2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
M Madamu
Bende aşıları yaptıracağım. Yaptırıyorum, benim tocam da her çocukta sorguluyor ama çıkış yolumuz yok. Kızım 8 aylıkken suçiçeği geçirdi kuzeninden kaptı, henüz aşı olmamıştı. Su çiçeğini çok rahat atlattı ama haftasına alerjik astım atakları başladı. Doktorunuzun demesi evet su çiçeğini rahat atlattık ama bağışıklığı düştüğü için hastalanmıştır dedi. Ben doktor olmama rağmen benimde küçük kız ablaaımdan kaptı su çiçeği ama sonrasında orta kulak iltihabı Oldu.
Rota yaptırmadım diğerlerinde, bunda bilemiyorum.
Kızda menenjitte yaptırmamıştık. Oğlanda iki doz yaptırdık.
Şimdi menenjitte 4 doza çıkmış. 2 tanesi yeni bir tarz virüsmüş. Muhtemelen yaptırırız.

Benimki de ilk yatirdigimda 4 saat uyuyor sonra 2 kez 2ser saat. 4 saatten sonra tedirgin olup kaldiriyordum ama doktor elleme dedi asla ellemem artik😄
Bende bu gece ilk defa hiç ellemedim bebeğimi maşallah 6 7 saat uyudu ama genişledi tıkalı ve uyku arasında 2 3 kere oksurdu çocuk doktoruna randevu aldm bugün 2de götüreyim dedim ilerlemedn 34 günlüğüm ablası da 40 günlükken oksrmeyw başlamıştı 2 aylıkken 10 gece bronsitten hastanede yatmstk inşallah ilerlemedn önlemini almak istiyorum

Bu aparatların hiçbiri ne yazık ki bir ise yaramıyor horlamanın gerçekten tek çaresi ameliyat ona da yanaşmıyorlar çünkü kendilerinin değil bizim hayat kalitemiz düştüğü için onları ilgilendiren bir durum yok😃 atın başka odaya mutlu mutlu horlasın dursun 😃hem belki böylelikle çare için bir adım atar sizden ayrı kalırsa 😊 ben Allah affetsin sen horladikca bebek uyanıyor diye yolladım içeri 😃
Hiç almiyo. Bari..
Ya sinirlerim. Zaten bozuk horladikca başım ağrıyor hele. Bebek uyaninca 😪😪

Bende de bebiş kalktı az önce, onun ağlamasına abla uyanıp yastığını kaptı geldi bizim yatağa.
Küçüğü uyuttum büyüğü öksürdü kalktı. Büyük uyudu küçük ağladı kalktı.
Birbirlerini uyandırıp duruyorlar, zaten 3'ten sonra yatmıştım. İkisi de derin uyuyana kadar bekleyeyim bari bölünmesin uykum.

Kocam aynı odada, ki yatak odamız küçücük, hiçbirini duymadı :KK70:
Erkeklerde ne hikmetse hiç bısey duymuyor yaa

Kızlar selam biogaia damla kullanıp bebeği daha çok ağlayan oldumu?Ben kullandığım hafta daha çok ağladı ama dolaptan çıkarır çıkarmaz vermiştim soğuk karnını ağrıtmıştır dediler
Beeennnnn..
İlk bi aylıkken sadece biogaia kullandık oğlum bi gece resmen sabaha kadar ağladı.. Ama. Tek başına kullanınca öyle olabiliyormuş probiyotik ler.
Suan korkudan arada Bi veriyorum. Nurse harveys ile birlikte, ama. Bitince bi daha almam. İkinci şişemiz

Bende bu gece ilk defa hiç ellemedim bebeğimi maşallah 6 7 saat uyudu ama genişledi tıkalı ve uyku arasında 2 3 kere oksurdu çocuk doktoruna randevu aldm bugün 2de götüreyim dedim ilerlemedn 34 günlüğüm ablası da 40 günlükken oksrmeyw başlamıştı 2 aylıkken 10 gece bronsitten hastanede yatmstk inşallah ilerlemedn önlemini almak istiyorum
Maşallah ne güzel uyumuş sadece anne sütü mü alıyor? Biz 50 günlük olduk daha 4 saat oluyor en uzun uykusu, dün 5 saat uyudu inşallah artar bizim de 🙏🏻 mama almıyor

Kızlar iyi geceler.Tartısmaya yol açmadan (Aşı yandaşlığı ya da karşıtlığı gibi algılanmasın 🙏🏻 ) sadece sağlık ocağının istediği tüm aşıları yaptıracak mısınız ? Karnede her ay neredeyse bir sürü aşı var inceleyince farkettim.Sizler istenilen karnedeki tüm aşıları yaptıracak mısınız ?
Ben de paralı aşılar dışındaki tüm aşılarını yaptıracağım. Son zamanlarda hastalıklar virüsler kol geziyor. Hangi hastalığın yeniden hortlayacağı belli olmaz. Rotayı da sordum ebeye gribe benzer bir virüsmüş. Tedavisi var yaptırıp yaptırmamak sana kalmış dedi. Ben yaptırmaya gerek görmedim. Zaten fazlasıyla aşı oluyorlar diye düşünüyorum.

Maşallah ne güzel uyumuş sadece anne sütü mü alıyor? Biz 50 günlük olduk daha 4 saat oluyor en uzun uykusu, dün 5 saat uyudu inşallah artar bizim de 🙏🏻 mama almıyor
Saolun cnm ilk defa bu kadar uyudu maşallah önceki gece göğsüm dolu diye uyandrmstm 3.30 gbi sonra 7.30da zor uyutmstm bu gece hiç ellemedim hatta kakasını bile yaptığını söyledi eşim bi ara duymuş da ben yine de ellemedim şükür baya uyudu genelde anne sütü veriyorm çok nadir mama veriyorum çarşamba verdm mama bi kere dün vermedim

Saolun cnm ilk defa bu kadar uyudu maşallah önceki gece göğsüm dolu diye uyandrmstm 3.30 gbi sonra 7.30da zor uyutmstm bu gece hiç ellemedim hatta kakasını bile yaptığını söyledi eşim bi ara duymuş da ben yine de ellemedim şükür baya uyudu genelde anne sütü veriyorm çok nadir mama veriyorum çarşamba verdm mama bi kere dün vermedim
İnşallah öyle devam eder darısı başımıza ya🙏🏻 ben de hiç ellemiyorum doktoru elleme dedi

Kızlar selam buralara doğumdan sonra nerdeyse pek ugrayamadim malum tek başına büyütmeye çalışmak çok zor. Şimdi size birşey sormak istiyorum gün içersinde bebekelriniz kaç defa ve ne kadar sürede uyuyor benimki örnek dün 8 doğru kalktı ve öğleden sonra 2.5 gibi zar zor uyudu oda 2 saat anca onun dışında uyutamiyorum 2. Bebek ama hepsi birbirinden çok farklı oluyormuş ilki daha kötü idi hem kolik hem reflusu vardı o hep ağlıyordu şimdi çok az gaz sorunumuz var birazda kucak alıştık sürekli kucakta dolaşmak istiyor onun dışında emiyor tam uyuyor gibi bırakınca uyanıyor . Bu kadar küçük bir bebek az uyurmu şoklar içerisindeyim 😬🤦🏼‍♀️ 46 günlüğüz

Kızlar iyi geceler.Tartısmaya yol açmadan (Aşı yandaşlığı ya da karşıtlığı gibi algılanmasın 🙏🏻 ) sadece sağlık ocağının istediği tüm aşıları yaptıracak mısınız ? Karnede her ay neredeyse bir sürü aşı var inceleyince farkettim.Sizler istenilen karnedeki tüm aşıları yaptıracak mısınız ?
Ben yaptıracağım yaptırmaya da başladım

Kız kardeşim kızına bunu kullanmış çok iyi dedi şimdi çocuğun videoaunı attım şaştı kaldı.
Yarın da vereceğim aynı olursa devam etmeyeceğim.
Çözüm buldunuz mu bilmiyorum ama Nurse Harveys çok iyi ilk kızımda da en son çareyi onda buldum şimdide onu kullaniyorum içeriği temiz ve etkili

34 günlük bebek 6 7 saat uyuyamaz uyumamali....

Ben de paralı aşılar dışındaki tüm aşılarını yaptıracağım. Son zamanlarda hastalıklar virüsler kol geziyor. Hangi hastalığın yeniden hortlayacağı belli olmaz. Rotayı da sordum ebeye gribe benzer bir virüsmüş. Tedavisi var yaptırıp yaptırmamak sana kalmış dedi. Ben yaptırmaya gerek görmedim. Zaten fazlasıyla aşı oluyorlar diye düşünüyorum.
Grip mi yaygın ishal kusma ve çocuğun susuz kalıp hastaneye yatmasına kadar giden bi hastalık 😔

X