- 9 Haziran 2023
- 3.362
- 2.535
- 36
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.341
Dün beni de germistu ve uyuması.surekliBiz de bugün olduk 2. Ay aşısı.. Sanki yavaş yavaş ateş oluyo benimkinde alından 37.1 çikti şimdi hemen calpol verdim ne olır ne olmaz diye ama çok melul şu an benim kız bu sakın hali beni biraz gerdi ya
Yüz üstü yatirinca çıldırıyor 5dk.anca duruyo.. Sırt üstü de pek seviyor diyememTummy time yaptıran var mı? Duruyor mu bebekleriniz benimki pek sevmiyor çok kısa deniyorum bazen
Benimki de sabahtan beri bi uyuyor bi uyanıyo.. Bi haftadır gündüz almadığı uykuyu şimdi aldı.. Acıkınca kıyamet koparan kızı doyurmak için ben uyandırıuorum resmen.. Ben önlem amaçlı verdim calpol bnce siz de verin hiç olmazsa ağrısını da alır bebişinBizimki de uyudu sürekli uyanıp geri uyuyor . Acaba bende ateş çok yükselmeden calpol versem mi bilemedim bizim ebe 37,5dan sonra ver calpol dedi
Evet şimdi uyandı çığlık çığlığa ilaç vermek daha doğru galibaBenimki de sabahtan beri bi uyuyor bi uyanıyo.. Bi haftadır gündüz almadığı uykuyu şimdi aldı.. Acıkınca kıyamet koparan kızı doyurmak için ben uyandırıuorum resmen.. Ben önlem amaçlı verdim calpol bnce siz de verin hiç olmazsa ağrısını da alır bebişin
4 gündür ama bu sürüven 1 aydır devam ediyor 8 günde yapmadığı oluyor hep fitil ile yapıyorBize doktor mama alıyorsa 10 gün sadece anne sütü alıyorsa 1 haftaya kadar kaka yapmaması normal demişti ne zamandır yapmıyor?
Ah ah bir bilsemAynı bizimde 2 aya yaklaştıkça inanılmaz azalmıştı 5 günde 1 4 günde 1 e düşmüştü şimdi yine 5. Günneden böyle biliyorum 69 günlüğüz
Mesela 7.gün boyunca ıkınma yapıyor muBenim ki. Bugun 7. Gündü zorla yapti
Bu kadar ilk defa mı uyudu pekiBenimkide aynı ilk kaçta yatırırsam yatırayım uzun uyuyor. Ay dün gece misafirlikte idik hiç uyuyuyamadı gece 12de uyuttum saat 6da bi uyandım baktım hala uyuyor alıp emzirdimtabi ondan sonra bir daha uyumadı
İyiyim çok sükür canm Sen nasılsın bebeğin nasıl?
Göz teması var beni takip ediyor odada gezinirken.Gülümsüyor keyfi yerindeyse sesler çıkarmaya çalışıyor arada başarıyor da şimdilik bu kadarTaze anneler bebekleriniz neler yapabiliyor göz teması kurma gülümseme vs
Maşallah Kaç günlük olduGöz teması var beni takip ediyor odada gezinirken.Gülümsüyor keyfi yerindeyse sesler çıkarmaya çalışıyor arada başarıyor da şimdilik bu kadar
Cok sıkıntıliysa konusun doktorla bize gliserin kansuk tavsiye etmisti yenidogan icin. Bir kez yaptik cocuk rahatladi. Ben artik cok skntili degilse takilmiyorum gününe. Simdi bszen 3 bzen 5 günde 1 yapiyor. Araba koltugunda veya ana kucaginda oturtun o pozisyonda kolay yapiyorBizimki de sadece anne sütü kullanıyor
Hic sevmiyor 1 2 dk zorlaTummy time yaptıran var mı? Duruyor mu bebekleriniz benimki pek sevmiyor çok kısa deniyorum bazen
Cook. 3. Günden sonra sancıları kivranmalari ikinmalari basliyo. 3. Günden sonra günde 1 kere mamaya zeytinyağı koyuyorum. 5. Gün gibi günde 2 zeytinyağı koyuyorum. Poposuna da yağ ile uyarı yapıyorum her alt açmada. Bugun acilde sıra aldık lagman isteyevektik. Kapıda beklerken ikindi ağladı yapmaya başladı. Hemen kaydı iptal ettirip altını temizledim. Cok zorlaniyo malesef inşallah en kısa sürede düzene girerMesela 7.gün boyunca ıkınma yapıyor mu
Evet normalde 4 5 gibi uyanıyor ya da mızırdanıyor ben alıp emziriyorum. Bugün gündüzde uyudu hep atak geçiriyor heraldeBu kadar ilk defa mı uyudu peki