- 16 Nisan 2018
- 4.715
- 3.470
- Konu Sahibi Buffalosos
- #37.741
Yaylı da gördüm de ben de ondan sordum neden önerilmiyor acabaBebeklere yaylı yatak önerilmiyor. Zaten bebek yataklarının hepsi süngerli bildiğim kadarıyla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaylı da gördüm de ben de ondan sordum neden önerilmiyor acabaBebeklere yaylı yatak önerilmiyor. Zaten bebek yataklarının hepsi süngerli bildiğim kadarıyla.
Siz hangisini tercih ettiniz ben ona bakayımBebeklerin kas iskelet, omurga sağlığı için orta sertlikte sünger yataklar tavsiye ediliyor.
Önerdiğiniz var mıSünger ya da lateks öneriliyor bebeklere çocuklara
Çok geçmiş olsun kuzum yiyemiyorum diye bebeğim beslenemiyor diye düşünme. Bak ben 2 kızımda da doğum yaptığım güne kadar her Allahın günü kusuyordum yediklerimi. Ama çok şükür biri 3.230 biri 3.320 kg doğmuştu.Ben dayanamıyorum hasta olmasam en yakın zamanda doğum isterdim çok fenayım hep ağlıyorum hasta olduğum için ameliyat olamam hamileliğin en zor kısmı bu dönemmiş ilk üç ay cennetmiş resmen of of
Hiçbir şey yiyemiyorum vitamin içiyorum ama bebeğim beslenir mi böyle ne yapıcam ben iki kaşık çorba içiyorum yukarı çıkıyor yapamıyorum
Oyy maşallah senin çok az kalmış kızBugunde kontrol gunuydu 3000 kilo 48 cm olmusuz 2 gundur dinlenmedeyim sifir sanci cikti.bol bol dinlenin kizlar demekki yorgunluktan kasilmalar artiyor 37 ye disimizi sıkalım
Önerdiğiniz var mı
Ya ben de bundan almıştım yanlış ebat göndermişler iade ettim şimdi de 300 tl zam gelmiş neredeyseYataÅ Bedding Twiny Sünger Yatak 60 x 120 cm Bebek YataÄı Yorumları, Fiyatı - Trendyol
YataŠMini Twiny Sünger Yatak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben sloth bedding aldımSiz hangisini tercih ettiniz ben ona bakayım
Ayy yükselmez inşallah. Benim daha çok akşam vakitlerinde yükseliyor sizin de öyle mi? Kaç kilo olmuş bebişTeşekkür ederim ilginiz için Allah’a sukurler olsun iyiydi doktorun ecopirin kesti haftaya da bi kontrol görelim dedi dua edin tansiyonum yükselmesin
Tamam teşekkür ederimYataÅ Bedding Twiny Sünger Yatak 60 x 120 cm Bebek YataÄı Yorumları, Fiyatı - Trendyol
YataŠMini Twiny Sünger Yatak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bunu hiç duymamıştım buna da bakayım o zamanBen sloth bedding aldım
İnsallah canim son gunlerimizi guzel degerlendirelmİkinci çocuk zamanı bende senin gibi olurum muhtemelen ne güzel iyice dinlenmişsin inşallah kızın aynı bu şekilde uyumaya devam eder
Canim 2 subatta dogumda hani 37 ye kadar yerinden oyynamasin diye dedimOyy maşallah senin çok az kalmış kız
Ay yok ben hala uykusuzsum bu neymiş böylegeçmiş olsun bu hafta ben de aynı durumdayım iki gündür üç yastık üst üste yatıyorum artık yatma mı yaslanma mı bilemedim akşam yemeğini erken yiyorum rennie üzerine 2 bardak buz gibi soğuk su uyuyana kadar idare ediyor iki saate tekrar kalkıyorum tekrar su tuvalet su tuvalet yorucu bi gece oluyor siz başka çözüm bulabildiniz mi
Bu haftadan sonra doğum sigortası çok mantıklı değil bence, ama araştırın istersenizKızlar dogum sigortasi yaptıranlar var mı aranızda da 34.haftada yaparlar miki acaba biliyor musunuz fiyatlar falan nasıl acaba
Bir kere geçen hafta duydum çok korktum ne sesi olduğunu çok merak ediyorumKızlar her zaman değil ama arada karnımdan ses geliyor böyle balon patlaması gibi pıt diye net bir şekilde duyabiliyordum sizde de oluyor mu ne acaba çok merak ediyorum 30.haftadan beri 5 defa felan olmuştur heralde