-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #34.541
Grubumuzun ilk bebeği sizinki oldu sanırım kaçırdığım varsa özür diliyorum şimdiden62 le kaldım 70kiloydum doğum yapali 12gun oldu bugün tartıldım 63 kilo olmuşum
Doktorda şimdiye kadar içerde duran olmadı bı şekilde çıkacak dediOy yerim
Masallah kuzumm, çıkar çıkarr bir şekilde
Bizimkide koca kafalıbi hafta büyük
Canm önemli değil. Sanırım ilk ben doğdum bilmiyorum genede pek fazla site girmedimGrubumuzun ilk bebeği sizinki oldu sanırım kaçırdığım varsa özür diliyorum şimdiden
Tek dezavantaj sezeryan dedi bana doktor kafa boyundan dolayi.ben zaten normal.dusunmuyordum ama kendisini normale sartlayanlar icin uzucu durumDoktorda şimdiye kadar içerde duran olmadı bı şekilde çıkacak dedierkekler genelde iri ve koca kafalı oluyor heralde kuzu kızlar daha minnoş
Normal dedi genetikmiş çok şükürBenimde son iki kontrolumde ayni seyler soylendi.Hatta gecen hafta 34. Haftada kafa 39 dedi.ilk duydugumda bende cok uzulmustum deli gibi arastirdim.yalniz doktor soylemistir kafada sivi birikmesi veya farkli bisey olmadikca korkulacak bisey yok dedi eminim sizede demstir.aksi oluraa beyinciye gonderiyorlarmis
Doktorunuz ne dedi şuan mı et parçasını hissediyorsunuz bir acile gitseniz?Kızlar selam ben 34+2 haftalık hamileyim bı kaç gündür ağrım vardi bebeğin hareketlerinde azalma vardı doktor alttan muane etti ağrılarım şuan daha fazla ve akıntım var bide vajinada et parçası gibi bişey var hissediyorum
Hemşire hiç umursamadi ztn eve git suyun gelirsw veya sancı olursa gel dedi pek önemsemiyorlar ki yarın özele gitcemDoktorunuz ne dedi şuan mı et parçasını hissediyorsunuz bir acile gitseniz?
Nasıl et parçası hissediyorsunuz?Kızlar selam ben 34+2 haftalık hamileyim bı kaç gündür ağrım vardi bebeğin hareketlerinde azalma vardı doktor alttan muane etti ağrılarım şuan daha fazla ve akıntım var bide vajinada et parçası gibi bişey var hissediyorum
Yok derinde değil çok afedersiniz ama lavaboya gittiğimde çok hissediyorum bide namaz kildigimda eğilince oluyoNasıl et parçası hissediyorsunuz?
Ben hergün fitil koyuyorum çok derine itince rahimağzındaki dikiş elime geliyor yani dikişe dokunduguma göre rahimağzına dokunuyorum sizde hemen giriştemi yoksa parmagınızı sokunca derinde mi hissediyorsunuz
Haa yok bende kendimi şartlamiyorum illa normal olsun diye canım sağlıcakla hangisi olcakkksa artık . Doktor iri felan diyince bı düşündüm bende normal nasıl çıkacak bu çocukTek dezavantaj sezeryan dedi bana doktor kafa boyundan dolayi.ben zaten normal.dusunmuyordum ama kendisini normale sartlayanlar icin uzucu durum
Bende hissedince bakmıştım vajina girişi resmen etle kapanmış gibi hatta dışa doğru küçük bir parça bile uzanıyor. En son rahim ağzı uzunluğu 23 mm e inmiş ben onunla ilgili herhalde diye düşünmüştüm. İnternette de rahimde çocuğun baskı yapması sebebiyle bu şekilde sarkmalar olabiliyor yazılmış o sebeple çok önemsememiştim. İshal durumu bende de var ama devamlı sabahtan akşama değil de 2 3 kez falan o şekilde çıkıyorumdur. Benim bebeğin poposu bayağı aşağıda doktor dayamış iyice aşağı dedi.Yok derinde değil çok afedersiniz ama lavaboya gittiğimde çok hissediyorum bide namaz kildigimda eğilince oluyo
Benim doktor koca kafali dedi dusunHaa yok bende kendimi şartlamiyorum illa normal olsun diye canım sağlıcakla hangisi olcakkksa artık . Doktor iri felan diyince bı düşündüm bende normal nasıl çıkacak bu çocukiri demeyelim de kemikleri gelişmiş diyelim alınmasın minnoslar
Evet ben de altta ağrı çekiyorum. Yapacak bir şey yok galiba son zamanlar dayanacağızGünaydın kızlar yine 5 gibi uyandım uyku yokkaburga ağrısı çekiyorum çok fena taşıyamaz oldum son haftalar çok zor geçiyor
34-35 hafta diyorlar ben de onu bekliyorum saç boyatmak içinKızlar bebeklerin ciğerleri karnımızda ne zaman gelişmiş tamamlanmış oluyor biliyor musunuz
Kasımda da bir bebiş doğmuştu ama …Grubumuzun ilk bebeği sizinki oldu sanırım kaçırdığım varsa özür diliyorum şimdiden