- 17 Nisan 2023
- 1.950
- 1.509
- 31
- Konu Sahibi Buffalosos
- #42.861
Doğuma gitmeden 1 hafta öncesinde göğüslerim iyice büyümüştü kocamandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 hafta içinde 3 kere alt muayene oldum hala 1 cm benimle hiç kesik olur yırtılma olur vs konuşulmadı onun için hiç endiselenmemistim biraz da ona anksiyete yapayımBen de 40+2 ile aynı kaderdeyim sizinle 1 cm açılma var sadece ama buna ek olarak doktorum alt muayenede rahim ağzın çok geride pek müsait değil dedi normal doğum için. Yarın başka bi doktora daha gidicem o ne dicek merak ediyorum bu konuda. Normal olur ama epizyon biraz daha geniş olabilir dedi yağmurdan kaçarken doluya tutulmaktan korkuyorum ben de bu şekilde
Meme ucum ilkinde yoktu resmen ben de öyle silikon uçla veriyordum uç belirince ucu ağzına koyuyordum ki hemşire şırınga ile uç çıkarmaya çalışıyordu ama nafileBenim sezeryan doğuma göre beklentimi karşılıyor sütüm bebişim memeden içmiyor ama sağıyorum silikon uçla vermek zorunda kalıyorum
Aaa uç çıkarıcıdan kimse bahsetmedi bana yAMeme ucum ilkinde yoktu resmen ben de öyle silikon uçla veriyordum uç belirince ucu ağzına koyuyordum ki hemşire şırınga ile uç çıkarmaya çalışıyordu ama nafile
Şimdi ucu biraz daha belirgin oldu ve yine de uç çıkarıcı aldım lansinoh başta onu deniycem
Benim kız 37+5 de zorla 3 çıktı ultrasondaDaha ne olsun 37+1de 3380 çok güzel bir kilo doktor buna az kilo alıyor mu diyor daha neler duyacağım Allahım
Bak böyle bir şey ben de deniycem bakalımAaa uç çıkarıcıdan kimse bahsetmedi bana yA
Ben ilk birkaç gün tuvalete baktığımda kan yapmışım sanki öyle oluyordu. Depent kullandım birkaç gün sonra normal pede geçtim. Bazen leke gibi gün boyu gelmemiş bazen sabah bi kalkıyorum dolmuş dengesiz bir şekilde devam ediyorDepend aldık o kadar ya kafam gitti ama hiç hazır değilim
Hiç ped yok evde yarın alayım böyle iyiydik ya unutmuşumBen ilk birkaç gün tuvalete baktığımda kan yapmışım sanki öyle oluyordu. Depent kullandım birkaç gün sonra normal pede geçtim. Bazen leke gibi gün boyu gelmemiş bazen sabah bi kalkıyorum dolmuş dengesiz bir şekilde devam ediyor
İhtiyaç olmaz inşallahMaalesef öyle tüm komplikasyonlar sıralanıyor gözümde birde bulunduğum hastanede çocuk yoğun bakım yok bu daha korkutuyor
Ben de öyle yapıcam saçma sapan saç köpüğü kuru şampuan bile var 1 gece kalıcam toplamBen hastane çantama koyduğum kıyafetlerin yarısını kullanmadım
Hahahahahaha bende makyaj malzemesi falan götürmüştüm ama el süremedimBen de öyle yapıcam saçma sapan saç köpüğü kuru şampuan bile var 1 gece kalıcam toplam
Benim doktor ilk kontrolde rahmin biraz geride olduğunu ama korkmamı gerektircek birşey olmadığını söylemişti zaten anlamini bilmiyordum ama bana direkt merak etme normal doğuma engel bir durum değil demişti kafam karıştı şimdiBen de 40+2 ile aynı kaderdeyim sizinle 1 cm açılma var sadece ama buna ek olarak doktorum alt muayenede rahim ağzın çok geride pek müsait değil dedi normal doğum için. Yarın başka bi doktora daha gidicem o ne dicek merak ediyorum bu konuda. Normal olur ama epizyon biraz daha geniş olabilir dedi yağmurdan kaçarken doluya tutulmaktan korkuyorum ben de bu şekilde
Doğru düzgün kanama yaşamadım ben adetin son günleri cok az leke gibi gelir ya o şekil oldu pet bile dolmadı . Doktorum ben amliyattan cıkınca kanaman olacgını sanmıyorum ben içini cok temizledim demişti . Sezeryandan sonra adet baya fazla oluyor 2 aydır aşırı kanama yaşıyorum meselaDepend aldık o kadar ya kafam gitti ama hiç hazır değilim
Gelir gelir bol sütler olsun bebişleree yarasınAz önce pompaya iki memeden de sarı süt geldi çok sağmadım direkt bebek kendi alsın diye gelecek sanırım ama bu mama aklımda
canım senin rahmin yenileniyor kürtajdan sonra bana da öyle olmuştu doktorum çok iyi olduğunu söylemişti ama sen yine de kontrole git bazen de çok sürmesi iyi olmayadabiliyor sıkı kontrol önemli hatta bence iyi bir özele git inşallah en güzel günlerin yakında olur gercekleşir ben hala kaybettiğime üzülüyorum ama bu bebeğin kaderi diyorum yaşamak darısı başına inşallahDoğru düzgün kanama yaşamadım ben adetin son günleri cok az leke gibi gelir ya o şekil oldu pet bile dolmadı . Doktorum ben amliyattan cıkınca kanaman olacgını sanmıyorum ben içini cok temizledim demişti . Sezeryandan sonra adet baya fazla oluyor 2 aydır aşırı kanama yaşıyorum mesela
Bende diyorum bi sene falan olmasam ne iyi olurHiç ped yok evde yarın alayım böyle iyiydik ya unutmuşum
Ahaha bendeHiç öpmiiiim canım süt sağmaklA uğraşıyorum
Sag, sol seklinde yatıyorum ben.. Duz yatmaya dun başladım..Kızlar sezeryan sonrası evde ilk gecem ama direkt sırt üstü yatmıştım demin kalkamadım şimdi de sırtım hafif dik yatıyorum ama yine kalkamayacağım gibi siz nasıl yatıyorsunuz