- 28 Şubat 2022
- 230
- 235
- 32
- Konu Sahibi Buffalosos
- #47.241
Sizin de bebeğiniz bi anda hızlı hızlı nefes alıp gözlerini devirip güler gibi yapıyo mu endişelenmeli miyim normal mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En geç 10 gibi veriyorum.D vitamini sabah erken saatte vermek gerekiyormuş kaç gibi veriyorsunuz
Benim 2 arkadaşım yazın doğum yaptılar. İkisinin de bebeği 3. aydan itibaren gece 9-10 da uyuyup sabah 6-7 ye kadar uyuyolarmış aralıksız. Ama bebişten bebişe değişiklik gösteriyordur herhalde.Bisey dicem ne zaman uyku yoluna girecek gece 2 saatte bir uyanıyor pert haldeyim gece uykusu ne zaman başlar 20 günlük su an bitik durumdayım devamlı ağlıyorum hala uykusuzluktan
Söyle gece uyusa 5-6 saat rahat edicem of of
Doktorunuz nebilüzatör için herhangi bir marka önerdi mi3600 olmuş kilosu 20 günlük bugün doktor iyi sarılık gerilemiş iyi beslenmiş dedi ben mamayı dayıyorum böyle devam et dedi
Biraz üşütmüş burnunu temizleye devam
Nebilüzatör alacağız
Fitil verdi ağırlaşırsa yapın dedi
Nexus şarjlı olanı al dediDoktorunuz nebilüzatör için herhangi bir marka önerdi mi
Of of ne güzel aldım kabul ettimBenim 2 arkadaşım yazın doğum yaptılar. İkisinin de bebeği 3. aydan itibaren gece 9-10 da uyuyup sabah 6-7 ye kadar uyuyolarmış aralıksız. Ama bebişten bebişe değişiklik gösteriyordur herhalde.
Sadece anne sütü mü alıyorlar, mama da veriyorlar mı?Benim 2 arkadaşım yazın doğum yaptılar. İkisinin de bebeği 3. aydan itibaren gece 9-10 da uyuyup sabah 6-7 ye kadar uyuyolarmış aralıksız. Ama bebişten bebişe değişiklik gösteriyordur herhalde.
Valla bilmiyorum canım ama kaynatıp yapıyorduk bizBen çeşmeden akan sıcak suyla yapıyorum illa kaynatmak mı lazım bilgisi olan var mı? Banyo suyunu kaynatmıyrıuz diye o mantıkla yaptım ama
Anne sütü ve mama birlikte veriyorlar. Mamayı gece yatmadan önce veriyorlar ki gece tokluğu ve uykusu uzun sürsün diye.Sadece anne sütü mü alıyorlar, mama da veriyorlar mı?
Sadece anne sütünde o rakamlar hayal benceAnne sütü ve mama birlikte veriyorlar. Mamayı gece yatmadan önce veriyorlar ki gece tokluğu ve uykusu uzun sürsün diye.
Pamuğu altını acacaginiz zaman islatmak ve temizlemek ardından kurulamak, pişik olduğunda ıslak mendil kullanmamak ne olursa olsun ıslak bırakmamak her türlü kurulacak.Yaa hiç bilmiyordum, doğrusu nasılmış peki?
Nutrigen bizim de vitaminiEn geç 10 gibi veriyorum.
Siz kullanıyor musunuz?
Marka söyleyebiliyor muyuz ?
Sizlerin markası nedir?
Desitin diye bir krem var mor olanı çok iyi hametan iyi gelmezse bir de bunu deneyin, bir de ıslak mendil kullanmayın temizledikten sonra pamukla muhakkak kurulayın bir de siz asitli gıdalardan uzak durun inşallah geçerBugün bi doktora yazdık o da hametan alın yoksa geçmez kızarıklık demiş onu aldım denicem uyanınca
Ben basmalı boş şampuan şişesine kaynamış soğumuş su koydum. Onunla yapıyorum. Hiçbir şey yoksa küçük cam kavanoza da kaynamış soğumuş su koyabilirsiniz ama bana pek temiz gelmedi pamukları tek tek batırdıktan sonra aynı suyu kullanmak her ne kadar pamuk temiz olsa da. Ben banyoyu normal çeşme suyuyla yaptırıyorum ama direkt poposuna gün içinde çok fazla kez sürdüğüm için kaynamış su içimi daha rahatlatıyorBen çeşmeden akan sıcak suyla yapıyorum illa kaynatmak mı lazım bilgisi olan var mı? Banyo suyunu kaynatmıyrıuz diye o mantıkla yaptım ama
Günde kaç kez sağıyorsunuz hep sağıp mı veriyorsunuzSüt artırmak için bugün bundan aldım her gün bir bardak içiliyor vanilyalı süt gibi tadı çok güzel eğer artma olursa yazayım bakalım inşallah artar her sağımda toplam 30cc çıkıyor iki saatte bir benden :/
Ay evet kim bilir nelet görüyor miniğimSizin de bebeğiniz bi anda hızlı hızlı nefes alıp gözlerini devirip güler gibi yapıyo mu endişelenmeli miyim normal mi
Annem de öyle diyor ama bazen o kadar peşpeşe oluyo ki korktum bi anda teşekkür ederimAy evet kim bilir nelet görüyor miniğim