2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Büyüğe akşamdan sandviç yap onu yesin sabah , kendine de yap sabah hazır olsun sen de yersin pratik olur bu aralar ben de hep ekmek arası sandviç yiyorum pratik diye öyle kahvaltı hazırla yap unuttum çoktan 🥲
Bende aylardır öyleyim..ekmek arası peynir, çikolata vs sür masada hemen iki. Dk yiyorum

Benimki daha çıngırak falan sallayamaz. Kafasına gözüne düşürecek diye ben de tutturmuyorum eline. Elimizi falan anca tutuyor. Tek yeteneği oyun halısında oynarken saat yönünde 180 derece dönebilmek, kafasını koyduğum taraftan asla almıyorum ajsjajsj yüzüstü dönme denemesi de pek yok. Bir de aynaları çok seviyor. Aynanın önünde dakikalarca kendine cilve yapabiliyor kıkırdaya kıkırdaya :KK70: Yarın 2,5 aylık olacak.

Bence normal benimki de çıngırak tutmuyor ama başka şeyleri sımsıkı kavrıyor henüz bilinçli olarak değil de refleks olarak tutuyor bence. Daha 2. Ay yeni bitti 3 e giriş yaptık o yüzden normal olduğunu düşünüyorum

Benimki de daha tam kavramıyor yada elimi tutuyor bi

Benimki de öyle ben eline tutturuyorum cingiragi iki sallayip düsurüyor

Bizimkide öyle, sadece benim yakama yapışıyo😁🤣
Buna çok güldüm 🤣
Benimki daha çıngırak falan sallayamaz. Kafasına gözüne düşürecek diye ben de tutturmuyorum eline. Elimizi falan anca tutuyor. Tek yeteneği oyun halısında oynarken saat yönünde 180 derece dönebilmek, kafasını koyduğum taraftan asla almıyorum ajsjajsj yüzüstü dönme denemesi de pek yok. Bir de aynaları çok seviyor. Aynanın önünde dakikalarca kendine cilve yapabiliyor kıkırdaya kıkırdaya :KK70: Yarın 2,5 aylık olacak.
Onda da tek başına oyalanmıyor ki🤦🏻‍♀️ totosuyla kayma donme işinde benimki de çok iyi 😁ayy kikirdakaya başladı mı 🩷🩷🩷

Gelişim kitaplarında nesneleri kavrar vs yazıyor da benimki yapmayınca bir sorun olduğunu düşündüm ☹️ teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 🙏 normal demekki 🙏

Büyüğe akşamdan sandviç yap onu yesin sabah , kendine de yap sabah hazır olsun sen de yersin pratik olur bu aralar ben de hep ekmek arası sandviç yiyorum pratik diye öyle kahvaltı hazırla yap unuttum çoktan 🥲
Ekmek arası sandviçi bi ara ben de çok tükettim tost vs. Ancak vücudumuz çok nankör hemen yanlarım ve bacaklarım kocaman oldu 😡 en kolay o bölgeler sisiyor en zor da oralar eriyor 😡

nerden alıştırdım bu kundağa bilmiyorum kundaksız uyuyamıyor 10 dk sonra uyanıyor tam altını değiştim kyafetini değiştim mamasını içirdim gazı çıkarttık kundaklandı uyuyacaz kalk sen kaka yap içim rahat etmedi öyle yatmasına dedim sabaha kadar mahvolur başa sardık uyku sarhoşu oldu çocuk resmen mız mız mızlandı şimdi uyuyor şükür kızlar bu arada ben 40 ım çıkınca adet olmuştum 15 gün oldu daha yine başladı bu normalmidir acaba
40.gun adet
20 gün sonra yine mi adet yani

Buna çok güldüm 🤣

Onda da tek başına oyalanmıyor ki🤦🏻‍♀️ totosuyla kayma donme işinde benimki de çok iyi 😁ayy kikirdakaya başladı mı 🩷🩷🩷

Gelişim kitaplarında nesneleri kavrar vs yazıyor da benimki yapmayınca bir sorun olduğunu düşündüm ☹️ teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 🙏 normal demekki 🙏
Yok yaa anca 4. Ay gibi net tutma başlar, daha el ayak koordinasyonu yeni yeni oluşuyor

Aşı olduk geldik özel.asidan bahsetti devlet karsilamiyormus 2 ile 4 ayda yapılıyormuş yada 3 ile 5 ay 9 gün sonra çocuk doktoruna gitcez soralım yazdıralım 1.800 tl civarı imiş 5100gram olmuş 2 aylik 2950 doğmuştu 2650 ye düşmüştü

Eklentiler

• 20240402_110825.jpg
    20240402_110825.jpg
    143,2 KB · Görüntüleme: 77
X