-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #34.501
Benimde son iki kontrolumde ayni seyler soylendi.Hatta gecen hafta 34. Haftada kafa 39 dedi.ilk duydugumda bende cok uzulmustum deli gibi arastirdim.yalniz doktor soylemistir kafada sivi birikmesi veya farkli bisey olmadikca korkulacak bisey yok dedi eminim sizede demstir.aksi oluraa beyinciye gonderiyorlarmisKızlar iyi akşamlar. Bugün kontrole gittim sağ kasık ve bel ağrım vardı ya bi haftadır. Enfeksiyon çıktı bakteri bi de. Antibiyotiğe başladım. 31+4 2055 gr bebiş. Yalnız bebeği kafası 36+3 e uyumlu. Kafası büyük yanidoktor genetik dedi. Yine de biraz takıldım aslında aynı durumu yaşayan var mı?
Lansinohtan memnun kalmıştımKızlar göğüs pompası alan var mı aldıysanız hangi marka önerirsiniz
29da 6 kilo almıştım inşallah çok almam merakla bekliyorum.Bebek 1700gr, su rahim vs total 3 kilo desek bana kalan kilo 3 mu olur, sürekli böyle hesap yapıyorumKızlar kilo güncellemesi yapalım mıkaç kiloydunuz kaç kilo aldınız
Bana ozeldeki doktorum 5 hafta onden gitse bile mm oynar gozle gorulecek fark olmaz deyince daha rahatladim.Biz gereksiz takiyoruz sanirim.Kızlar aksi bir durum yoksa bebeklerinizin kafasının büyük olmasina çok takılmayın kilolarıda iyi oluyor o bebislerin bizim ailede 2 tane var kafası büyük dediler doğdular kilolarida 5 kilo annelerde seker vs yok iyi gelismislerdi
Boyuyla arasındaki farka takıldım ben ya sizinkinin kaç gün var aralarındaBenim ki de 6 gün geride görünüyor kafa çevresi
Tecrübelilerden bunları duymak rahatlatıyor teşekkür ederimKızlar hissetmiyorsunuzki jilet kullanırken yanlışlıkla bir yerinizi kesmiş gibi bir şey zaten orası sancılarla açılmayla yumuşamış oluyor. Sonrası dikiş içinde isterseniz sizi uyutuyorlarmış ama benim doktorum uyutmamıştı orayı uyuşturmuştu. Ve hiç bir şey hissetmemiştim. İki doğumumda da kesi vardı. Bu doktorum gerekmedikçe alttan muayenede etmiyormuş kesi de atıyormuş, bakalım
Yukarıda bir arkadaş nasıl lavaboya gideceğiz demiş, idrarla yanma falan olmuyor.
Bence tam kapak koyma ben yarım kapak koymama rağmen kokusu sinmişti kıyafetlereAyy ben birkaç gruba yazdım da o yüzden karıştırdım kusura bakmayınbende 2 paket aldım şuan indirim var diye. Bebişimin kıyafetlerini artık yıkamaya başlayayım diyorum 1 kapak mı kullanıyoruz
75le hamile kaldım 78-79 civarı çıkıyorum her sabah tartılıyorum takıntı olduKızlar kilo güncellemesi yapalım mıkaç kiloydunuz kaç kilo aldınız
Bu hesabı ben de yapıyorum bebek 2 olsa şu o bu 4 eksiltsem direkt doğumdan sonra diye diye kendimi rahatlatıyorumLansinohtan memnun kalmıştım
29da 6 kilo almıştım inşallah çok almam merakla bekliyorum.Bebek 1700gr, su rahim vs total 3 kilo desek bana kalan kilo 3 mu olur, sürekli böyle hesap yapıyorumçünkü eski halime göre kilolu hamile kaldım
Gözle bakınca asla öyle kafasi büyük falan demiyorsun belli olmuyorBana ozeldeki doktorum 5 hafta onden gitse bile mm oynar gozle gorulecek fark olmaz deyince daha rahatladim.Biz gereksiz takiyoruz sanirim.
Aynı hesabı bende yapıyorum ve bu beni çok mutlu ediyorLansinohtan memnun kalmıştım
29da 6 kilo almıştım inşallah çok almam merakla bekliyorum.Bebek 1700gr, su rahim vs total 3 kilo desek bana kalan kilo 3 mu olur, sürekli böyle hesap yapıyorumçünkü eski halime göre kilolu hamile kaldım
Kiwi aldım canım ben daha bugün geldi memnun olan çok kişi var bakalımKızlar göğüs pompası alan var mı aldıysanız hangi marka önerirsiniz
Bende miraç kandili diye 6 ya da 7 Şubat isteyeceğim o zamanlara sağ Salim varırsak insallahAmin inşallahDoktorum 1-7 Şubat arası istediğin bir zamanda olabilir dedi bende 2 şubat’ı sectim
En az kilo alanımız sensin galiba maşallah75le hamile kaldım 78-79 civarı çıkıyorum her sabah tartılıyorum takıntı oldu
Bende siveno ile yıkadım çamaşırlarıBen bugün siveno kullandım gayet güzel çıktı çamaşırlar
Benim de aslında 38 5-6-7 geliyor ama 6’yı 6subat deprem sebebi ile çok istemiyorum her sene acıyla anılacak kutlama vs yapamayız gibi bilemedim tabiBende miraç kandili diye 6 ya da 7 Şubat isteyeceğim o zamanlara sağ Salim varırsak insallah
58-72 14 kilo aldım 33. HaftadayımKızlar kilo güncellemesi yapalım mıkaç kiloydunuz kaç kilo aldınız
Lansinoh elektrikli çift pompalı olanı aldımKızlar göğüs pompası alan var mı aldıysanız hangi marka önerirsiniz