2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Kızlar size birşey danışmak istiyorum ben normal doğumdan ziyade sezeryan olmak istiyorum doktorunuz sezeryan zamanına nasıl karar verdi ? Mesela 37 de gidip 38 için randevu istiyorum desem verir mi? Yani 38 erken olmaz dimi? Ya tabiki daha çok beklenebilir, ama kordon dolanmasıdır kaka yapmadır vs korkuyorum. 38 e veren var mı hocalarınızdan neye göre veriyorlar ?
Bebeğin gelişimine göre son haftalarda gün seçtirmişti bana doktorum, 10 günlük bir aralık vermişti ben içinden seçmiştim 🤣 tam hatırlamıyorum ama sanırım 38+4te falan başlıyordu o süre

Kızlar size birşey danışmak istiyorum ben normal doğumdan ziyade sezeryan olmak istiyorum doktorunuz sezeryan zamanına nasıl karar verdi ? Mesela 37 de gidip 38 için randevu istiyorum desem verir mi? Yani 38 erken olmaz dimi? Ya tabiki daha çok beklenebilir, ama kordon dolanmasıdır kaka yapmadır vs korkuyorum. 38 e veren var mı hocalarınızdan neye göre veriyorlar ?
Ben bunu sordum canım ama şöyle benim ilki sezaryen olduğu için bu da sezaryen doktora sordum kaçta sezaryen için alıyorsunuz dedim 38+5 en ideali dedi ama ameliyat gününe denk gelmediği için 39+1 de alırız dedi

Canım bana 36. Da geldiğinden konuşuruz dedi..
8subat demişti Geçenlerde oda 38+4 falan oluyor..
Ben bi 12 şubat olur mu diye soracağım 😁😁😍

Kız ben 4200 doğmuşum o yüzden beklenti büyük😂

Ay inşallah ya mecbur sezaryen olacağı için 38.haftada doğum olacak allah izin verirse, o yüzden biraz kilo alsa diyorum🙈

Benimki en başından beri iri olcak 2 hafta önden gidiyo dedi doktor, sanırım ondan bu kadar beklentiyi yükselttim ben😅
Bence 38e kadar 3500u gecicek

Benim doktorumda neden sezaryen istediğimi sordu açıkladım tamam sen nasıl istersen dedi. Sonuç olarak özele gidiyoruz mecbur bizim istediğimizi yapacaklar. Sen doktorunun öyle dediğine bakma günün sonunda senin istediğin olacak hemde Acıbadem yani mecbur istediğini yapacak 😁
Hahaha valla doğru söylüyorsun bir zahmet beni dinlesin gerçi normal doğum daha ucuz vallahi keşke cesaret etsem de onu yapsam ama yok 😂😂😂

Hahaha valla doğru söylüyorsun bir zahmet beni dinlesin gerçi normal doğum daha ucuz vallahi keşke cesaret etsem de onu yapsam ama yok 😂😂😂
Boşver battı balık yan gider bir sürü masraf yaptın son kez sezaryene de parayı bayıl 😂😂 Kocam diyor ki ikinci çocuğu devlette doğurursun ikinci çocuk derken dedim 😂😂

Boşver battı balık yan gider bir sürü masraf yaptın son kez sezaryene de parayı bayıl 😂😂 Kocam diyor ki ikinci çocuğu devlette doğurursun ikinci çocuk derken dedim 😂😂
Benim eşimde öyle diyor 🤣 ikinci devlet olur diye dedim 2. Çocuk bi süre duymak istemiyorum

Hahahahah bende aynı fikirdeyim ikinci çocuğa şu an uzağım olursa ama fotokopi makinesi gibi cihazları olan devletlere gidicem özellikle 😂 sana da tavsiye ederim vallahi. 😂

Bence balerin olduğu için kasları esnektir Okadar cocuga rahim napsin😂 dışarda bekleyen ekip vardı camdan yansimalari gözüküyordu
Ekip yok canım ailesi ve ebe oluyor sadece, önceki doğumundan beri yakın takip ediyorum😝 sağlam spor yapıyor illa ki etkisi vardır ama bence o sorumluluğu almak çılgınlık

X