- 10 Ekim 2018
- 623
- 648
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #39.401
çok geçmiş olsun ilk defa duydum böyle bir şey diğer sezaryen üzerinden ne kadar zaman geçti ki iyileşmemiş midir orasıKizlar ben bugun dr gittim dr plasentanin onceki sezeryan dikisime yapistigini goruyorum dedi çok moralim bozuldu ameliyat sirasinda ya ic kanama gecirebilirmisim yada rahmim alinabilirmis neden son gunlerinde olana hamile bir kadina soylenebilir mi cok mutsuzum bu zamana kadar boyle bisey yoktu 33 haftalik hamileyim nasil olduda yapisti Ne olur dua edin boyle bisey yoktur
Rahmim kendini toparlayana kadar korse kullanmayı düşünmüyorum ben,pelvik taban fizyoterapistleri önermiyor rahim sarkması gibi problemlere yol açabildiği içinKızlar doğum sonrası korse kullanacak mısınız? Kullanmayı düşünenler doğumdan ne kadar süre sonra kullanmaya başlamak gerek
Bulması sorun oluyor mu ki ? Geçen haberlerde gördüm 7 kg a yakın bebek olmuşyok benim ikinci zaten sezaryen olacak ben yine 4 buçuğu bulur mu diye endişeliyim sadece.
Tam söylemedi pozisyonel olarak sanırım tam sağlıklı ölçüm yapamadı ama 2700 civarı doğar dedi doktorumKaç kilo şuan canım
obezite ve şekere yatkın oluyor maalesef ben de iri bebekmişim kendimde yaşadım zaten kızım da 4 yaşına kadar iyiydi şu an persantilin üzerinde her doktor kontrolünde moralimiz bozularak dönüyoruzBulması sorun oluyor mu ki ? Geçen haberlerde gördüm 7 kg a yakın bebek olmuş
Düzelecek bir şey değil canım çekerken oradaki siniri mi kopmuş öyle bişey heraldeyaa o kadar etkiliyor mu ben bebekte hemen düzeliyor zannediyordum kalıcı olması çok kötü
35+3 haftalığız bugünKac haftaliksiniz
Hiç sorma. Sonra moralim bozuluyor. Vakit geçmiyor. Hareket etmek işkence haline geldi. Ama onu orda hissetmek de çok güzel. Çok karışık duygular içindeyim.Ya evet doğumları gördükçe ben de doğurucakmışım gibi zamanı gelmiş gibi hissediyorum ama daha 1 ay varr
Ben mum sipariş verdim bir de onları koymak için mika kutu kendim paketliycem henüz gelmedi de 60 adet 480 tuttuKızlar hediyelik için sayfa önerebilir misiniz acaba çikolatasını yaptırdım ama anahtarlık tarzı bir şeyde istiyorum bildiğiniz varsa öneri alabilirim
8 yildan fazla gectiçok geçmiş olsun ilk defa duydum böyle bir şey diğer sezaryen üzerinden ne kadar zaman geçti ki iyileşmemiş midir orası
Sorunsuz geçsin canım inşallah. Kordon sıkıştırınca nasıl oluyor ne fark ediyor nstde acabaÇok hareketli dedi..
2.den çıktım sağ taraf daha fena.
Kordon bebeği sıkıştırıyor dedi..
Tekrar 3. Nst gircem. 10dk.sonra..
Iyi çıkarsa eve göndercem dedi
Sinir hasarına bağlı olarak engel oranı da değişiyor, kimisinde çok belli belirsizken kimisinde bariz bir engel durumu olabiliyor ama doğum sırasında gerçekleşebilecek komplikasyonları düşünüp gerilmemek gerek her an her şey olabilir bu hayatta ve her şey bizim kontrolümüzde değil maalesef,çocuğum nasıl gelmeye karar verirse o şekilde gelsin saygı duyarımyaa o kadar etkiliyor mu ben bebekte hemen düzeliyor zannediyordum kalıcı olması çok kötü
4 yaş gelişimi ileri olunca da mı sıkıntı ? Şaşırdımobezite ve şekere yatkın oluyor maalesef ben de iri bebekmişim kendimde yaşadım zaten kızım da 4 yaşına kadar iyiydi şu an persantilin üzerinde her doktor kontrolünde moralimiz bozularak dönüyoruz
Kesinlikle aynı duygular var o kadar alıştım ki hareketlerine çok seviyorum böyle karnımda olmasını ama birileri doğurdukça doğum günleri belli oldukça ben de kavuşmak istiyorum heyecanım ve merağım artıyorHiç sorma. Sonra moralim bozuluyor. Vakit geçmiyor. Hareket etmek işkence haline geldi. Ama onu orda hissetmek de çok güzel. Çok karışık duygular içindeyim.
Evet ya bende şubat girince doğsun istiyorum minnoşum.Ben de 37+5 e istemiştim 38 i görelim net tarih veremem bebeğin gelişimi önemli dedi38+5 de alırım diyordu ben dayanamıyorum diyince 38 olunca kurtarıcam seni günü tamamlasın dedi
Bakalım bugün ne diyecek bana kalsa 2 sinde alsın benim de :/ dayanamıyorum pek
Bide bi doktorun kitabını okumaya başladım. Ay ay anlatıyor. Hastalıklr aşılar bilmem ne. O da içimi kararttı. Korkmaya başladım.Kesinlikle aynı duygular var o kadar alıştım ki hareketlerine çok seviyorum böyle karnımda olmasını ama birileri doğurdukça doğum günleri belli oldukça ben de kavuşmak istiyorum heyecanım ve merağım artıyor
Ben iki kızımıda doğum yaptığım hastaneye gidince çok fena oluyorum. Aslında çok soğukkanlı bir insanımdır. Orada birde iç kanama kaynaklı ameliyat geçirdim hastaneye vücudum şoka girmek üzereyken yetiştim çok şükür atlattım ama bende travma oldu sanırım elim ayağım boşalıyor nabzım yükseliyor ateş basıyor bayılacak gibi oluyorum. Neyseki bu kez başka hastanede yapacağım doğumumu çok fazla uğramıyorum oraya.Kızlar aranızda hastanede heyecanlanan var mı? Bugün hem doğum konusuna girince arkasına tansiyon ölçtürdüm kalbimin atışını fena hissettim 135 çıktı tansiyon da 13 olmuş normalde 10 11 arası. Muayene falan bitti baktım normale döndü aşırı geriliyorum. İlk sezaryende de korkudan sürekli ağlamıştım panik olacak gibiyim yine alışmışımdır diye düşünüyordum amadevlet genel de yapmıyor isteğe göre
Çok Sagol canım sen nasılsın ne yapıyorsunAy kızçelerrrr. Maşaallah karnınız burnunuzda artık. Çok şükür bugünlere geldiniz. Hepiniz sağ sağlik kolaylıkla kavuşun bebeklerinize seviliyorsunuz