- 9 Haziran 2023
- 3.362
- 2.535
- 36
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.241
O hirka var ya abisinden kalma 13nyil.saklamisim ayyy bir giydirdim tugranin bebekligi geldi gözümün önüne zaten abisine xok.benziyir bugün ana sagliktakiler de çok.begendi lerHırkasına bayıldım:))
Bende de probiyotik etki etmedi. Ebe gaz ilacı önerdi. Doktor yazdı onu kullanıyorum fark etti gerçekten.Yok canım mama kullanmıyoruz bu arada probiyotik kullanmaya başladık daha etkisini görmedim
Hangi gaz ilacı acaba doktora sorup biz de kullanalımBende de probiyotik etki etmedi. Ebe gaz ilacı önerdi. Doktor yazdı onu kullanıyorum fark etti gerçekten.
Metsil damla canımHangi gaz ilacı acaba doktora sorup biz de kullanalım
Evett hatta bizimki gözlerini şaşı yapmaya başladı bi haftadır doktora sordum odaklanmaya çalışırken olur 6aya kadar normal dediYok yaa anca 4. Ay gibi net tutma başlar, daha el ayak koordinasyonu yeni yeni oluşuyor
Oyy maşallah sanaAşı olduk geldik özel.asidan bahsetti devlet karsilamiyormus 2 ile 4 ayda yapılıyormuş yada 3 ile 5 ay 9 gün sonra çocuk doktoruna gitcez soralım yazdıralım 1.800 tl civarı imiş 5100gram olmuş 2 aylik 2950 doğmuştu 2650 ye düşmüştü
Benimki de bu ara şaşı yapıyor demek normalmişEvett hatta bizimki gözlerini şaşı yapmaya başladı bi haftadır doktora sordum odaklanmaya çalışırken olur 6aya kadar normal dedi
Mama vermiyor musunOlabilir, ben hiç sütüm var yok, yetiyor yetmiyorlara takılmadım çünkü sütümün az olduğunu biliyorumama çocuklarıma yarıyor çok şükür, bu ilk ay az alsada 2. Ay toparladı çok şükür. O yüzden o ınka dedikçe ben memeyi ağzına tıkıyorum
Yok yaa anca 4. Ay gibi net tutma başlar, daha el ayak koordinasyonu yeni yeni oluşuyor
Kızlar bebekte burun tıkanıklığı için nebulizatör kullanan var mı?
Gece 1 kere 4 5 saat uyuyor. Sonra 2 3 saatte bi kalkıyor emip geri uyuyor. 10 11 gibi tam uyanıyor. Bazen erken uyanırsa emzikle geçiştiriyorum biraz daha uyuyorSadece emziren anneler gece uykulariniz nasil? Bebeginiz araliksiz kac saat uyuyor kac kete emziriyorsunuz gece?
Nasıl kullanıyorsunuz kaç dakika tutuyorsunuz uyurken falan veriyor musunuz?Benimki iki kolunu aynı anda senkronize edemiyor çok komik. Sağ kol dimdik havada dururken sol oynuyor, sol dimdik havada dururken sağ oynuyor shdjahdhahsh oyun halısı da inanılmaz komik görünüyor.
Ben
İlk çocukta niye almamışım bundan diye çok üzüldüm, mükemmel bir şeymiş.
İlaçla kullanmadım ama hiç, gerek olmadı serum fizyolojikle çalıştırmak net yetiyor.
Ayy benimki de yapıyor sesbes oluyorEvett hatta bizimki gözlerini şaşı yapmaya başladı bi haftadır doktora sordum odaklanmaya çalışırken olur 6aya kadar normal dedi
Masallahhhhh bize uykular haram.oldu inaninki bide ev toplayim dedim bebis im sagolsun hiç bisi yapamadım oturup ağladım kan ter içinde kaldığım çabası bide meme emmiyorcem derdi şu sat oldu bir lokma yiyemedim daha bir bardak su içemedim dün gece yedigimGece 1 kere 4 5 saat uyuyor. Sonra 2 3 saatte bi kalkıyor emip geri uyuyor. 10 11 gibi tam uyanıyor. Bazen erken uyanırsa emzikle geçiştiriyorum biraz daha uyuyor
Nasıl kullanıyorsunuz kaç dakika tutuyorsunuz uyurken falan veriyor musunuz?
Adı ne ilacınBende de probiyotik etki etmedi. Ebe gaz ilacı önerdi. Doktor yazdı onu kullanıyorum fark etti gerçekten.
Benimki uyuyor ama benim 3 buçuk yaşında kız var aşırı kıskanıyor kardeşini geceleri ağlayıp duruyor ona uyanıyorum. Yanıma alsam öksürüyor kardeşini uyandırıyor. Sabahta erkenden kalkıp geliyor yanımızı. Sabah hangisini yedireyim şaşıyorum. Öğleden sonra okula gidiyor onu götür getir tüm gün bende birşey yapamıyorum. Bebekte gündüz uyumuyor hiç 1 buçuk 2 saaat olmadan da emmek istiyor yarım saattende az emmiyor. Bende yetiştiremiyorum hiçbirşeyi saldım artık çok stres oluyorum o zamanMasallahhhhh bize uykular haram.oldu inaninki bide ev toplayim dedim bebis im sagolsun hiç bisi yapamadım oturup ağladım kan ter içinde kaldığım çabası bide meme emmiyorcem derdi şu sat oldu bir lokma yiyemedim daha bir bardak su içemedim dün gece yedigim
Bende de fenomenlerin paylaştığı bir tane var ya ondan var maskeyle deneyeyim doğduğundan beri bitmedi şu burun tıkanması. Burnunu yıkıyorum ama onda da çok ağlıyor üzülüyorum vallaİşte bir flakon serum fizyolojik bitene kadar takıyorum hasta olduğunda. O da max 8-10 dk sürüyor bitmesi.
Ben maske ile takmadım hiç, uzun aparat var onunla burnun yakında tutuyorum yetiyor. Ya da anakucağının kemerine sabitledim o başlığı yine yetti.
Uyurken vermedim hiç, ama makine sesinden dolayı uyuyakaldığı çok oldu. Makineler bayağı sesli.
Ben 46.gün oldumBende adet olacak gibi ağrı çekiyorum bi haftadır sizde durumlar nasıl adet oldunuz mu ?
Ayy Zekeriya beyazzz, oğlummm Yapmasana diyordum habireBenimki de bu ara şaşı yapıyor demek normalmiş