2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Benimde son iki kontrolumde ayni seyler soylendi.Hatta gecen hafta 34. Haftada kafa 39 dedi.ilk duydugumda bende cok uzulmustum deli gibi arastirdim.yalniz doktor soylemistir kafada sivi birikmesi veya farkli bisey olmadikca korkulacak bisey yok dedi eminim sizede demstir.aksi oluraa beyinciye gonderiyorlarmis

Kızlar göğüs pompası alan var mı aldıysanız hangi marka önerirsiniz
Lansinohtan memnun kalmıştım
Kızlar kilo güncellemesi yapalım mı kaç kiloydunuz kaç kilo aldınız
29da 6 kilo almıştım inşallah çok almam merakla bekliyorum.Bebek 1700gr, su rahim vs total 3 kilo desek bana kalan kilo 3 mu olur, sürekli böyle hesap yapıyorum çünkü eski halime göre kilolu hamile kaldım

Bana ozeldeki doktorum 5 hafta onden gitse bile mm oynar gozle gorulecek fark olmaz deyince daha rahatladim.Biz gereksiz takiyoruz sanirim.

Tecrübelilerden bunları duymak rahatlatıyor teşekkür ederim bazısının dikişi çok oluyormuş sanırım ben ondan çok çekindim

Bu hesabı ben de yapıyorum bebek 2 olsa şu o bu 4 eksiltsem direkt doğumdan sonra diye diye kendimi rahatlatıyorum

Ben siveno kullandım çamaşırlarda buram buram olmasa da hafif bi koku kalmıştı bebeksi bi koku güzel geldi bana kullanma talimatında da çamaşır oranına göre kapak kullanımı yazıyor dolu makineyse bi kapak dolusu kullanın yazıyor 90 ml ediyor

Aynı hesabı bende yapıyorum ve bu beni çok mutlu ediyor

Bende miraç kandili diye 6 ya da 7 Şubat isteyeceğim o zamanlara sağ Salim varırsak insallah
Benim de aslında 38 5-6-7 geliyor ama 6’yı 6subat deprem sebebi ile çok istemiyorum her sene acıyla anılacak kutlama vs yapamayız gibi bilemedim tabi ben 2 istiyorum ama doktorum tam net karar vermeyelim duruma bakalım ilerisi de olabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…