2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Biz. Mahvoldu çocuk zaten kolik eczacı tavsiyesi ile sab simplex başladık, biogaiayi kestik tamamen. Doktorumuz da önce probiyotikleri yalnız başlatıyoruz şikayetleri artırırsa gaz damlası ile birlikte kullanıyoruz dedi. Biz şimdi sadece sab simplex kullanıyoruz. Mama veriyorsanız eğer Aptamil conformil ya da evolvia ac mama önerdi doktorumuz anti kolik mama ikisi de. Ciddi anlamda rahatladı çocuğum

Benim kızımda 3 hafta önce burun akıntısı ve öksürük vardı doktor antibiyotik verdi bir hafta kullandık geçti. Şimdi yine burnu tıkandı 1 2 kere de öksürdü. Doğduğundan beri burnu tıkanıyor niye oluyor anlamıyorum ya bi kurtulamadık hastalıktan

Gece gece delircem..
Sağımda bebek Uymuyor salla Salla.aptala döndüm..
Solumda kocam horrhorrrrhorrrr...
Bi şeyler bakıyorum yoksa Boğacam bu adamı
Ay lütfen ne bulduysan bana da söyle yoksa bn de benimkini gebertecem.. Çocuk tam uyuyo bu diyo hurrrr çocuk uyanıyo.. Adamı oturma odasına attım resmen bırakmıyorum bizim odaya gelsin

Grip mi yaygın ishal kusma ve çocuğun susuz kalıp hastaneye yatmasına kadar giden bi hastalık

İlk kızım alerjik diye doktor önerisiyle yaptırmamıştım.
2 yaş civarı oldu rota.
Bir kaç saat içinde çocuk bildiğin kolumuzda gidiyordu. Bir anda kahverengi kusmaya falan başladı susuzluktan. Bir yudum su içse 5 yudum kusuyordu.
Günde 7 8 kez koca koca serumlarla iyileşti.
Bu sefer direkt yaptıracağım en korktuğum rota.

Bn de her gün yatmadan önce burnunu aöıyorum hep tıkalı özellikle geceleri tıkanıyo burnu

ben artık ne yapacağımı şaşırdım bol su rezene bestlak hepsi tmm ama bebeğim emmiyor o emmedikce süt bitti şimdi sağdım çıkan bu 2 göğüsten bana bi akıl verin kızlar tekrar nasıl artırırım ben bu sütü sağıyorum ama bişey çıkmıyor delircem artık

Eklentiler

• 54641878-A528-4BC5-9AD6-1C14F8594D9E.jpeg
    114,9 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar başı dönen var mı? Doğum yapalı 56 gün oldu başım çok dönüyor 3 gündür var neden bilmiyorum yorgunluktan mı acaba

Kızlar benim 2 seferdir belimden bir ağrı yayılıp bacağım kitleniyor zor hareket ettiriyorum sezaryen kaynaklı mı acaba bu ya

Benim de var uzun süredir.
Doğumdan sonra kan ilaçlarımı kullanmadım kabızlık sebepli, kansızlıktan dönüyor bende.
Aslında her sabah kan ilacı içiyordum ama birkaç gündür içmedim bilmiyorum sanki faydası da yok gibi demir serumu taksalar iyi olurdu aslında zaten düşüktü girdiğimde de ameliyata

Canım ucundaki iğneyi neden taktın. Sana dut kurusu çayı öneriyorum. Bir avuç dut kurusunu bir bardak içme suyuyla kaynat günde 1 kez iç. Kalan dutları da ye. Buna 1 hafta devam et. İnşallah fayda eder. Ayrıca ben kırmızı etin de süt artırdığını farkettim. Onu da önerebilirim.

Ay lütfen ne bulduysan bana da söyle yoksa bn de benimkini gebertecem.. Çocuk tam uyuyo bu diyo hurrrr çocuk uyanıyo.. Adamı oturma odasına attım resmen bırakmıyorum bizim odaya gelsin
Aparatlar. İse yaramıyor diyorlar Valla delirmelik birde 2saniyede uyuyor ve horluyor nasıl Bıseyse bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…