2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
İyi geceler. Kesinlikle özel aşılarda dahil hepsini yaptıracağım. 9 yaşını geçince hpv aşısı da var onu da yaptıracağım.

Evet yaptıracağım.
Tekrar aşı dozu fazla yoksa hepi topu 10 tane aşı var takvimde. 2. Ay itibariyle 4 tanesi yapılmış oluyor.
Rota ve menenjit ayrı, onları da yaptıracağım.

Rota sıkıntılı geçebiliyor onu biliyoruz.
Menenjit aşıları yan etki yapıyor mu?
Ben ilk çocukta yaptırmamıştım şimdi yaptıracağım.

Ben evet. Hepsini yaptıracağım

Evet canım yaptırcaz, özel olanlar dahil

Evet ücretlilerde dahil

Rota sıkıntılı geçebiliyor onu biliyoruz.
Menenjit aşıları yan etki yapıyor mu?
Ben ilk çocukta yaptırmamıştım şimdi yaptıracağım.
Bazen ateş olabiliyormuş diğer aşılar gibi…Benim ilk çocuğumda hiçbir yan etki olmadı bu çocuğuma da yaptıracağım bütün özel aşıları

Gece gece delircem..
Sağımda bebek Uymuyor salla Salla.aptala döndüm..
Solumda kocam horrhorrrrhorrrr...
Bi şeyler bakıyorum yoksa Boğacam bu adamı.
Bu aparatların hiçbiri ne yazık ki bir ise yaramıyor horlamanın gerçekten tek çaresi ameliyat ona da yanaşmıyorlar çünkü kendilerinin değil bizim hayat kalitemiz düştüğü için onları ilgilendiren bir durum yok atın başka odaya mutlu mutlu horlasın dursun hem belki böylelikle çare için bir adım atar sizden ayrı kalırsa ben Allah affetsin sen horladikca bebek uyanıyor diye yolladım içeri

Gece gece delircem..
Sağımda bebek Uymuyor salla Salla.aptala döndüm..
Solumda kocam horrhorrrrhorrrr...
Bi şeyler bakıyorum yoksa Boğacam bu adamı.

Bende de bebiş kalktı az önce, onun ağlamasına abla uyanıp yastığını kaptı geldi bizim yatağa.
Küçüğü uyuttum büyüğü öksürdü kalktı. Büyük uyudu küçük ağladı kalktı.
Birbirlerini uyandırıp duruyorlar, zaten 3'ten sonra yatmıştım. İkisi de derin uyuyana kadar bekleyeyim bari bölünmesin uykum.

Kocam aynı odada, ki yatak odamız küçücük, hiçbirini duymadı

Teşekkür ederim ben de 120 leri görünce acaba mı dedim ama miktar da çok gelmişti memeden sonra 30 cc vermeyi deneyerek huzursuzluğunun önüne geçebilirim

Kızlar selam biogaia damla kullanıp bebeği daha çok ağlayan oldumu?Ben kullandığım hafta daha çok ağladı ama dolaptan çıkarır çıkarmaz vermiştim soğuk karnını ağrıtmıştır dediler

Bir çok insan bu damlanın daha çok gaz yaptığını falan söylemiş ama ben memnunum daha rahat gaz çıkartıyor ve ben hep dolapta saklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…