- 2 Ekim 2022
- 1.217
- 997
- 28
- Konu Sahibi Buffalosos
- #42.881
Aşagıdan muayene oldunmu açılma falan varmı?Bana da öyle geliyor sanki Her an gelebilir fikrine de alıştım olsun bitsin modundayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşagıdan muayene oldunmu açılma falan varmı?Bana da öyle geliyor sanki Her an gelebilir fikrine de alıştım olsun bitsin modundayım
Herkes gidecek biz üç kişi takılcaz burda galiba benim de 20 şubatBen de sendenim 21 şubata gün aldım
Aynen öyleyiz ya eşimle iyice arkadaş olduk birbirimize yakında tertip falan deriz gibiİlişkinin anlamını unuttum ben
Siz en son kaçta gittiniz kaç kg idiDaha ne olsun 37+1de 3380 çok güzel bir kilo doktor buna az kilo alıyor mu diyor daha neler duyacağım Allahım
Size güvenmiyorum şimdi yarın ben de doğuma gidiyorum dersiniz ben burda tek kalırımHerkes gidecek biz üç kişi takılcaz burda galiba benim de 20 şubat
Unutmayan var mı acaba yaAynen öyleyiz ya eşimle iyice arkadaş olduk birbirimize yakında tertip falan deriz gibi
O da güzel sıfat onu da kullanayımAynen öyleyiz ya eşimle iyice arkadaş olduk birbirimize yakında tertip falan deriz gibi
İlk gün oldu depend kullandımOluyor ama garip bir kanama yani oluk oluk değil
İlk 3-4 gün yoğun sonra azalıyor lekelenme gibi sonra tekrar artabiliyor sonra kesiliyor
Bende böyle olmuştu ama şimdi doğum yapanlar söylese daha iyi
Valla geçen arkadaşım dedi ki biz son güne kadar yapıyordukUnutmayan var mı acaba ya
Değil mi ? Ben de öyle hatırlıyorum kendimiİlk gün oldu depend kullandım
İkinci günde depend kullandım ama normal ped yeterdi bence
Sonra normal ped bile dolmuyor adetin son günleri gibi varla yok arası
Gece 00.00 dan sonra bi şey yiyip içmedimKızlar spinal ya da epidural sezaryen olanlar, genel anestezi gibi 6 saat aç kalma gibi bişey var mı yine?
Ben bi de iki paket almışımDeğil mi ? Ben de öyle hatırlıyorum kendimi
Hatta depend 10 tane oluyordu ya napcam bunu demiştim
Bende öyle deneyim o zamanSag, sol seklinde yatıyorum ben.. Duz yatmaya dun başladım..
Benim de öyle canım ama gelen giden yok sen sezeryan mı olacaksınBenim dogum persembe gunu ama galiba dayanamicam o zamana kadar alt tarafim sanki kemikleri kirilmis gibi catı bölgesi deniliyo galiba evin icin yuruyemiyorum yataktan kalkip yatamiyorum donemiyorum kemik kirigi gibi alt tarafta agri var dayanilacak gibi degil
Yok bugün aşağıdan bakmadı..Aşagıdan muayene oldunmu açılma falan varmı?
Hiç mi idrar yolu enfeksiyonu olmadı ya mümkün değil var ya acıdan duramıyorum bir parmakta bile Doğumdan sonra ilk gece gerdek gibi olacak gibiValla geçen arkadaşım dedi ki biz son güne kadar yapıyorduk
Tarihi geçmez zaten de mi 2. Bebeğe saklayınBen bi de iki paket almışım