunu bulabildi.
Bende banyoları sabah erkenden yaptırıyorum.

Aldık sab simplex i ama kullanmadan uyudu uyanana kadar ellemeyeyim yavrumu. Maşallah eşim nöbetçi eczaneler 7 tane gezdi bunu bulabildi.
Bende banyoları sabah erkenden yaptırıyorum.
İnşallah iyi gelir deneme yanılma yöntemiyle doğru olanı bulabiliyoruz bize o fayda etmedi ama ondan memnun olanlarda vardı size inşallah iyi gelir

D vitamini ni ne zaman veriyorsunuz sabah verilmesi gerikiyormus uykusuzluk yapıyormuş onuda bu kızımda öğrendim 🤦🏼‍♀️
Sabah veriyorum en geç 10 da vermiş oluyorum. 10 u geçerse vermiyorum.
Sağlık ocağından verdiğini kullandım 1 ay kadar sonra buna döndüm.

X