2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    308
Amin canım inşallah ne kadar ödediniz ayıptır sorması

Nursel Harveys gaz damlası biogaia probiyotik değil mi

Oy masallah hayırlı olsun inşallah canim
Nasıl. Geçiyor çok. Ağladı mı?
Bizde bayram. Sonrasi düşünüyoruz
Amin inşallah canım İğne yapılırken ağladı. Sonra hemen emzir dediler etki edene kadar. Sünnet sırasında hiçbir şey hissetmedi. Durdu durdu 3 günde kaka yapan çocuk eve geldiğimizde sırtına kadar yaptığı için temizlerken çok ağladı içim gitti Ağrı kesicilerini zamanında veriyorum o can acısı çok üzdü beni Yaptırın canım bence eltimin oğlu 3 günde iyileşti oda yaklaşık 2 aylıktı sünnet olduğunda
Neresi yer canım?
Bizde İstanbuldayız medilife 6.500 dedi
Ankara canım hastaneye hiç sormadık biz

Oyy yavrum yaa bir iki. Güne duzelir inşallah, hayırlı olsun
Aynen Bende istiyorum bayram sonrası büyümeden inşallah

Nöbetteyim. Bsbası 4,5 saat uyutmuş. O arads ben uyudum. Şimdi bende kucakta uyuyor gibi. Beşiğe yatırınca cin gibi oluyor. Babası nsdıl uyutuyor deli olucam ya.
Ay iyi masallah ya benimde uyumaya ihtiyacım var Bizimkide salonda uyudu yerin getirdim asla Yataga yatmiyo
Gazi var galiba masaj yaptım ama. Ne zaman uyur Allah bilir

2 adaptör kullanmak gerekiyormuş canım ben sadece universal adaptörle takmaya çalıştım ama çözdüm neyse ki teşekkür ederim

Ay iyi masallah ya benimde uyumaya ihtiyacım var Bizimkide salonda uyudu yerin getirdim asla Yataga yatmiyo
Gazi var galiba masaj yaptım ama. Ne zaman uyur Allah bilir
uykusuzluk bir yerden sonra tehlikeli olmaya başlıyor. Geçen gün ocakta su ısıtoyordum. Bebeği uyutacağım diye kendim uyuyakalmışım. Sonra evin içinde yanık kokusuyla kendime geldim. Koştur koştur gidip altını kapattım ocağın. Aman diyim dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…