- 18 Ağustos 2016
- 4.801
- 19.732
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.441
Aslında her sabah kan ilacı içiyordum ama birkaç gündür içmedim bilmiyorum sanki faydası da yok gibi demir serumu taksalar iyi olurdu aslında zaten düşüktü girdiğimde de ameliyata
Kızlar başı dönen var mı? Doğum yapalı 56 gün oldu başım çok dönüyor 3 gündür var neden bilmiyorum yorgunluktan mı acaba
Kan ilaçlarınızı ihmal etmeyinBenim de var uzun süredir.
Doğumdan sonra kan ilaçlarımı kullanmadım kabızlık sebepli, kansızlıktan dönüyor bende.
Nasıl içiliyor o tam anlamadım bakıncaKan ilaçlarınızı ihmal etmeyin
Kabızlık yapmayan özel bir demir ilacı var gebeliğimde de kullandım asla kabiz olmadım
Best iron stick
Evet bazı ve bebeklerde daha çok gaz huzursuzluk yaratmış sanırım bizdede o şekil oldu dolapta tutulması gerekiyor zaten ben ozaman soğuk vermiştim damlayı acaba karın ağrısımı yapmıştı dye düşünüyorumBir çok insan bu damlanın daha çok gaz yaptığını falan söylemiş ama ben memnunum daha rahat gaz çıkartıyor ve ben hep dolapta saklıyorum
Evet biizmkide Cook ağladı nurse ve bio bir arada verildiğinde daha çok fayda ediyormuş diye duydum şuan bende bioya tekrar başlamaya korkuyorum zinco kullanıyorumBeeennnnn..
İlk bi aylıkken sadece biogaia kullandık oğlum bi gece resmen sabaha kadar ağladı.. Ama. Tek başına kullanınca öyle olabiliyormuş probiyotik ler.
Suan korkudan arada Bi veriyorum. Nurse harveys ile birlikte, ama. Bitince bi daha almam. İkinci şişemiz
Bizimki kolik değil ama bioyu kullandığım hafta çok ağladı bio probiyotik mi gaz ilacımı bilmyrumBiz. Mahvoldu çocuk zaten kolikeczacı tavsiyesi ile sab simplex başladık, biogaiayi kestik tamamen. Doktorumuz da önce probiyotikleri yalnız başlatıyoruz şikayetleri artırırsa gaz damlası ile birlikte kullanıyoruz dedi. Biz şimdi sadece sab simplex kullanıyoruz. Mama veriyorsanız eğer Aptamil conformil ya da evolvia ac mama önerdi doktorumuz anti kolik mama ikisi de. Ciddi anlamda rahatladı çocuğum
2 aylık prematüre bebeklerim ikisinde de kansızlık var biri küvezde kan transferi oldu 1 serum kadar ama hala kansızlığı devam diyor şimdi ikizi de değerleri düşmeye başlamış aylık kan aldırıp baktırıyoruz. 2 gün önce doktor kontrolümüz vardı kanlarına bakıldı 12 olması gereken kan değerleri bir kızımın 7 diğerinin 9 çıktı. Kan transfer edilen kızımın transfere rağmen 7 değeri. Düşük olduğu için “ Bestiron “ kan damlası yani demir ilacına başlattı doktor. Kilo başına 1 damla yani şuan 4 damla kullanıyoruz 5 kilo olduklarında 5 damla olacak öyle artarak gidecek. Normalde 4 aylıkken başlanır her bebeğe direk dedi. Ama böyle kansızlık erken doğum prematüre ya da kan değerleri beklenenden düşük olan bebeklerde 2. Ay itibariyle erkenden başlayabiliyoruz dedi doktor. Bestiron da içeriği en temiz demir ilacıymış kabızlık yapmaması için önemli dedi doktor normalde bebeklerde kabızlkk yaparmış umarım bizde olmazBebeğe kan damlası başlatılan var mı?
Yok 2 gündür ne uyku ve bişi kaldı bizde karnı sert ve kaka da yapamıyor. Kıvranıp duruyor yavrumÇözüm buldunuz mu bilmiyorum ama Nurse Harveys çok iyi ilk kızımda da en son çareyi onda buldum şimdide onu kullaniyorum içeriği temiz ve etkili
Biz varız aldığımızdan beri daha çok bünyesi sarttı yavrumunKızlar selam biogaia damla kullanıp bebeği daha çok ağlayan oldumu?Ben kullandığım hafta daha çok ağladı ama dolaptan çıkarır çıkarmaz vermiştim soğuk karnını ağrıtmıştır dediler
Kuru dut ve hurma kaynat suyunu iç sonra kuruları yemeyi denedin mi. Ben çerez niyetine yediğim halde etki hissediyorum günde olmasa 2 günde 1 defa sağıyorum dolaba koyuyorum işe başlarsam yavrum aç kalmasın die.ben artık ne yapacağımı şaşırdım bol su rezene bestlak hepsi tmm ama bebeğim emmiyor o emmedikce süt bitti şimdi sağdım çıkan bu 2 göğüsten bana bi akıl verin kızlar tekrar nasıl artırırım ben bu sütü sağıyorum ama bişey çıkmıyor delircem artık
Ben hiç içemedim kanım az olduğu halde hamilelikte 3 serum kan ilacı takılmama rağmenKan ilaçlarınızı ihmal etmeyin
Kabızlık yapmayan özel bir demir ilacı var gebeliğimde de kullandım asla kabiz olmadım
Best iron stick
30 adet tek kullanımlık şaseler şeklinde. 1bardak suda çözündürüp içiyorsunuz.Nasıl içiliyor o tam anlamadım bakınca
Bio probiyotikBizimki kolik değil ama bioyu kullandığım hafta çok ağladı bio probiyotik mi gaz ilacımı bilmyrum
Bestiron deneyin bence, gebelikte kan değerlerim 9dan 11e çıkmıştı sayesinde. Neden içemediniz?Ben hiç içemedim kanım az olduğu halde hamilelikte 3 serum kan ilacı takılmama rağmen
Ay üzüldüm 7 değer baya düşük. Halsizlikleri de olur yavrularjn. Bize de dün yazdı doktor. Kafamda milyon sey olduğu için erken mi niye baslaiyoruz diye sorgulamak aklıma gelmemiş. Soracaklarimi unuturum diye.. galiba bize de prematüre diye erken başlatıyor. Aslinda kan değeri normal çıkmıştı. 5. Gün kana bakımda başka da bakilmadi oysa2 aylık prematüre bebeklerim ikisinde de kansızlık var biri küvezde kan transferi oldu 1 serum kadar ama hala kansızlığı devam diyor şimdi ikizi de değerleri düşmeye başlamış aylık kan aldırıp baktırıyoruz. 2 gün önce doktor kontrolümüz vardı kanlarına bakıldı 12 olması gereken kan değerleri bir kızımın 7 diğerinin 9 çıktı. Kan transfer edilen kızımın transfere rağmen 7 değeri. Düşük olduğu için “ Bestiron “ kan damlası yani demir ilacına başlattı doktor. Kilo başına 1 damla yani şuan 4 damla kullanıyoruz 5 kilo olduklarında 5 damla olacak öyle artarak gidecek. Normalde 4 aylıkken başlanır her bebeğe direk dedi. Ama böyle kansızlık erken doğum prematüre ya da kan değerleri beklenenden düşük olan bebeklerde 2. Ay itibariyle erkenden başlayabiliyoruz dedi doktor. Bestiron da içeriği en temiz demir ilacıymış kabızlık yapmaması için önemli dedi doktor normalde bebeklerde kabızlkk yaparmış umarım bizde olmaz
Demirler çoğunlukla kabız yaoiyo. Bizimki hali hazırda seyrek yapiyo artık haftalarca kıvranırken yavrum. Dun 7. Günde yaptı bakalim ne zaman yapacak bi daha2 aylık prematüre bebeklerim ikisinde de kansızlık var biri küvezde kan transferi oldu 1 serum kadar ama hala kansızlığı devam diyor şimdi ikizi de değerleri düşmeye başlamış aylık kan aldırıp baktırıyoruz. 2 gün önce doktor kontrolümüz vardı kanlarına bakıldı 12 olması gereken kan değerleri bir kızımın 7 diğerinin 9 çıktı. Kan transfer edilen kızımın transfere rağmen 7 değeri. Düşük olduğu için “ Bestiron “ kan damlası yani demir ilacına başlattı doktor. Kilo başına 1 damla yani şuan 4 damla kullanıyoruz 5 kilo olduklarında 5 damla olacak öyle artarak gidecek. Normalde 4 aylıkken başlanır her bebeğe direk dedi. Ama böyle kansızlık erken doğum prematüre ya da kan değerleri beklenenden düşük olan bebeklerde 2. Ay itibariyle erkenden başlayabiliyoruz dedi doktor. Bestiron da içeriği en temiz demir ilacıymış kabızlık yapmaması için önemli dedi doktor normalde bebeklerde kabızlkk yaparmış umarım bizde olmaz
Bende gün içinde birkaç kez yıkıyorum serum fizyolojik ile ama tam açılmıyor gibi birşeyde çıkmıyor ki burnundan su geri çıkıyor. Bu sefer nebulizatör aldım sanki daha iyi gibiBn de her gün yatmadan önce burnunu aöıyorum hep tıkalı özellikle geceleri tıkanıyo burnu
ucundaki iğneyle topluyorum sağdığım kaptan hemşire göstermişti öyle daha rahat toplanıyorCanım ucundaki iğneyi neden taktın. Sana dut kurusu çayı öneriyorum. Bir avuç dut kurusunu bir bardak içme suyuyla kaynat günde 1 kez iç. Kalan dutları da ye. Buna 1 hafta devam et. İnşallah fayda eder. Ayrıca ben kırmızı etin de süt artırdığını farkettim. Onu da önerebilirim.