- 9 Haziran 2023
- 3.364
- 2.535
- 36
- Konu Sahibi Buffalosos
- #37.501
İstediğimiz gibi olmuyor üstün körü oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YaaaKocam.dogum hediyesi ne istersin dedi ben iphone 15pro max dedim ben dogurayimda onu sen bana al dedi
Hadi ya, yaşı mı 56 yaşında iki bacağı partinin yuzde 70 gözünden engelli raporu var bide kilolu zor oturuyor zor kalkıyor bebeği n altını bile almaz
Tek seferlik fiyatı canım aynen benim de yapacak kimsem yok şu an robotla eşimle idare ediyoruz da eşim camlara asla girmez bugün bir mutfak penceresini sildi de bir sürü söylendi keşke şöyle haftalık alabilsek kadını ama iki öğretmen maaşıyla ve ev kredisiyle pek mümkün değil maalesefAylık fiyat mi bu peki? Burda da çok zor bulunuyor rica minnet.Arada bir alınacaksa ya da ayda bir ise 1500 istiyorlar ama güzel bir temizlik olmuyor ki bulabilirsem ben de alacağım yeni bir kadın doğum öncesi mecburen…yapacak kimsem yok ben de yapamam
Maaşlara zam geldi sizin ben robotla hide temizlik.mendiliyle benimkide yapmaz bir isTek seferlik fiyatı canım aynen benim de yapacak kimsem yok şu an robotla eşimle idare ediyoruz da eşim camlara asla girmez bugün bir mutfak penceresini sildi de bir sürü söylendi keşke şöyle haftalık alabilsek kadını ama iki öğretmen maaşıyla ve ev kredisiyle pek mümkün değil maalesef
Madem almayacak ne soruyin dedim ne biliyim bir kolye kupe yüzük. İstersin sandım diyor
Offf Valla bu işler ben bakalim neye karar verecem bir dogurayimdaBende yarın için kadın aldım 800 tlye gelecek daha öncede alıyordum 2 ay önce 500dü yeni yılda 800 olmuş bakalım koltukları silmesini isticem inşallah yapar
Bi arkadaşım bunu önerdi bunu da denesene bi de üzüm hoşafı bebekte gaz yapabiliyormuş ama bir de incir hoşafıEmzirme refleks tam gelismedigi için boğazında kalır diye mi başka nedeni mi var bebek emmeye tam başladığı an sütün çoğalacak ama anne bebek çayları var aktarlarda, bir de ebebekte alkolsüz malt içecekler var güzel süt yapıyor sen de bu arada bol yeşillikli beslen dereotu, yeşil soğan özellikle
Bende doğurmadan alayım dedim gelen giden çok olacak benim ne yazık kiOfff Valla bu işler ben bakalim neye karar verecem bir dogurayimda
Hepsinin gidecek yeri oluyor canım kaşıkla verip kepçeyle geri alıyorlarMaaşlara zam geldi sizin ben robotla hide temizlik.mendiliyle benimkide yapmaz bir is
Kesinlikle böyle destekler lazım hem süt için hem de gaz için çaylar çok iyi oluyorBi arkadaşım bunu önerdi bunu da denesene bi de üzüm hoşafı bebekte gaz yapabiliyormuş ama bir de incir hoşafı
Haklısın valla oluyor bide bebeğe bakacak kimse yoksaHepsinin gidecek yeri oluyor canım kaşıkla verip kepçeyle geri alıyorlar
Bi de bu lactamil in çayı varmış onu da deneyebilirsinKesinlikle böyle destekler lazım hem süt için hem de gaz için çaylar çok iyi oluyor
Haklısın valla oluyor bide bebeğe bakacak kimse uoksaHepsinin gidecek yeri oluyor canım kaşıkla verip kepçeyle geri alıyorlar
Aslında bebek bir 2 3 ayı tamamlaması lazım.salgun vat hastalik vat insanlar taze bebeğin yanina gelirken düşünmesi lazım ben hayır demeyi öğrendim kirilcak uzulcek diye umursamıyorum sonra kendim.uzuluuorum geçen kaynanam kişi sende çıkarayım dedi direk.hqyor dedim ben dogum yapacam.esim evde olacak 13byasinda ohlum var bebek olacak sana bakamam bu yıl dedim diger çocukların var dedim ne eziyeti var dedi eziyet değil dedim düzen dedimBende doğurmadan alayım dedim gelen giden çok olacak benim ne yazık ki
Amin canm inş hayırlısı olsunValla kızlar Allah yardımcınız olsun ben anneme geldim kız kardeşim annem babam eşim
Kendi çalıştığım yere giderken de annem benle gelecek bi kadinla üçümüz evi toparlayacağız halı perde her şey
Sonra annem dönecek sonrası de ben insallah Oglusumla baş başa
Sagol canım sende kafana takma inssllah her şey güzel olacakAmin canm inş hayırlısı olsun