-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #34.521
Evet deprem vardı kandilden aklımda çıkmış o zaman yüksek ihtimal 7 Şubat isterim gibiBenim de aslında 38 5-6-7 geliyor ama 6’yı 6subat deprem sebebi ile çok istemiyorum her sene acıyla anılacak kutlama vs yapamayız gibi bilemedim tabiben 2 istiyorum ama doktorum tam net karar vermeyelim duruma bakalım ilerisi de olabilir dedi
Evet benim de aklıma hep deprem geleceği için 5 ya da 7 Şubat isterim diye düşünüyorum hayırlısı bakalım inşallahEvet deprem vardı kandilden aklımda çıkmış o zaman yüksek ihtimal 7 Şubat isterim gibi
7si çok güzel bir günEvet deprem vardı kandilden aklımda çıkmış o zaman yüksek ihtimal 7 Şubat isterim gibi
6 Şubat depreminden dolayı o tarihi istemedim acı dolu bir gün malesefBende miraç kandili diye 6 ya da 7 Şubat isteyeceğim o zamanlara sağ Salim varırsak insallah
34.hafta itibari ile ciğer geliştirici yapılmasına gerek duyulmuyor çünkü bu haftadan itibaren sürfaktan üretimi başlıyor yani ciğer geliştirici iğnenin yaptığı işlev kendiliğinden başlıyor.Kızlar bebeklerin ciğerleri karnımızda ne zaman gelişmiş tamamlanmış oluyor biliyor musunuz
62 le kaldım 70kiloydum doğum yapali 12gun oldu bugün tartıldım 63 kilo olmuşumKızlar kilo güncellemesi yapalım mıkaç kiloydunuz kaç kilo aldınız
İnsallah canımArkadaşımın arkadaşının bebeği 26 da doğdu, çok şükür büyüyor küvezde. Sizinki de büyüyecektir inşallahsağlıkla kavuşun
Teşekkür ederim böyle devam edebilirim inşallah çok takıntı yaparım çünkü kiloyuEn az kilo alanımız sensin galiba maşallah
Bende alicamda kararsiz kaldim sütüm az geliyoKiwi aldım canım ben daha bugün geldi memnun olan çok kişi var bakalım
34 haftalik diye biliyordumKızlar bebeklerin ciğerleri karnımızda ne zaman gelişmiş tamamlanmış oluyor biliyor musunuz
Amin amin amin insallah hepimizinki sağlıkla sıhhatle zamanında hayırlısıyla gelsinler insallah7si çok güzel bir günhayırlısıyla gelsinler
Oy yerimKızlar bugün kontrol vardı 32+5 10 gün önden gidiyormuş 2300 Gr 44 cm kafası da büyüknapcaz bir telaş sardı beni nasıl cikcak bu oğluş
Akciğer gelişimi doğumdan sonra da gelişmeye devam ediyor 7 yaşına kadarKızlar bebeklerin ciğerleri karnımızda ne zaman gelişmiş tamamlanmış oluyor biliyor musunuz