- 23 Aralık 2021
- 1.058
- 1.293
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.421
Biz. Mahvoldu çocuk zaten kolikKızlar selam biogaia damla kullanıp bebeği daha çok ağlayan oldumu?Ben kullandığım hafta daha çok ağladı ama dolaptan çıkarır çıkarmaz vermiştim soğuk karnını ağrıtmıştır dediler
İnsanın iyice sinirine dokunuyor. Çünkü uykusuz ve çok yorgunsunuzHiç almiyo. Bari..
Ya sinirlerim. Zaten bozuk horladikca başım ağrıyor hele. Bebek uyaninca
Benim kızımda 3 hafta önce burun akıntısı ve öksürük vardı doktor antibiyotik verdi bir hafta kullandık geçti. Şimdi yine burnu tıkandı 1 2 kere de öksürdü. Doğduğundan beri burnu tıkanıyor niye oluyor anlamıyorum ya bi kurtulamadık hastalıktanBende bu gece ilk defa hiç ellemedim bebeğimi maşallah 6 7 saat uyudu ama genişledi tıkalı ve uyku arasında 2 3 kere oksurdu çocuk doktoruna randevu aldm bugün 2de götüreyim dedim ilerlemedn 34 günlüğüm ablası da 40 günlükken oksrmeyw başlamıştı 2 aylıkken 10 gece bronsitten hastanede yatmstk inşallah ilerlemedn önlemini almak istiyorum
Ay lütfen ne bulduysan bana da söyle yoksa bn de benimkini gebertecem.. Çocuk tam uyuyo bu diyo hurrrr çocuk uyanıyo.. Adamı oturma odasına attım resmen bırakmıyorum bizim odaya gelsinGece gece delircem..
Sağımda bebek Uymuyor salla Salla.aptala döndüm..
Solumda kocam horrhorrrrhorrrr...
Bi şeyler bakıyorum yoksa Boğacam bu adamı
Grip mi yaygın ishal kusma ve çocuğun susuz kalıp hastaneye yatmasına kadar giden bi hastalık
Bn de her gün yatmadan önce burnunu aöıyorum hep tıkalı özellikle geceleri tıkanıyo burnuBenim kızımda 3 hafta önce burun akıntısı ve öksürük vardı doktor antibiyotik verdi bir hafta kullandık geçti. Şimdi yine burnu tıkandı 1 2 kere de öksürdü. Doğduğundan beri burnu tıkanıyor niye oluyor anlamıyorum ya bi kurtulamadık hastalıktan
Aldığım eczacı bana dolapta sakla dedi fakat üstünde açıldıktan sonra 1 hafta oda sıcaklığında saklanabilir yazıyorDolap şart mı acaba ben dolapta tutmuyorum
Biliyorum ilk çocuğum atlattı. Zorunlu olsa yaptırırdım ama sistemin ücretli yapmasına karşılık yaptırmayacağım.Grip mi yaygın ishal kusma ve çocuğun susuz kalıp hastaneye yatmasına kadar giden bi hastalık
Dolaba kaldırayım o zaman bende. Donuyor diye çıkarmıştımAldığım eczacı bana dolapta sakla dedi fakat üstünde açıldıktan sonra 1 hafta oda sıcaklığında saklanabilir yazıyor
Kızlar başı dönen var mı? Doğum yapalı 56 gün oldu başım çok dönüyor 3 gündür var neden bilmiyorum yorgunluktan mı acaba
Aslında her sabah kan ilacı içiyordum ama birkaç gündür içmedim bilmiyorum sanki faydası da yok gibi demir serumu taksalar iyi olurdu aslında zaten düşüktü girdiğimde de ameliyataBenim de var uzun süredir.
Doğumdan sonra kan ilaçlarımı kullanmadım kabızlık sebepli, kansızlıktan dönüyor bende.
Canım ucundaki iğneyi neden taktın. Sana dut kurusu çayı öneriyorum. Bir avuç dut kurusunu bir bardak içme suyuyla kaynat günde 1 kez iç. Kalan dutları da ye. Buna 1 hafta devam et. İnşallah fayda eder. Ayrıca ben kırmızı etin de süt artırdığını farkettim. Onu da önerebilirim.ben artık ne yapacağımı şaşırdım bol su rezene bestlak hepsi tmm ama bebeğim emmiyor o emmedikce süt bitti şimdi sağdım çıkan bu 2 göğüsten bana bi akıl verin kızlar tekrar nasıl artırırım ben bu sütü sağıyorum ama bişey çıkmıyor delircem artık
Benim de oluyor arada.Kızlar başı dönen var mı? Doğum yapalı 56 gün oldu başım çok dönüyor 3 gündür var neden bilmiyorum yorgunluktan mı acaba
Canım bir daha okudum da üstünü açıldıktan sonra 4 hafta oda sıcaklığında saklanabilir yazıyormuşDolaba kaldırayım o zaman bende. Donuyor diye çıkarmıştım
Bizimki. Colex şurup Formunda olanı verdi kuzum, günde 3 kere 2.5 ml veriyorumNurse harvets kaç damla canım
Hersey batıyor evetİnsanın iyice sinirine dokunuyor. Çünkü uykusuz ve çok yorgunsunuz
Aparatlar. İse yaramıyor diyorlarAy lütfen ne bulduysan bana da söyle yoksa bn de benimkini gebertecem.. Çocuk tam uyuyo bu diyo hurrrr çocuk uyanıyo.. Adamı oturma odasına attım resmen bırakmıyorum bizim odaya gelsin