- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
- Konu Sahibi Buffalosos
- #42.841
Biz de valla isyanda birileriİlişkinin anlamını unuttum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de valla isyanda birileriİlişkinin anlamını unuttum ben
Canım dualarım seninle sabret pes etme gelecektir sütünkızlar nasılsınız ben bugün iyiyim biraz süt konusunda piskolojik çok yıprandım 5gün oldu daha bugün süt götürebildim oğluma oda yok denecek kadar az hala sütüm tam inmedi hoşaf su bestlak neler neler yaptım olmadı buda beni çok yıprattı oğlum hafif sarılık olmuş hala küvözde ne olur bizede dua edin tez vakitte kavuşayım yavruma sütüm olsun besleyenileyim kaç gündür giremedim doğum yapan varsa tebrik ederim hepsini bekleyen annelerimizede sağlıklı kavuşmalar diliyorumrabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Ben hastane çantama koyduğum kıyafetlerin yarısını kullanmadımben hastane çantamı revize edicem 1 haftalık eşya almışım
Hamilelerin de hormonları deli oluyormuşBiz de valla isyanda birileri
Sağım makinası hangi marka memnun musunuzHiç öpmiiiim canım süt sağmaklA uğraşıyorum
Ayıp olmasın ama uykuda oluyor bana sonra rahim kasılıyor zor vallaHamilelerin de hormonları deli oluyormuş
Ben kiwi almıştım bugün eve geçtik sağmaya başladım bende fiyatına göre çekiş gücü iyi 20 dkkada 35cc falan süt geliyor bendenSağım makinası hangi marka memnun musunuz
İşte ondan bahsediyorum ama durumlar elverişli değil napalımAyıp olmasın ama uykuda oluyor bana sonra rahim kasılıyor zor valla
Maalesef öyle tüm komplikasyonlar sıralanıyor gözümde birde bulunduğum hastanede çocuk yoğun bakım yok bu daha korkutuyorBence sektörde olunca daha zor
Ben de Avent aldım daha önce lansinoh kullanmıştım ama travma olduğu için bir daha aynı renk edinmedim inş şakır şakır süt gelir ya hepimizdenBen kiwi almıştım bugün eve geçtik sağmaya başladım bende fiyatına göre çekiş gücü iyi 20 dkkada 35cc falan süt geliyor benden
Tabi tabi. Regl gibi o kalınlaşan endometrium dökülecek bir süreAy bisey dicem şimdi biz sezaryenden hemen sonra alttan kanama olacak mı regl gibi ben buna hiç kendimi hazırlamadım 9 ay rahattım ya
İnşallah canım inşallah iyi markalar almışsın bence missss gibi gelecekBen de Avent aldım daha önce lansinoh kullanmıştım ama travma olduğu için bir daha aynı renk edinmedim inş şakır şakır süt gelir ya hepimizden
Oluyor ama garip bir kanama yani oluk oluk değilAy bisey dicem şimdi biz sezaryenden hemen sonra alttan kanama olacak mı regl gibi ben buna hiç kendimi hazırlamadım 9 ay rahattım ya
Ay bende inanamadım ama ilk günden itibaren kanamam var bugün 3. Gün ama öyle aşırı yoğun değil benim reglim de çok yoğun olmazdı aynı onun gibi yoğunluğuAy bisey dicem şimdi biz sezaryenden hemen sonra alttan kanama olacak mı regl gibi ben buna hiç kendimi hazırlamadım 9 ay rahattım ya
hastanede bana direkt hasta bezi taktılarDepend aldık o kadar ya kafam gitti ama hiç hazır değilim
Aminnn hepimizin inş bi de petibör bisküvi var ya o da süt yapıyordu bende ya şimdi hatırladım. Sütüm geç gelmişti ama 1 ay sonra baya iyiydiİnşallah canım inşallah iyi markalar almışsın bence missss gibi gelecek
Benim sezeryan doğuma göre beklentimi karşılıyor sütüm bebişim memeden içmiyor ama sağıyorum silikon uçla vermek zorunda kalıyorumAminnn hepimizin inş bi de petibör bisküvi var ya o da süt yapıyordu bende ya şimdi hatırladım. Sütüm geç gelmişti ama 1 ay sonra baya iyiydi