- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
- Konu Sahibi Buffalosos
- #51.421
Her gün evde yemek yapabiliyor musunuz yemek olayını nasıl hallediyorsunuz elimi biseye süremiyorum hayatım normal devam edemiyor ne yapıcam bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim annem olmasına rağmen yeni yeni yemek yapmaya başladık ondan önce ya makarna ya dışardan ya da aperitif menemen falan geçiştiriyorduk. Şimdi annem olmasa ben yine yapamam o kadar vakit bırakmıyor bebiş daha sling denemedim denemek istiyorum aslında. Ana kıcağında da çok durmuyorHer gün evde yemek yapabiliyor musunuz yemek olayını nasıl hallediyorsunuz elimi biseye süremiyorum hayatım normal devam edemiyor ne yapıcam bilmiyorum
Yok valla 3 evde yiyosak 2 dışardan söylüyoruzHer gün evde yemek yapabiliyor musunuz yemek olayını nasıl hallediyorsunuz elimi biseye süremiyorum hayatım normal devam edemiyor ne yapıcam bilmiyorum
Eşim evde yoksa hiçbir iş yapamıyorum ben. Gün içinde uyumuyor çünkü oyalanmıyor da bir şeyle uzun süre. Zor süreçler maalesefHer gün evde yemek yapabiliyor musunuz yemek olayını nasıl hallediyorsunuz elimi biseye süremiyorum hayatım normal devam edemiyor ne yapıcam bilmiyorum
Gün içinde uyuduğu zaman yemek yapıyorum ev süpürüyorum çamaşır yıkıyorum kısaca bulduğum her fırsatı ev işlerinde değerlendiriyorumHer gün evde yemek yapabiliyor musunuz yemek olayını nasıl hallediyorsunuz elimi biseye süremiyorum hayatım normal devam edemiyor ne yapıcam bilmiyorum
Ben de her gün yapamıyorum bir de eşim oruç tutuyor . Yani haftada 3 gün ben yapıyorum?bazen eşim yapıyor bazende dışarıdan istiyoruz . Bugün ve dün mesela temizlik yaptım tüm vücudum ağrıyor gücüm bittiHer gün evde yemek yapabiliyor musunuz yemek olayını nasıl hallediyorsunuz elimi biseye süremiyorum hayatım normal devam edemiyor ne yapıcam bilmiyorum
Acaba psikolojik destek mi alsan? Ney seni çok zorluyor eski hayatını yaşayamamak mı? Yorgunlyk muBen sürekli ağlıyorum geçmiyor napcam gün geçtikçe kötü hissediyorum 40 çıktı bugün devamlı kötüyüm size de yazıp sıkmak istemiyorum böyle ama psikolojim çok kötüye gidiyor çok korkuyorum daha kötü olursam diye 40 gündür ağlamadıgım gün yok kendimi teselli etmeye çalıştıkça bataklıkta çırpınıyor gibi batıyorum daha da
Kuzum ben senin gibiydim aynı şekilde kafayı yiyordum hatta psikiyatr ilaç verdi ama kutlamadım süt verdiğim için çok ama çok zor dayanmaktan başka çare yok eski hayatımı işimi deliksiz uyumayı çok özledim en kötüsü de bebeğim çok ağlakBen sürekli ağlıyorum geçmiyor napcam gün geçtikçe kötü hissediyorum 40 çıktı bugün devamlı kötüyüm size de yazıp sıkmak istemiyorum böyle ama psikolojim çok kötüye gidiyor çok korkuyorum daha kötü olursam diye 40 gündür ağlamadıgım gün yok kendimi teselli etmeye çalıştıkça bataklıkta çırpınıyor gibi batıyorum daha da
Yapıyorum genelde belki haftada 1.2 gün dışarıdan oluyor.Her gün evde yemek yapabiliyor musunuz yemek olayını nasıl hallediyorsunuz elimi biseye süremiyorum hayatım normal devam edemiyor ne yapıcam bilmiyorum
Bende vallahiGün içinde uyuduğu zaman yemek yapıyorum ev süpürüyorum çamaşır yıkıyorum kısaca bulduğum her fırsatı ev işlerinde değerlendiriyorum
Aynen ben yapmasam kim yapacak mecbur vakit buluyorum sürekli kızımın yanına git gel yapa yapa bir şekilde bitiriyorum işteBende vallahi
Uyuyorum az da olsa.
Mesela Ütü vardı 3.tshirt ütüledim gerisi akşama artık.
Yapmasam kim. Yapacak
Anam da yok benim çok uzak yani ha deyince gelecek toparlayacak. Kimsem yok.
Temizliği de eşimle yapıyoruz.
Dönersin ben öyle oldumGece terlemesi bnde de oluyor kızlar hatta öncesinde adet olduğum en yoğun günde kaç tane pijama değiştiriyorum çok terliyorum kulağımın içi bile su oluyo ne zman geçecek bu durum bide ben 10 kilo verdjm doğumla kalan 6 kilo üzerime yapıştı gitmiyor zamanla gider mi? Çok yemek yiyorum annem de burda hiç iş yapmıyorum ama o gidince sudan çıkmış balığa dönmem inşallah
İnşallah fit bir vücut olarak geri döner banaDönersin ben öyle oldum
Hepsi aynı mı olurTabikikde tek olmak daha rahat istediğini yapıyorsun kısıtlayıcı bakışlar sözler yok şükür ama eşimin bu süreçte daha anlayışlı olmasını isterdim adam bu dönemde huy değiştirdi sanki kendi doğurdu da lohusalık yaşıyor geçecek tabikide bu durumlar ama insan bu dönemde yasanilanlari unutmazmis içime oturan şeyler oldu bebeklerimiz biz iyi olalimda gerisi teferruat gerçekten
Yapmaya valisiyorum 2 gunnyapiyorsam 2 gün dışarıdan geliyor bazen koca yapıyor elinden geldiği kadarHer gün evde yemek yapabiliyor musunuz yemek olayını nasıl hallediyorsunuz elimi biseye süremiyorum hayatım normal devam edemiyor ne yapıcam bilmiyorum