- 2 Mart 2021
- 1.940
- 1.273
- 32
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #39.381
Kaç kilo şuan canımKızlar teşekkür ederim sağolun iyiki varsınız
İnsallah o tarihte sağ Salim kucağıma alırım da ben de yeni bi haftadır ağırlaşmaya başlamıştım tam zamanı benim için çok kalmasından taraf değilim maalesef çok kilolu bebek de sevmiyorum ama bi 3 kilo olsaydı iyiydi tabi ama yapısı minik yapacak bi şey yok bende sezaryen taraftarıyım doktorum spinal yapacak kistim var onu da alacak kanlarım çıkmadı anestezi işi yarına kaldı yarin da anestezi için gideceğim insallah hayırlısıyla kucağımıza alalım Allah nasip ederse buyur insallah
Bebek hareket edince de yükselebiliyor, o yükseldiğinde kasılma hissettin miYedim kuzum, şimdi doktoru bekliyoruz valla nstnde o yeşil yer varya tocco, orda bi ara 60lari gördüm
Bakalım. Ne dicek
Benim de ya göbek değil kalça çatladı4.ayımdan beri göbeğimi yağladım kremledim düzenli olarak çatlamasın diye..Sen gel göbek değil de kalça çatla..Gitti güzelim popiş
Yatarak yapılmıyor mu sana canımBeni de aşırı bunaltıyor.Bebekte çok rahatsız oluyo gilik gilik ses geliyor sürekli.Başta oturunca sancım çıkmıyor sona doğru oturmaktan sancılarım artıyor
Çok hareketli dedi..Bebek hareket edince de yükselebiliyor, o yükseldiğinde kasılma hissettin mi
Ay Allah korusun ya,Kizlar ben bugun dr gittim dr plasentanin onceki sezeryan dikisime yapistigini goruyorum dedi çok moralim bozuldu ameliyat sirasinda ya ic kanama gecirebilirmisim yada rahmim alinabilirmis neden son gunlerinde olana hamile bir kadina soylenebilir mi cok mutsuzum bu zamana kadar boyle bisey yoktu 33 haftalik hamileyim nasil olduda yapisti Ne olur dua edin boyle bisey yoktur
Hayırlı haberlerle gel inşallahÇok hareketli dedi..
2.den çıktım sağ taraf daha fena.
Kordon bebeği sıkıştırıyor dedi..
Tekrar 3. Nst gircem. 10dk.sonra..
Iyi çıkarsa eve göndercem dedi
Aminn canım inşallahHayırlı haberlerle gel inşallah
Bende spinal anestezi olacağım 3 şubattaKızlar teşekkür ederim sağolun iyiki varsınız
İnsallah o tarihte sağ Salim kucağıma alırım da ben de yeni bi haftadır ağırlaşmaya başlamıştım tam zamanı benim için çok kalmasından taraf değilim maalesef çok kilolu bebek de sevmiyorum ama bi 3 kilo olsaydı iyiydi tabi ama yapısı minik yapacak bi şey yok bende sezaryen taraftarıyım doktorum spinal yapacak kistim var onu da alacak kanlarım çıkmadı anestezi işi yarına kaldı yarin da anestezi için gideceğim insallah hayırlısıyla kucağımıza alalım Allah nasip ederse buyur insallah
Anestezi kanları hep aynıdır aşağı yukarı. Hemogram biyokimya koagulasyon ve bulaşıcı hastalıklar açısından hepatitler falanBende spinal anestezi olacağım 3 şubattabu cumartesi anestezi ile görüşmem olacak hangi kan değerlerine bakılacak biliyor musunuz
Hmmm bizim hastane bayağı pahalı da bu tetkikler 10.000₺ tutar heraldeAnestezi kanları hep aynıdır aşağı yukarı. Hemogram biyokimya koagulasyon ve bulaşıcı hastalıklar açısından hepatitler falan
yok benim ikinci zaten sezaryen olacak ben yine 4 buçuğu bulur mu diye endişeliyim sadece.Sen normal doğum mu istiyorsun ? Ya takma kafana lütfen açılma güzel olunca 4 kg da gelir
Ya evet doğumları gördükçe ben de doğurucakmışım gibi zamanı gelmiş gibi hissediyorum ama daha 1 ay varrEvet bizim daha var. Sezeryan günleri de bana çok geç veriliyomuş gibi geldi. Sezeryan günü gelmeden doğumlar olur bence ya. Doktorlar bizi kandırıyor mu
Yaniliyodur insallah bunlari duymak insani üzuyor olacaklarin detaylarini bilmek istemiyorum.Ay Allah korusun ya,
Yanılıyor olabilir belkide
Kac haftaliksinizYa evet doğumları gördükçe ben de doğurucakmışım gibi zamanı gelmiş gibi hissediyorum ama daha 1 ay varr
yaa o kadar etkiliyor mu ben bebekte hemen düzeliyor zannediyordum kalıcı olması çok kötüBir akrabanın çocuğunu doktor diyor ki 4 kilo üstünde sezeryanla alalım. Ama annesi illa normal doğum olacak diye tutturduğu için normal doğumla doğdu. Ebe çekerken çocuğun omuzundan incitmiş kolu tam kalkmıyor şimdi. Askere bile gidemedi engelli raporu var. Çok ısrar etmemek lazım doktor ne diyorsa onu yapmak lazım
Bazen yatarak bazen oturarak yapılıyorYatarak yapılmıyor mu sana canım