- 6 Ekim 2023
- 1.290
- 1.309
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #37.761
Doğurmuyosundur ya umarım bende de var o söylediklerin çünkü bu akşam38+0 dan selam kızlar bu akşam bir değişiğim, karnım gergin, ağrı var ama aşağıda değil tüm karnımda, doğuruyor muyum acaba
Gününde gelmisDoğurmuyosundur ya umarım bende de var o söylediklerin çünkü bu akşam
Bu ağrı bende de günlerdir var belimde de var ayrıca doğurmuyoruzdur umarım38+0 dan selam kızlar bu akşam bir değişiğim, karnım gergin, ağrı var ama aşağıda değil tüm karnımda, doğuruyor muyum acaba
Aaa bu bendede oluyor böyle Balon Soner gibi aynenKızlar her zaman değil ama arada karnımdan ses geliyor böyle balon patlaması gibi pıt diye net bir şekilde duyabiliyordum sizde de oluyor mune acaba çok merak ediyorum 30.haftadan beri 5 defa felan olmuştur heralde
Bizim senle süslerimiz de bebeğimizin ismi de aynı olmuşCanım ben bundan yaptırdım hem takı yastığı hem kapı süsü, rengi vs böyle krem kahve tercih ettim. Erkek bebeklere her yerde mavi olayı baydı benimagnetlerini başka bi yerden yaptırdım ama o da böyle top top kahve krem uyumlu fikir olsun
Tam da şuan duydum aynısını düşündümKızlar her zaman değil ama arada karnımdan ses geliyor böyle balon patlaması gibi pıt diye net bir şekilde duyabiliyordum sizde de oluyor mune acaba çok merak ediyorum 30.haftadan beri 5 defa felan olmuştur heralde
Bir kere geçen hafta duydum çok korktumne sesi olduğunu çok merak ediyorum
Aaa bu bendede oluyor böyle Balon Soner gibi aynen
Hatta geçen esime söyledim..
yok Canım diyo
İyi bari yalnız olmadığımı bilmek beni sevindirdiTam da şuan duydum aynısını düşündüm
Bu sanırım bebişin eklemlerinden falan gelen bir sesmiş normalmişTam da şuan duydum aynısını düşündüm
Bir daha muayeneye gittiğinde sezaryen olmak istediğini bunun için tarih planlamak istediğini söyle canım. Genelde 38-39 hafta itibari ile yapıyorlar. Benim doktorumda 38+4’te yapacak bana sezaryen.Kızlar size birşey danışmak istiyorum ben normal doğumdan ziyade sezeryan olmak istiyorum doktorunuz sezeryan zamanına nasıl karar verdi ? Mesela 37 de gidip 38 için randevu istiyorum desem verir mi? Yani 38 erken olmaz dimi? Ya tabiki daha çok beklenebilir, ama kordon dolanmasıdır kaka yapmadır vs korkuyorum. 38 e veren var mı hocalarınızdan neye göre veriyorlar ?
Benim doktorum riskli bir durum olmadığı sürece 39+ itibariyle tarih verecek. Herhangi bir sorun görürse 38+ demiştiKızlar size birşey danışmak istiyorum ben normal doğumdan ziyade sezeryan olmak istiyorum doktorunuz sezeryan zamanına nasıl karar verdi ? Mesela 37 de gidip 38 için randevu istiyorum desem verir mi? Yani 38 erken olmaz dimi? Ya tabiki daha çok beklenebilir, ama kordon dolanmasıdır kaka yapmadır vs korkuyorum. 38 e veren var mı hocalarınızdan neye göre veriyorlar ?
Konuşuyorum daha sezeryan taraftarıyım diye bir bakalım, bir görelim bebiş nasıl istiyor, ay değerlendiririz falan yapıyor. Herkesinki mi böyle yaBir daha muayeneye gittiğinde sezaryen olmak istediğini bunun için tarih planlamak istediğini söyle canım. Genelde 38-39 hafta itibari ile yapıyorlar. Benim doktorumda 38+4’te yapacak bana sezaryen.
Anladım yani 1 hafta daha bekletebilir o zaman. zaman hiç geçmiyor gibi geliyor son dönemlerdeBenim doktorum riskli bir durum olmadığı sürece 39+ itibariyle tarih verecek. Herhangi bir sorun görürse 38+ demişti
Aa zevklerimiz aynıymış demek tesadüfe bakBizim senle süslerimiz de bebeğimizin ismi de aynı olmuşne tesadüf
Ay dur benim gelmedi günümGününde gelmis
Zaten sürekli hareket ediyor hangi ara eklemlerden ses gelecek kadar aynı pozisyonda duruyorBu sanırım bebişin eklemlerinden falan gelen bir sesmiş normalmiş
Benim doktorumda neden sezaryen istediğimi sordu açıkladım tamam sen nasıl istersen dedi. Sonuç olarak özele gidiyoruz mecbur bizim istediğimizi yapacaklar. Sen doktorunun öyle dediğine bakma günün sonunda senin istediğin olacak hemde Acıbadem yani mecbur istediğini yapacakKonuşuyorum daha sezeryan taraftarıyım diye bir bakalım, bir görelim bebiş nasıl istiyor, ay değerlendiririz falan yapıyor. Herkesinki mi böyle ya