- 27 Ağustos 2022
- 2.573
- 3.221
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #39.361
Ay canım bir sürü birşeyler yaşamışsınBenim normal kürtaj değil kuzu, mol gebelik yaşadım.
Sonra kürtaj oldum..
Öncesinde de kimyasal,. Dış gebelik vs yaşayınca doktor biraz Titiz davranıyor ya da korkuyor benden
Ayy bende akşam gitcem. Insallah uzun sürmez nst yaa
Demez muhtemelenCok heyecanlibenmde yarin kontrolum var 37+4 oluyorum sezeryana aliyoruz dese ne sevinicem
İnsanın aklına her şey geliyor zaman yaklaştıkçaOmuz takılması dediğin brachial plexustan mı korkuyorsun ? O nerden geldi aklına
Çocuğun ilk kelimesi cahiller olabilirKızlar yeni bir erkek ismi önerisi ile geldimİlber etrafımda gördüm de çok da tatlıştııı
Kullanılmaması öneriliyor ama kendi doktorunuza danışsanız daha doğru olur. Durumunuza göre tavsiyede bulunabilirKızlar doğum sonrası korse kullanacak mısınız? Kullanmayı düşünenler doğumdan ne kadar süre sonra kullanmaya başlamak gerek
Ay bende günde 3-4 kez yağ sürüyorum 1 mezde krem ama benimde yanlarım çatlamış ya simit dediğimiz yer var ya sinirlerim bozuldu4.ayımdan beri göbeğimi yağladım kremledim düzenli olarak çatlamasın diye..Sen gel göbek değil de kalça çatla..Gitti güzelim popiş
Kardeşimle ben hep 38 küsürlerde gelmek istemişiz. Tabi ters olunca sezeryan olmuş ama ben de 39 lara kalmam gibi geliyor. Bide zaman geçtikçe göbek bağı dolanır falan diye de korkuyorum. Yer daralmışken nasıl göbek bağlarını doluyolar anlamıyorum zatensanırım kişiye göre değişiyor ya aslında normali 38 40 arası. Biz de hep 40ı aştığımız için bana 38 çok erken geliyor sanki bebişimin organları gelişmemiş gibi bi hisse kapılıyorum bir hafta da geç döllenmeydi benim 39da alsak falan dedim olmaz dedi
Evet evet dikişlerde yapışıklık olur yoksa Allah korusunBende bugün ebebekte indirim vardı ordan aldım bizde eskiler çarşafa falan sararlarmış ama hemen kullanmak doğru gelmiyor sanırım biraz toparlandıktan sonra kullanırım bende
HahahaAynen mesleki deformasyonBen deneme yapmak istemiyorum açıkçası, yapacak olanlara da başarılar diliyorum
Ya bi de ilk kez yaşamıycam bu süreci inanın bende bile var o stres yaİnsanın aklına her şey geliyor zaman yaklaştıkça
Bence haklı da olabilirÇocuğun ilk kelimesi cahiller olabilir
Doğumdan sonra at kılı fırça bol yağ krem ile halletmetmeye calisicam inşallah ise yararAy bende günde 3-4 kez yağ sürüyorum 1 mezde krem ama benimde yanlarım çatlamış ya simit dediğimiz yer var ya sinirlerim bozuldu
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahallah analı babalı büyütsün. Kaçıncı haftanız oluyor 1 şubat?
Sizin de kaçıncı haftaya denk geliyor? Ben bu gidişle doktora hemen alın diyeceğim
Normal doğumda sanırım bir hafta sonra öneriliyor tam emin değilimEvet evet dikişlerde yapışıklık olur yoksa Allah korusun
Ama normal doğum hemen kullanıyor sanırım
Öneren de gördüm önermeyen de doğrusu. Doktoruma soracağım kontrol günümdeKullanılmaması öneriliyor ama kendi doktorunuza danışsanız daha doğru olur. Durumunuza göre tavsiyede bulunabilir
Yedim kuzum, şimdi doktoru bekliyoruz valla nstnde o yeşil yer varya tocco, orda bi ara 60lari gördümAy canım bir sürü birşeyler yaşamışsınYemek yiyip öyle git 1 tane de çikolata ye de uyansın benim minnos uyuduğu için 2.’ye girdim