- 27 Ağustos 2022
- 2.573
- 3.221
- Konu Sahibi Buffalosos
- #51.461
B Buffalosos Kristicim instada pregnant photo etiketlerine bakıyordum senin hesabını buldum galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilelik olacağını sanmıyorum canım ama bundan sonrası için adet olmasanda dikkatli olman gerek çünkü hangi ay yumurtaların tekrar aktifleşeceğini bilmediğimiz için korunmakta fayda var.Öyle de olabiliyor yani. Peki ben korunmasız birliktelik sonrası bu kanamayı yaşadım hamile felan olma ihtimalim olabilir mi. Büyük bir hata oldu anlık korunmadık zaten bir kaç saate de kanamam başladı. Umarım hamilelik gibi birşey olmaz
Leke leke de mi gelmiyor, genelde bebek emerken az az lekelenme ler olur.Arkadaslar lohusa kanamanız kaç gün sürdü acaba sizlere sormak istedım, bnım 1 hafta sürdü. Çokmu az, doktora gıtsem mi?
2 saat arayla oluyor genelde canımBebeği 35 gün ve üstü anneler gündüz kaç saatte bir emziriyorsunuz ?
Doğum günümle doğum Hediyesi ortak oldu beştaş almışVe bana doğum hediyesi almadi sizin eşler aldimi bisiler size kuru kuru dogurduk
Yok cnm yaa full kesildi. 7 gün sürdü. Acaba pis kan içerdemi kaldı.Leke leke de mi gelmiyor, genelde bebek emerken az az lekelenme ler olur.
İnşallah canım bazen fışkırıyor ama çok değil. Günde 1 kere oluyor o da bazenReflüde başka belirtiler de oluyormuş mesela fışkırarak kusma kilo alamama gibi. Bunlar yoksa fizyolojik diyorlar 6. Aydan sonra azalarak bitiyormuş inşallah bizimkiler de geçicidir
Bugün ecowell losyon aldım. Bi dahakine onu alayımDoktor bana bioderma atoderm krem al dedi ben onunla nemlendiriyorum yüzü ve vücudunu
Bende onu kullanıyordum memnundum aslındaBugün ecowell losyon aldım. Bi dahakine onu alayım
İstersen arayıp bir sor doktorunaYok cnm yaa full kesildi. 7 gün sürdü. Acaba pis kan içerdemi kaldı.
Tam olarak seni skan ne canımBen sürekli ağlıyorum geçmiyor napcam gün geçtikçe kötü hissediyorum 40 çıktı bugün devamlı kötüyüm size de yazıp sıkmak istemiyorum böyle ama psikolojim çok kötüye gidiyor çok korkuyorum daha kötü olursam diye 40 gündür ağlamadıgım gün yok kendimi teselli etmeye çalıştıkça bataklıkta çırpınıyor gibi batıyorum daha da
Sezaryen mi ? Benim de o kadar sürdü nerdeyse ve kesilmişti bugün yine kan geldiYok cnm yaa full kesildi. 7 gün sürdü. Acaba pis kan içerdemi kaldı.
Benimde 1 hafta sürüp kesildi sonra 1 hafta sonra başladı ara ara kesilip yine başladı.Yok cnm yaa full kesildi. 7 gün sürdü. Acaba pis kan içerdemi kaldı.
Valla ben eski kremlerime döndümKızlar sürekli elimi yıkamakdan yara oldu ama kafama göre krem kullanamıyorum siz napiyorsunuz?
Ben düzenli her ay olmuştum ama 1 kere olup sonra olmayanda varŞimdi bu adet kanamasından sonra düzenli her ay olur muyum acaba
Bende yapıyorum yemek haftada bir dışardan yiyoruzAynen ben yapmasam kim yapacak mecbur vakit buluyorum sürekli kızımın yanına git gel yapa yapa bir şekilde bitiriyorum işte
Ben biraz masrafa soktumVe bana doğum hediyesi almadi sizin eşler aldimi bisiler size kuru kuru dogurduk
Annem de gidiyor yarın bilmiyorum nasıl yapacağım
Ben kanguruyla yapıyorum. Bebeği koyuyorum kanguruya. Yemeğin tüm malzemelerini hazırlıyorum. Eşim eve gelince soğan kesip pişirmesi falan kalıyor. Ya da direkt soğansız yemeklet yapıyorum. Ama bebeğin huzursuz olduğu günler yapamıyorum. Ya eşim işten gelince yapıyor. Ya da dışarıdan söylüyoruz.Her gün evde yemek yapabiliyor musunuz yemek olayını nasıl hallediyorsunuz elimi biseye süremiyorum hayatım normal devam edemiyor ne yapıcam bilmiyorum
Merak ettim acaba nedirBen biraz masrafa soktum