- 3 Şubat 2023
- 1.911
- 1.375
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #52.721
Amin canım inşallah ne kadar ödediniz ayıptır sorması54 günlük şuan teşekkür ederiz40 çıkınca yaptıralım diyorduk bugüne kısmetmiş. Özel bir klinikte yaptırdık tanıdıklar hep orayı tercih ediyordu memnunda olunca yaptıralım hemen iyileşsin dedik. İlk aylar sünnet için çok değerli zamanlar diyorlar hem bezindeki çiş iyileştirir dedi doktor. Bakalım şimdilik ağrı kesici etkisinde inşallah kolay bir süreç olur hepimiz için
Oldu da bitti maşallahKızlarrr oğlum bugün sünnet oldu bir geçmiş olsununuzu alırız
Hadi bakalıım inşallahOldu da bitti maşallahGeçmiş olsun canım
Ben bebeğim için mini saklama kabı gibi kapaklılardan almıştım mamayı içine koyuyorum yer de kaplamıyorKızlar e bebekten termos aldım dışarıda falan mama yapabilmek için fakat mamayı neye koyup götürsem sizce kavanoz falan mı
Nursel Harveys gaz damlası biogaia probiyotik değil miBizimde öyle ya 3 günde bir yapıyor geçen hafta 6. Gün yaptı ah bir kutlamalar bir sevinçlersırtına kadar geçiyor kaka tabi her seferinde hoop banyoya
Maxi cosi lara2 kullanıyorum cabriofix anakucağını bir aparat aldık ikisine de uyumlu onunla arabaya takıyorum canım böyle birşey olabilir mi?
Biz geçtik şuan iş görüyor ama biraz gözlemleyip nurseharveys alabilirim memnun kalan çok burada
Evet evet bir ara çok zorlandı gaz çıkarmakta nurse harveys alayım diye düşündüm şuanlık probiyotikle idare ediyoruzNursel Harveys gaz damlası biogaia probiyotik değil mi
Valla. İlk o Geldi ElimeO da mantıklı önemli olan termos heralde onu aldıktan sonra mama her yere koyulur gibi
Oy masallah hayırlı olsun inşallah canimKızlarrr oğlum bugün sünnet oldu bir geçmiş olsununuzu alırız
Neresi yer canım?Anac ana Valla telefonda 3bin demişler kasada 4bin istemişler eşim sünnetin şokundaydı o sıra ödemiş
İyiymiş yine deAnac ana Valla telefonda 3bin demişler kasada 4bin istemişler eşim sünnetin şokundaydı o sıra ödemiş
Amin inşallah canımOy masallah hayırlı olsun inşallah canim
Nasıl. Geçiyor çok. Ağladı mı?
Bizde bayram. Sonrasi düşünüyoruz
Ankara canım hastaneye hiç sormadık bizNeresi yer canım?
Bizde İstanbuldayız medilife 6.500 dedi
Oyy yavrum yaa bir iki. Güne duzelir inşallah, hayırlı olsunAmin inşallah canımİğne yapılırken ağladı. Sonra hemen emzir dediler etki edene kadar. Sünnet sırasında hiçbir şey hissetmedi. Durdu durdu 3 günde kaka yapan çocuk eve geldiğimizde sırtına kadar yaptığı için temizlerken çok ağladı içim gitti Ağrı kesicilerini zamanında veriyorum o can acısı çok üzdü beni Yaptırın canım bence eltimin oğlu 3 günde iyileşti oda yaklaşık 2 aylıktı sünnet olduğunda
Ankara canım hastaneye hiç sormadık biz
Nöbetteyim. Bsbası 4,5 saat uyutmuş. O arads ben uyudum. Şimdi bende kucakta uyuyor gibi. Beşiğe yatırınca cin gibi oluyor. Babası nsdıl uyutuyor deli olucam ya.Bu gece nöbet tutan yok Sanırsam
Buralar sessiz
Benimkide oyle masaj yapiyorum sicak havlu falan cocukta zorla emiyor aut gekmiyor gibiMastit olmamıştır ama mastite dönmesin diye boşaltmaya çalış. Bende de aynı durum var ve o sertlik bi türlü çözülmüyor devamlı sızlıyor. Çocuk emince de açılmıyor pompayla da
Ay iyi masallah ya benimde uyumaya ihtiyacım varNöbetteyim. Bsbası 4,5 saat uyutmuş. O arads ben uyudum. Şimdi bende kucakta uyuyor gibi. Beşiğe yatırınca cin gibi oluyor. Babası nsdıl uyutuyor deli olucam ya.
2 adaptör kullanmak gerekiyormuş canım ben sadece universal adaptörle takmaya çalıştım ama çözdüm neyse ki teşekkür ederimBizimde öyle ya 3 günde bir yapıyor geçen hafta 6. Gün yaptı ah bir kutlamalar bir sevinçlersırtına kadar geçiyor kaka tabi her seferinde hoop banyoya
Maxi cosi lara2 kullanıyorum cabriofix anakucağını bir aparat aldık ikisine de uyumlu onunla arabaya takıyorum canım böyle birşey olabilir mi?
Biz geçtik şuan iş görüyor ama biraz gözlemleyip nurseharveys alabilirim memnun kalan çok burada
uykusuzluk bir yerden sonra tehlikeli olmaya başlıyor. Geçen gün ocakta su ısıtoyordum. Bebeği uyutacağım diye kendim uyuyakalmışım. Sonra evin içinde yanık kokusuyla kendime geldim. Koştur koştur gidip altını kapattım ocağın. Aman diyim dikkat edin.Ay iyi masallah ya benimde uyumaya ihtiyacım varBizimkide salonda uyudu yerin getirdim asla Yataga yatmiyo
Gazi var galiba masaj yaptım ama. Ne zaman uyur Allah bilir