-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.401
Salonda yatabilir mantıklı aslındaBen oda ayırdım bu yüzdenmüsait oda varsa ayırın bence
Bende bu gece ilk defa hiç ellemedim bebeğimi maşallah 6 7 saat uyudu ama genişledi tıkalı ve uyku arasında 2 3 kere oksurdu çocuk doktoruna randevu aldm bugün 2de götüreyim dedim ilerlemedn 34 günlüğüm ablası da 40 günlükken oksrmeyw başlamıştı 2 aylıkken 10 gece bronsitten hastanede yatmstk inşallah ilerlemedn önlemini almak istiyorumBenimki de ilk yatirdigimda 4 saat uyuyor sonra 2 kez 2ser saat. 4 saatten sonra tedirgin olup kaldiriyordum ama doktor elleme dedi asla ellemem artik
Hiç almiyo. Bari..Bu aparatların hiçbiri ne yazık ki bir ise yaramıyor horlamanın gerçekten tek çaresi ameliyat ona da yanaşmıyorlar çünkü kendilerinin değil bizim hayat kalitemiz düştüğü için onları ilgilendiren bir durum yokatın başka odaya mutlu mutlu horlasın dursun hem belki böylelikle çare için bir adım atar sizden ayrı kalırsa ben Allah affetsin sen horladikca bebek uyanıyor diye yolladım içeri
Erkeklerde ne hikmetse hiç bısey duymuyor yaaBende de bebiş kalktı az önce, onun ağlamasına abla uyanıp yastığını kaptı geldi bizim yatağa.
Küçüğü uyuttum büyüğü öksürdü kalktı. Büyük uyudu küçük ağladı kalktı.
Birbirlerini uyandırıp duruyorlar, zaten 3'ten sonra yatmıştım. İkisi de derin uyuyana kadar bekleyeyim bari bölünmesin uykum.
Kocam aynı odada, ki yatak odamız küçücük, hiçbirini duymadı
Bende onu aldım bulamadım bizim yakın eczane de kaç damla veriyorsunuz acabaNurse Harverys gaz damlası kullanıyorum çok memnunum. Sab simplex kullanmıştık daha önce bize iyi gelmedi
Beeennnnn..Kızlar selam biogaia damla kullanıp bebeği daha çok ağlayan oldumu?Ben kullandığım hafta daha çok ağladı ama dolaptan çıkarır çıkarmaz vermiştim soğuk karnını ağrıtmıştır dediler
Nurse harvets kaç damla canımBeeennnnn..
İlk bi aylıkken sadece biogaia kullandık oğlum bi gece resmen sabaha kadar ağladı.. Ama. Tek başına kullanınca öyle olabiliyormuş probiyotik ler.
Suan korkudan arada Bi veriyorum. Nurse harveys ile birlikte, ama. Bitince bi daha almam. İkinci şişemiz
Hem hiç hoşlanmıyorum bu durumdan hemde mecbur kalıyorum. Kendi çok mutlu hiç sorun değilBizde de durum aynı.
Maşallah ne güzel uyumuş sadece anne sütü mü alıyor? Biz 50 günlük olduk daha 4 saat oluyor en uzun uykusu, dün 5 saat uyudu inşallah artar bizim deBende bu gece ilk defa hiç ellemedim bebeğimi maşallah 6 7 saat uyudu ama genişledi tıkalı ve uyku arasında 2 3 kere oksurdu çocuk doktoruna randevu aldm bugün 2de götüreyim dedim ilerlemedn 34 günlüğüm ablası da 40 günlükken oksrmeyw başlamıştı 2 aylıkken 10 gece bronsitten hastanede yatmstk inşallah ilerlemedn önlemini almak istiyorum
Ben de paralı aşılar dışındaki tüm aşılarını yaptıracağım. Son zamanlarda hastalıklar virüsler kol geziyor. Hangi hastalığın yeniden hortlayacağı belli olmaz. Rotayı da sordum ebeye gribe benzer bir virüsmüş. Tedavisi var yaptırıp yaptırmamak sana kalmış dedi. Ben yaptırmaya gerek görmedim. Zaten fazlasıyla aşı oluyorlar diye düşünüyorum.Kızlar iyi geceler.Tartısmaya yol açmadan (Aşı yandaşlığı ya da karşıtlığı gibi algılanmasın) sadece sağlık ocağının istediği tüm aşıları yaptıracak mısınız ? Karnede her ay neredeyse bir sürü aşı var inceleyince farkettim.Sizler istenilen karnedeki tüm aşıları yaptıracak mısınız ?
Saolun cnm ilk defa bu kadar uyudu maşallah önceki gece göğsüm dolu diye uyandrmstm 3.30 gbi sonra 7.30da zor uyutmstm bu gece hiç ellemedim hatta kakasını bile yaptığını söyledi eşim bi ara duymuş da ben yine de ellemedim şükür baya uyudu genelde anne sütü veriyorm çok nadir mama veriyorum çarşamba verdm mama bi kere dün vermedimMaşallah ne güzel uyumuş sadece anne sütü mü alıyor? Biz 50 günlük olduk daha 4 saat oluyor en uzun uykusu, dün 5 saat uyudu inşallah artar bizim demama almıyor
İnşallah öyle devam eder darısı başımıza yaSaolun cnm ilk defa bu kadar uyudu maşallah önceki gece göğsüm dolu diye uyandrmstm 3.30 gbi sonra 7.30da zor uyutmstm bu gece hiç ellemedim hatta kakasını bile yaptığını söyledi eşim bi ara duymuş da ben yine de ellemedim şükür baya uyudu genelde anne sütü veriyorm çok nadir mama veriyorum çarşamba verdm mama bi kere dün vermedim
Ben yaptıracağım yaptırmaya da başladımKızlar iyi geceler.Tartısmaya yol açmadan (Aşı yandaşlığı ya da karşıtlığı gibi algılanmasın) sadece sağlık ocağının istediği tüm aşıları yaptıracak mısınız ? Karnede her ay neredeyse bir sürü aşı var inceleyince farkettim.Sizler istenilen karnedeki tüm aşıları yaptıracak mısınız ?
Çözüm buldunuz mu bilmiyorum ama Nurse Harveys çok iyi ilk kızımda da en son çareyi onda buldum şimdide onu kullaniyorum içeriği temiz ve etkiliKız kardeşim kızına bunu kullanmış çok iyi dedi şimdi çocuğun videoaunı attım şaştı kaldı.
Yarın da vereceğim aynı olursa devam etmeyeceğim.
34 günlük bebek 6 7 saat uyuyamaz uyumamali....Bende bu gece ilk defa hiç ellemedim bebeğimi maşallah 6 7 saat uyudu ama genişledi tıkalı ve uyku arasında 2 3 kere oksurdu çocuk doktoruna randevu aldm bugün 2de götüreyim dedim ilerlemedn 34 günlüğüm ablası da 40 günlükken oksrmeyw başlamıştı 2 aylıkken 10 gece bronsitten hastanede yatmstk inşallah ilerlemedn önlemini almak istiyorum
Dolap şart mı acaba ben dolapta tutmuyorumBir çok insan bu damlanın daha çok gaz yaptığını falan söylemiş ama ben memnunum daha rahat gaz çıkartıyor ve ben hep dolapta saklıyorum
Eczacı eşime dolabın yumurtalık bölümünde tutun demiş öyle kullanıyorum benDolap şart mı acaba ben dolapta tutmuyorum
Grip mi yaygın ishal kusma ve çocuğun susuz kalıp hastaneye yatmasına kadar giden bi hastalıkBen de paralı aşılar dışındaki tüm aşılarını yaptıracağım. Son zamanlarda hastalıklar virüsler kol geziyor. Hangi hastalığın yeniden hortlayacağı belli olmaz. Rotayı da sordum ebeye gribe benzer bir virüsmüş. Tedavisi var yaptırıp yaptırmamak sana kalmış dedi. Ben yaptırmaya gerek görmedim. Zaten fazlasıyla aşı oluyorlar diye düşünüyorum.