- 9 Haziran 2023
- 3.364
- 2.535
- 36
- Konu Sahibi Buffalosos
- #37.521
Her şey güzel.olsun artikSagol canım sende kafana takma inssllah her şey güzel olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her şey güzel.olsun artikSagol canım sende kafana takma inssllah her şey güzel olacak
Momsel için bir arkadaşın doktoru önermiş trendyoldan baktım yorumları çok iyiydi onu aldım bestlak aldım bir de faydasını görmezsem bunu da denerim inşallah hepimizin sütü hemen gelir ve bol sütlü oluruz bebislerimiz de emer güzel kilo alır inşallahBi de bu lactamil in çayı varmış onu da deneyebilirsin
Maalesef yok daha bakıcı ayarlanacak ama en azından o sonranin işi yaz tatilinde bakarım kısmetse onaHaklısın valla oluyor bide bebeğe bakacak kimse yoksa
Aminnnnn herkesin inşallahMomsel için bir arkadaşın doktoru önermiş trendyoldan baktım yorumları çok iyiydi onu aldım bestlak aldım bir de faydasını görmezsem bunu da denerim inşallah hepimizin sütü hemen gelir ve bol sütlü oluruz bebislerimiz de emer güzel kilo alır inşallah
İnşallah güvenilir iyi birisini bulursun gözün arkada kalmayacak sekildeMaalesef yok daha bakıcı ayarlanacak ama en azından o sonranin işi yaz tatilinde bakarım kısmetse ona
Onun vakti varMaalesef yok daha bakıcı ayarlanacak ama en azından o sonranin işi yaz tatilinde bakarım kısmetse ona
Ay çok teşekkür ederim ya içime su serptiniz resmen oda işini de halletmeye çalışcam ya bakalım inş olurYok öyle bir durum küçücük kesi. Belli belirsiz uzman işi olduğu belli hiç dikisimde sorun da olmadı maşallah hemen de iyileşmisti tek sorun özel oda kolay bulunmuyor bizimki acil sezeryan olunca özel odayı gözümüz görmemişti ama 6 kişilik oda ve başka odaların da ortak wc alanı o zorlamasti beni bu şartlar yüzünden özele gidiyorum şimdi
Tek kişi mi gelecek sen memnun kalırsan ben de çağırayım . Ben birini çağırıyordum ama her geldiğinde ev kirli diyordu bana . Pardon da temiz olsa neden çağırayımBende yarın için kadın aldım 800 tlye gelecek daha öncede alıyordum 2 ay önce 500dü yeni yılda 800 olmuş bakalım koltukları silmesini isticem inşallah yapar
Ben de bu hafta full onu yaşadım ve doktora sordum 4 cm idi kapalı idi rahim ağzı aynı şekildeKızlar ben rahmimde aşırı baskı hissediyorum özellikle yattığımda sağa sola döndüğümde alttan alttan baskı hissediyorum .Doktor 3 gün önce açılma yok dedi hatta uzunluğu 40 olarak ölçtü ama var mı aranızda bu durumu yaşayan sanki bebek çıkacak gibi baskı var
Bende süt için ufaktan başladım.Kesinlikle böyle destekler lazım hem süt için hem de gaz için çaylar çok iyi oluyor
Ben de de oluyor baskı bazen diyorum açılma mi oluyor ki bide agri eşiği yüksek bir insanim kolay kolay hissetmem belim.agrouor 2 gundur dogum agrisi mi yoksa beden en fıtık mi sancı yapiyorKızlar ben rahmimde aşırı baskı hissediyorum özellikle yattığımda sağa sola döndüğümde alttan alttan baskı hissediyorum .Doktor 3 gün önce açılma yok dedi hatta uzunluğu 40 olarak ölçtü ama var mı aranızda bu durumu yaşayan sanki bebek çıkacak gibi baskı var
E yaniTek kişi mi gelecek sen memnun kalırsan ben de çağırayım . Ben birini çağırıyordum ama her geldiğinde ev kirli diyordu bana . Pardon da temiz olsa neden çağırayım
İnsallah insallah canımHer şey güzel.olsun artik
Tek gelecek canım bir önceki sefer memnun kalmıştım inşallah güzel yapar yine. Aaaa deli mi ne temiz eve ne diye çağırayım onu valla iş beğenmiyorlarTek kişi mi gelecek sen memnun kalırsan ben de çağırayım . Ben birini çağırıyordum ama her geldiğinde ev kirli diyordu bana . Pardon da temiz olsa neden çağırayım
Bebeğimin doktoru belirli bir süre vermedi ama kilo alımına göre biz öyle tahmin ediyoruz muhtemelen bir ayı bulup çıkacak.1600 gr. Süt alıyor kilo alımı ve önce mamadan kesilip direkt anne sütüne gecilecek daha sonra adaptasyon süreci emzirmeye başlayacağız.Normal kilo ve haftasına muhtemelen ulaşıp çıkacağız bu da 4-5 haftalık bir süreç gibi görünüyor hayırlısı ile.
Valla denmiyor ki benim ailemin ilk torunu çok hevesliler eşimin annesi gelecek mecbur gelme diyemiyorsun burda akraba yok ama arkadaş çevremiz çok onlarda gelirler biraz bebek toplanınca yoksa kimseyi çekecek kafam yokHaklısın valla oluyor bide bebeğe bakacak kimse uoksa
Aslında bebek bir 2 3 ayı tamamlaması lazım.salgun vat hastalik vat insanlar taze bebeğin yanina gelirken düşünmesi lazım ben hayır demeyi öğrendim kirilcak uzulcek diye umursamıyorum sonra kendim.uzuluuorum geçen kaynanam kişi sende çıkarayım dedi direk.hqyor dedim ben dogum yapacam.esim evde olacak 13byasinda ohlum var bebek olacak sana bakamam bu yıl dedim diger çocukların var dedim ne eziyeti var dedi eziyet değil dedim düzen dedim
Benimde bunlar aklımda kalsın teşekkürler amin aminMomsel için bir arkadaşın doktoru önermiş trendyoldan baktım yorumları çok iyiydi onu aldım bestlak aldım bir de faydasını görmezsem bunu da denerim inşallah hepimizin sütü hemen gelir ve bol sütlü oluruz bebislerimiz de emer güzel kilo alır inşallah
Anladım canım en güzel ve hayırlı zamanda ve bebeğin için en sağlıklı zamanda çıksın insallahBebeğimin doktoru belirli bir süre vermedi ama kilo alımına göre biz öyle tahmin ediyoruz muhtemelen bir ayı bulup çıkacak.1600 gr. Süt alıyor kilo alımı ve önce mamadan kesilip direkt anne sütüne gecilecek daha sonra adaptasyon süreci emzirmeye başlayacağız.Normal kilo ve haftasına muhtemelen ulaşıp çıkacağız bu da 4-5 haftalık bir süreç gibi görünüyor hayırlısı ile.
Ablaya ilk seferde bir şey diyemedim ama 2. De dedim abla o yüzden senden yardım istedim dedimE yani
Temiz eve niye temizlemek için abla. Tutalim