- 27 Ağustos 2022
- 2.573
- 3.221
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.381
İyi geceler. Kesinlikle özel aşılarda dahil hepsini yaptıracağım. 9 yaşını geçince hpv aşısı da var onu da yaptıracağım.Kızlar iyi geceler.Tartısmaya yol açmadan (Aşı yandaşlığı ya da karşıtlığı gibi algılanmasın) sadece sağlık ocağının istediği tüm aşıları yaptıracak mısınız ? Karnede her ay neredeyse bir sürü aşı var inceleyince farkettim.Sizler istenilen karnedeki tüm aşıları yaptıracak mısınız ?
Kızlar iyi geceler.Tartısmaya yol açmadan (Aşı yandaşlığı ya da karşıtlığı gibi algılanmasın) sadece sağlık ocağının istediği tüm aşıları yaptıracak mısınız ? Karnede her ay neredeyse bir sürü aşı var inceleyince farkettim.Sizler istenilen karnedeki tüm aşıları yaptıracak mısınız ?
Ben evet. Hepsini yaptıracağımKızlar iyi geceler.Tartısmaya yol açmadan (Aşı yandaşlığı ya da karşıtlığı gibi algılanmasın) sadece sağlık ocağının istediği tüm aşıları yaptıracak mısınız ? Karnede her ay neredeyse bir sürü aşı var inceleyince farkettim.Sizler istenilen karnedeki tüm aşıları yaptıracak mısınız ?
Evet canım yaptırcaz, özel olanlar dahilKızlar iyi geceler.Tartısmaya yol açmadan (Aşı yandaşlığı ya da karşıtlığı gibi algılanmasın) sadece sağlık ocağının istediği tüm aşıları yaptıracak mısınız ? Karnede her ay neredeyse bir sürü aşı var inceleyince farkettim.Sizler istenilen karnedeki tüm aşıları yaptıracak mısınız ?
Bende anlam veremedimZeytinyağ faydalı mı veriyorum ama ne bilim bir etkisini göremedim
Evet ücretlilerde dahilKızlar iyi geceler.Tartısmaya yol açmadan (Aşı yandaşlığı ya da karşıtlığı gibi algılanmasın) sadece sağlık ocağının istediği tüm aşıları yaptıracak mısınız ? Karnede her ay neredeyse bir sürü aşı var inceleyince farkettim.Sizler istenilen karnedeki tüm aşıları yaptıracak mısınız ?
Bazen ateş olabiliyormuş diğer aşılar gibi…Benim ilk çocuğumda hiçbir yan etki olmadı bu çocuğuma da yaptıracağım bütün özel aşılarıRota sıkıntılı geçebiliyor onu biliyoruz.
Menenjit aşıları yan etki yapıyor mu?
Ben ilk çocukta yaptırmamıştım şimdi yaptıracağım.
Ben oda ayırdım bu yüzdenGece gece delircem..
Sağımda bebek Uymuyor salla Salla.aptala döndüm..
Solumda kocam horrhorrrrhorrrr...
Bi şeyler bakıyorum yoksa Boğacam bu adamı.
Biz ayrı yatma kararımızı sürdürüyoruzGece gece delircem..
Bu aparatların hiçbiri ne yazık ki bir ise yaramıyor horlamanın gerçekten tek çaresi ameliyat ona da yanaşmıyorlar çünkü kendilerinin değil bizim hayat kalitemiz düştüğü için onları ilgilendiren bir durum yokGece gece delircem..
Bizde de durum aynı.Biz ayrı yatma kararımızı sürdürüyoruz
Gece gece delircem..
Teşekkür ederim ben de 120 leri görünce acaba mı dedim ama miktar da çok gelmişti memeden sonra 30 cc vermeyi deneyerek huzursuzluğunun önüne geçebilirimBu konu tamamen bebekle ve seninle alakalı dene Bi ona göre karar ver.
Ben burdaki yazıları görünce oğluma 60cc verdiğim mamayı 90. 100 yaptım çocuğun içi dışına çıktı hepsini kusuyordu.. Meme ve mama ilerliyoruz..
Doktorda 60cc bile çok 30 ver dedi ve günde 2ye düşürdü. Kilo alımı iyi diye, çocuğun Kumalari azaldı ya
Verdim canımBi çay kaşığı verin calpol. Yazık. Ağrısı vardir
Nekadarmış rota aşısıBiz yaptırdık herhangi bir etki yapmadı bize
1740₺Nekadarmış rota aşısı
Bir çok insan bu damlanın daha çok gaz yaptığını falan söylemiş ama ben memnunum daha rahat gaz çıkartıyor ve ben hep dolapta saklıyorumKızlar selam biogaia damla kullanıp bebeği daha çok ağlayan oldumu?Ben kullandığım hafta daha çok ağladı ama dolaptan çıkarır çıkarmaz vermiştim soğuk karnını ağrıtmıştır dediler