- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
- Konu Sahibi Buffalosos
- #47.961
Tekrar transfer olacak mı? bir kere olan yine olur olumlu düşünelim güzel sonuçlar gelsinMalesef negatif oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrar transfer olacak mı? bir kere olan yine olur olumlu düşünelim güzel sonuçlar gelsinMalesef negatif oldu.
Doktor arkadaşıma attım pediatrist o daGösterdin mi doktora acaba merak ettim canım. Bizimki de böyle olmak üzere dibi sulanmış gibi anlamadım valla
Gece uykusundan kaldırıp yapmıyorum açıkçası. Uyanıksa yapıyorum biogai gaz damlası kullanıyorum her aksam. O da rahatlatıyor. Her uyanmada, memeden önce, önce omzuma yaslayıp üst gazı varsa onu çıkartıyorum. 2-3 dk bekliyorum. Sonra alt gazı çıkartıyorum. Beslemeden önce karnına masaj yapıyorum yağla. Alt değiştirmede huysuzluğu yoksa topuklarına yağla masaj yapıyorum. (Bu da gaz için birebir) bende durum bu beslenme aralıkları yenidoğanda daha sık. Besleme öncesinde de gaz çıkarma yaparsanız aslında alt gazla çok uğraşmazsanız. Çok gazlı bebeklerde karnına masaj yaparken yukarıdan fön makinesi tutan, bu şekilde de çok rahatlayan bebekler var. Malum hem sesi , hem sıcaklığı iyi geliyor bebişlere. Ama ben böyle yaptığımdan beri hiç gerek duymadım açıkçası. Banyo da bence ya günlük ya da bir gün arayla en iyisi. Ama asıl önemli olan bence aynı saatte yıkamak. Düzeni oluşuyor bebişin.. tabi benim gözlemlerim bunlar gene sizler bilirsiniz kızlarHer beslenmeden sonra gaz çıkarma yapıyor musun onu yaparken de uyanıyor ayılıyor bizimki bir de her akşam mı yıkayalım
Eğer yapılarıı böyle olcaksa şikayet etmem ama şu an acaba bir şeyi var mı diye dertlenmekten yoruldum sürekli göz hareketlerini takip edip anlamlar çıkarıp daha çok kendimi paralıyorum o yüzden tamamen 40 ına odaklandım yenidoğanlıktan çıksın diye bekliyorumBen de 2- 2,5 saatte bir uyandırmaya çalışıyorum.. bakalım sabredeceğiz inşallah. Düzelir
Şimdi altını açınca göbek bağı düşmüştü ama bu şekilde kalmış .Doktor arkadaşıma attım pediatrist o da
Göbek bakım kiti aldırdı ve batikon
Sildim alkolle
Nuna yi çok sevdi bizimki deSallanan ana kucağı alıp memnun olan var mı bebeği uyuyamıyorum. Sallanmayı seviyor kucakta
Maddi olarak biraz toparlanmamız lazım. İnşallah bir kere olan yine olur. Mecbur bekleyeceğiz bu sırada çalışmayı düşünüyorum. Kafam dağılır en azından.Tekrar transfer olacak mı? bir kere olan yine olur olumlu düşünelim güzel sonuçlar gelsin
31 günlük ortalama 10-15 dk emiyor bazen 7-8 dk emiyor. Az önce 17 dk emdi mesela. İnstada takip ettiğim doktor 5 dk ile 40 dk arasında emmelerinin normal olduğunu söylüyor.Kızlar sadece anne sütü verenler kaç günlükler ve kaç dk emiyor bebekleriniz? Benimki 12 günlük 1.5 bazen 2 saatte bir 20-25dk arası emiyor az mı emme süresi
31 günlük ortalama 10-15 dk emiyor bazen 7-8 dk emiyor. Az önce 17 dk emdi mesela. İnstada takip ettiğim doktor 5 dk ile 40 dk arasında emmelerinin normal olduğunu söylüyor.
Şimdi altını açınca göbek bağı düşmüştü ama bu şekilde kalmış .Eki Görüntüle 3395745
Benim de 15-20 dk öyle emiyor sonra uyuyor tam yerine koyuyorum 5dk sonra uyanıp bir daha aranıyor emiyorKızlar sadece anne sütü verenler kaç günlükler ve kaç dk emiyor bebekleriniz? Benimki 12 günlük 1.5 bazen 2 saatte bir 20-25dk arası emiyor az mı emme süresi
Kanama için de durması lazım yoksa yakılacak dediEki Görüntüle 3395760
Bizim de böyle idi normal dedi
Hemen hemen aynı gibi . Doktoruna yazdım dönmedi henüz canimm . Bide göbek fıtıği var dedi doktorEki Görüntüle 3395760
Bizim de böyle idi normal dedi
Gümüş nitrat mi demişti doktorun . İlk doktoru muanede göbek bağı düşünce getirin yakalım demişti . Başka doktora gidince gerek yok dedi yakmaya bende anlamadım bu durumuKanama için de durması lazım yoksa yakılacak dedi
Durdu gibi kanama
Onu nerden anlamış ? Bana da söyler misin ne dediyseHemen hemen aynı gibi . Doktoruna yazdım dönmedi henüz canimm . Bide göbek fıtıği var dedi doktor
oyuzden biraz tedirgin oldum
Bana muane olduğumuz doktor öyle bir şey demedi göbek bağı daha düşmemişti açıkçasıGümüş nitrat mi demişti doktorun . İlk doktoru muanede göbek bağı düşünce getirin yakalım demişti . Başka doktora gidince gerek yok dedi yakmaya bende anlamadım bu durumu
En doğru zamanda mucizesiyle gelsin inşallah bol bol dualarımdasın güzel haberi gelip vereceğin günü bekliyoruz canımMaddi olarak biraz toparlanmamız lazım. İnşallah bir kere olan yine olur. Mecbur bekleyeceğiz bu sırada çalışmayı düşünüyorum. Kafam dağılır en azından.