- 11 Temmuz 2023
- 839
- 760
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.361
Bu aralar benimki de öyle az az meme reddi yapiyor özellikle aksamlari. Çok takılmiyorum kilosunu haftalik tarttirdim 2 haftadir. Ben de sütüm yetmiyor tramvasina girmistim ama saldim artik kilo alimi iyi cikti. Memeyi yumruklayinca babasina veriyorum evde bir tur attiriyor. Bir daha bir daha ayni sekilde takiliyoruz. Sonrasinda uyku agir basiyor memeyi yakaliyor ve memede uyuyor.Evet benimkide öyle ama yarım saat sonra falan emzirince yumrukluyor mememi kızıyor ağlıyor istediği kadar süt gelmiyor galiba
Biz yaptırdık herhangi bir etki yapmadı bizeBugün rota aşısı ilk dozu oldu bebegim. Yaptiran var mi? Acayip huzursuz memeden ayrilmak istemiyor
Benim kızım da dün oldu, bana ebe bazı bebeklerde gaz ve huysuzluk yapabiliyor dedi. Eve geldiğimiz anda başladı maalesef. Bugün de hep ağlamaklı geçti, özellikle uykuya dalmakta çok zorlanıyor. Umarım geçicidir, hoş 8.hafta atağına erken de girmiş olabilir (bugün tam 7 haftalık), hangi davranışının neden olduğunu anlamakta hala biraz zorlanıyorumBugün rota aşısı ilk dozu oldu bebegim. Yaptiran var mi? Acayip huzursuz memeden ayrilmak istemiyor
Benimki de sizinki gibi.. Ayrıca benim ve babasının sesini de tanıyo galiba sesimizi dıyunca bile hemen etrafa bakınmaya başlıyoGöz teması var beni takip ediyor odada gezinirken.Gülümsüyor keyfi yerindeyse sesler çıkarmaya çalışıyor arada başarıyor da şimdilik bu kadar
Ya ben aşı sonrası meme reddi hiç duymamıştım ilk bebeğimde yeni mi çıktı böyle birşeyKızlar aşı sonrasi meme reddi yasayanlar mama vermis hep biz hic mama vermedik evde hazir etmeli miyim
Evet bizim de seslerimiz tanıyıp bakınmaya başlıyorBenimki de sizinki gibi.. Ayrıca benim ve babasının sesini de tanıyo galiba sesimizi dıyunca bile hemen etrafa bakınmaya başlıyo
Bu konu tamamen bebekle ve seninle alakalı dene Bi ona göre karar ver.Biz hem mama hem meme olarak gidiyoruz gece uyandığında tamamen emzirerek uyutuyorum ilk uykusu 3 4 saat sonra ikişer saatte bir uyanıyo günde iki kere sağdığım sütlerden biberonla 100 cc de takviye ediyorum gğn içinde 2 ya da 3 kere 90 cc mama veriyorum kalan zamanlar hep memede ama bu ara ayrı bi huysuz memedeki süt sanki çabuk bitiyo hemen yumuşuyo sinirlenip kavga ediyo gündüz uykusu düzenli değil bi kere uzun uyku yapıyo sonra gün boyu uyanık silikon uç kullandığı için de tam boşaltamıyo silikonu da bırakamadık bi türlü peki mamayı 120 cc yapmalı mıyım 50 günlük kız bebek
Bizimki çok ağladığı için almadı sakinleştirip verdim hep memeyiKızlar aşı sonrasi meme reddi yasayanlar mama vermis hep biz hic mama vermedik evde hazir etmeli miyim
Bi çay kaşığı verin calpol. Yazık. Ağrısı vardirEvet şimdi uyandı çığlık çığlığa ilaç vermek daha doğru galiba
Rota mi yaptı bunları?? Yoksa sağlık ocağı da yapılan aşılar miBenim kızım da dün oldu, bana ebe bazı bebeklerde gaz ve huysuzluk yapabiliyor dedi. Eve geldiğimiz anda başladı maalesef. Bugün de hep ağlamaklı geçti, özellikle uykuya dalmakta çok zorlanıyor. Umarım geçicidir, hoş 8.hafta atağına erken de girmiş olabilir (bugün tam 7 haftalık), hangi davranışının neden olduğunu anlamakta hala biraz zorlanıyorum
Sadece rota için aşı oldu kızım şimdiye kadar. Ben İsveç'te yaşıyorum, burada ilk olarak 6.haftada rota aşısı yapılıyor. Sonra 3.ayda karma aşı olacak. Ama dediğim gibi, ben aşıya yorsam da bu davranışların sebebi atak dönemi de olabilir. Ebenin söylediği olası tek yan etki gaz oluşmasıydı.Rota mi yaptı bunları?? Yoksa sağlık ocağı da yapılan aşılar mi
Anladım canım, inşallah çabucak geçer..Sadece rota için aşı oldu kızım şimdiye kadar. Ben İsveç'te yaşıyorum, burada ilk olarak 6.haftada rota aşısı yapılıyor. Sonra 3.ayda karma aşı olacak. Ama dediğim gibi, ben aşıya yorsam da bu davranışların sebebi atak dönemi de olabilir. Ebenin söylediği olası tek yan etki gaz oluşmasıydı.
Saatlerdir uyutmaya calisiyorum smdi babasina verdim. Hep aglamakli ama gazı yok umarim gecer de rahatlar bebeklerimizBenim kızım da dün oldu, bana ebe bazı bebeklerde gaz ve huysuzluk yapabiliyor dedi. Eve geldiğimiz anda başladı maalesef. Bugün de hep ağlamaklı geçti, özellikle uykuya dalmakta çok zorlanıyor. Umarım geçicidir, hoş 8.hafta atağına erken de girmiş olabilir (bugün tam 7 haftalık), hangi davranışının neden olduğunu anlamakta hala biraz zorlanıyorum
Anladım canım, inşallah çabucak geçer..
Bizde normalde gazliyiz. 3.ayda rota aşısı olcaz
Saatlerdir uyutmaya calisiyorum smdi babasina verdim. Hep aglamakli ama gazı yok umarim gecer de rahatlar bebeklerimiz
Zeytinyağ faydalı mı veriyorum ama ne bilim bir etkisini göremedimCook. 3. Günden sonra sancıları kivranmalari ikinmalari basliyo. 3. Günden sonra günde 1 kere mamaya zeytinyağı koyuyorum. 5. Gün gibi günde 2 zeytinyağı koyuyorum. Poposuna da yağ ile uyarı yapıyorum her alt açmada. Bugun acilde sıra aldık lagman isteyevektik. Kapıda beklerken ikindi ağladı yapmaya başladı. Hemen kaydı iptal ettirip altını temizledim. Cok zorlaniyo malesef inşallah en kısa sürede düzene girer
Bence hiç vermeyin mama daha sonra kolay geliyor ve meme reddi artarak devam ediyorKızlar aşı sonrasi meme reddi yasayanlar mama vermis hep biz hic mama vermedik evde hazir etmeli miyim
Evet ben yaptıracağım özel aşılar da dahil olmak üzere.Kızlar iyi geceler.Tartısmaya yol açmadan (Aşı yandaşlığı ya da karşıtlığı gibi algılanmasın) sadece sağlık ocağının istediği tüm aşıları yaptıracak mısınız ? Karnede her ay neredeyse bir sürü aşı var inceleyince farkettim.Sizler istenilen karnedeki tüm aşıları yaptıracak mısınız ?