- 9 Haziran 2023
- 3.367
- 2.535
- 36
- Konu Sahibi Buffalosos
- #51.441
Ve bana doğum hediyesi almadi sizin eşler aldimi bisiler size kuru kuru dogurduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Temizlik neymis ya ütü duzen ben unuttum onlarıAynen ben yapmasam kim yapacak mecbur vakit buluyorum sürekli kızımın yanına git gel yapa yapa bir şekilde bitiriyorum işte
45. günde bende oldumYani adet kanaması olabilir. Ya herkes 6 ayda oldum 1 yılda oldum diyor ben niye böyle kısa sürede geri adet oldum ki şimdi şaşırdım
Bnm de aynı şekil de süt ve süt ürünlerini hatta bi kaç şeyi kesmeme rağmen pişik tam anlamıyla bitmediSüt ürünlerini kestim denedim ama devam etti aynı şekilde doktorumuza anlattım kakayi da gordu o anda yaptı kızım tahlile gönderdi bezi temiz cikti vs nisan ayında mide ultrasonu var kızımın o da temiz çıkarsa o zaman kusmaları devam ederse anca o zaman bana diyet yaptıracağıni söyledi doktorum
Nerdeyse 1 saat arayla ama bazen oyalayıp 1.5 yapmaya çalışıyorum yıkıyor ortalığı. Güzel uyursa 2 saat o da çok nadir çünkü az az uyuyor gündüzBebeği 35 gün ve üstü anneler gündüz kaç saatte bir emziriyorsunuz ?
Belli olmuyor 2 saat 1 besleme yadax1.5 meme mamaBebeği 35 gün ve üstü anneler gündüz kaç saatte bir emziriyorsunuz ?
Bebek doğduğundan beri annem yanımda yemek yapmak bizede çok zor oluyor .Bebeğim kolik ve gazlı o kadar zorluyor ki geceleri bir şey olacak nefessiz kalacak diye uyumuyoruz nöbetleşe başını bekliyoruz .Panik atak oldum resmen evde herkesi diken üstünde bekletiyorum herkesin psikolojisi bozuldu galiba benim yüzümden .Yani bilmiyorum bebek çok güzel ama birinin sorumluluğun tamamen sende olması durumu şu an için beni çok zorluyor .Geçicek diyorum ama her yeni yaş farklı bir serüven benceHer gün evde yemek yapabiliyor musunuz yemek olayını nasıl hallediyorsunuz elimi biseye süremiyorum hayatım normal devam edemiyor ne yapıcam bilmiyorum
İlk bebekmiBebek doğduğundan beri annem yanımda yemek yapmak bizede çok zor oluyor .Bebeğim kolik ve gazlı o kadar zorluyor ki geceleri bir şey olacak nefessiz kalacak diye uyumuyoruz nöbetleşe başını bekliyoruz .Panik atak oldum resmen evde herkesi diken üstünde bekletiyorum herkesin psikolojisi bozuldu galiba benim yüzümden .Yani bilmiyorum bebek çok güzel ama birinin sorumluluğun tamamen sende olması durumu şu an için beni çok zorluyor .Geçicek diyorum ama her yeni yaş farklı bir serüven bence
Her gün evde yemek yapabiliyor musunuz yemek olayını nasıl hallediyorsunuz elimi biseye süremiyorum hayatım normal devam edemiyor ne yapıcam bilmiyorum
Evet ilkİlk bebekmi
Her gün değil haftada 3 kez yapabiliyorum diğer günler annem yapıp getiriyor bir günde dışardan yiyoruzHer gün evde yemek yapabiliyor musunuz yemek olayını nasıl hallediyorsunuz elimi biseye süremiyorum hayatım normal devam edemiyor ne yapıcam bilmiyorum
Bioderma atoderm krem sürüyorum aynı durum bende de varKızlar sürekli elimi yıkamakdan yara oldu ama kafama göre krem kullanamıyorum siz napiyorsunuz?