2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Mama vermiyor musun

Yok yaa anca 4. Ay gibi net tutma başlar, daha el ayak koordinasyonu yeni yeni oluşuyor

Benimki iki kolunu aynı anda senkronize edemiyor çok komik. Sağ kol dimdik havada dururken sol oynuyor, sol dimdik havada dururken sağ oynuyor shdjahdhahsh oyun halısı da inanılmaz komik görünüyor.

Kızlar bebekte burun tıkanıklığı için nebulizatör kullanan var mı?

Ben
İlk çocukta niye almamışım bundan diye çok üzüldüm, mükemmel bir şeymiş.
İlaçla kullanmadım ama hiç, gerek olmadı serum fizyolojikle çalıştırmak net yetiyor.

Nasıl kullanıyorsunuz kaç dakika tutuyorsunuz uyurken falan veriyor musunuz?

Gece 1 kere 4 5 saat uyuyor. Sonra 2 3 saatte bi kalkıyor emip geri uyuyor. 10 11 gibi tam uyanıyor. Bazen erken uyanırsa emzikle geçiştiriyorum biraz daha uyuyor
Masallahhhhh bize uykular haram.oldu inaninki bide ev toplayim dedim bebis im sagolsun hiç bisi yapamadım oturup ağladım kan ter içinde kaldığım çabası bide meme emmiyorcem derdi şu sat oldu bir lokma yiyemedim daha bir bardak su içemedim dün gece yedigim

Nasıl kullanıyorsunuz kaç dakika tutuyorsunuz uyurken falan veriyor musunuz?

İşte bir flakon serum fizyolojik bitene kadar takıyorum hasta olduğunda. O da max 8-10 dk sürüyor bitmesi.
Ben maske ile takmadım hiç, uzun aparat var onunla burnun yakında tutuyorum yetiyor. Ya da anakucağının kemerine sabitledim o başlığı yine yetti.
Uyurken vermedim hiç, ama makine sesinden dolayı uyuyakaldığı çok oldu. Makineler bayağı sesli.

Benimki uyuyor ama benim 3 buçuk yaşında kız var aşırı kıskanıyor kardeşini geceleri ağlayıp duruyor ona uyanıyorum. Yanıma alsam öksürüyor kardeşini uyandırıyor. Sabahta erkenden kalkıp geliyor yanımızı. Sabah hangisini yedireyim şaşıyorum. Öğleden sonra okula gidiyor onu götür getir tüm gün bende birşey yapamıyorum. Bebekte gündüz uyumuyor hiç 1 buçuk 2 saaat olmadan da emmek istiyor yarım saattende az emmiyor. Bende yetiştiremiyorum hiçbirşeyi saldım artık çok stres oluyorum o zaman

Bende de fenomenlerin paylaştığı bir tane var ya ondan var maskeyle deneyeyim doğduğundan beri bitmedi şu burun tıkanması. Burnunu yıkıyorum ama onda da çok ağlıyor üzülüyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…