2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Evet benimkide öyle ama yarım saat sonra falan emzirince yumrukluyor mememi kızıyor ağlıyor istediği kadar süt gelmiyor galiba
Bu aralar benimki de öyle az az meme reddi yapiyor özellikle aksamlari. Çok takılmiyorum kilosunu haftalik tarttirdim 2 haftadir. Ben de sütüm yetmiyor tramvasina girmistim ama saldim artik kilo alimi iyi cikti. Memeyi yumruklayinca babasina veriyorum evde bir tur attiriyor. Bir daha bir daha ayni sekilde takiliyoruz. Sonrasinda uyku agir basiyor memeyi yakaliyor ve memede uyuyor.

Biz hem mama hem meme olarak gidiyoruz gece uyandığında tamamen emzirerek uyutuyorum ilk uykusu 3 4 saat sonra ikişer saatte bir uyanıyo günde iki kere sağdığım sütlerden biberonla 100 cc de takviye ediyorum gğn içinde 2 ya da 3 kere 90 cc mama veriyorum kalan zamanlar hep memede ama bu ara ayrı bi huysuz memedeki süt sanki çabuk bitiyo hemen yumuşuyo sinirlenip kavga ediyo gündüz uykusu düzenli değil bi kere uzun uyku yapıyo sonra gün boyu uyanık silikon uç kullandığı için de tam boşaltamıyo silikonu da bırakamadık bi türlü peki mamayı 120 cc yapmalı mıyım 50 günlük kız bebek

Bugün rota aşısı ilk dozu oldu bebegim. Yaptiran var mi? Acayip huzursuz memeden ayrilmak istemiyor
Benim kızım da dün oldu, bana ebe bazı bebeklerde gaz ve huysuzluk yapabiliyor dedi. Eve geldiğimiz anda başladı maalesef. Bugün de hep ağlamaklı geçti, özellikle uykuya dalmakta çok zorlanıyor. Umarım geçicidir, hoş 8.hafta atağına erken de girmiş olabilir (bugün tam 7 haftalık), hangi davranışının neden olduğunu anlamakta hala biraz zorlanıyorum

Kızlar aşı sonrasi meme reddi yasayanlar mama vermis hep biz hic mama vermedik evde hazir etmeli miyim
Ya ben aşı sonrası meme reddi hiç duymamıştım ilk bebeğimde yeni mi çıktı böyle birşey inşallah olmaz ya benim bebeğim de mama almıyor biberon da hiç vermedim

Bu konu tamamen bebekle ve seninle alakalı dene Bi ona göre karar ver.
Ben burdaki yazıları görünce oğluma 60cc verdiğim mamayı 90. 100 yaptım çocuğun içi dışına çıktı hepsini kusuyordu.. Meme ve mama ilerliyoruz..
Doktorda 60cc bile çok 30 ver dedi ve günde 2ye düşürdü. Kilo alımı iyi diye, çocuğun Kumalari azaldı ya

Rota mi yaptı bunları?? Yoksa sağlık ocağı da yapılan aşılar mi

Rota mi yaptı bunları?? Yoksa sağlık ocağı da yapılan aşılar mi
Sadece rota için aşı oldu kızım şimdiye kadar. Ben İsveç'te yaşıyorum, burada ilk olarak 6.haftada rota aşısı yapılıyor. Sonra 3.ayda karma aşı olacak. Ama dediğim gibi, ben aşıya yorsam da bu davranışların sebebi atak dönemi de olabilir. Ebenin söylediği olası tek yan etki gaz oluşmasıydı.

Anladım canım, inşallah çabucak geçer..
Bizde normalde gazliyiz. 3.ayda rota aşısı olcaz

Saatlerdir uyutmaya calisiyorum smdi babasina verdim. Hep aglamakli ama gazı yok umarim gecer de rahatlar bebeklerimiz

Anladım canım, inşallah çabucak geçer..
Bizde normalde gazliyiz. 3.ayda rota aşısı olcaz

Çook teşekkürler, umarım sadece aşıdan artmıştır gazı. Normalde akşamüstleri çok gazı olurken şimdi bütün gün neredeyse kıvrandı. Hiç gazları olmasın minnoşların

Saatlerdir uyutmaya calisiyorum smdi babasina verdim. Hep aglamakli ama gazı yok umarim gecer de rahatlar bebeklerimiz

Bizimki de öyle. Normalde bu saatlerde uyuması gerekirken biz de pışpışlıyoruz. Umarım geçer

Zeytinyağ faydalı mı veriyorum ama ne bilim bir etkisini göremedim

Kızlar iyi geceler.Tartısmaya yol açmadan (Aşı yandaşlığı ya da karşıtlığı gibi algılanmasın ) sadece sağlık ocağının istediği tüm aşıları yaptıracak mısınız ? Karnede her ay neredeyse bir sürü aşı var inceleyince farkettim.Sizler istenilen karnedeki tüm aşıları yaptıracak mısınız ?

Evet ben yaptıracağım özel aşılar da dahil olmak üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…