2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Kızlar iyi akşamlar. Bugün kontrole gittim sağ kasık ve bel ağrım vardı ya bi haftadır. Enfeksiyon çıktı bakteri bi de. Antibiyotiğe başladım. 31+4 2055 gr bebiş. Yalnız bebeği kafası 36+3 e uyumlu. Kafası büyük yani 😀 doktor genetik dedi. Yine de biraz takıldım aslında aynı durumu yaşayan var mı?
Benimde son iki kontrolumde ayni seyler soylendi.Hatta gecen hafta 34. Haftada kafa 39 dedi.ilk duydugumda bende cok uzulmustum deli gibi arastirdim.yalniz doktor soylemistir kafada sivi birikmesi veya farkli bisey olmadikca korkulacak bisey yok dedi eminim sizede demstir.aksi oluraa beyinciye gonderiyorlarmis

Kızlar göğüs pompası alan var mı aldıysanız hangi marka önerirsiniz 🌸🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Lansinohtan memnun kalmıştım
Kızlar kilo güncellemesi yapalım mı 😅 kaç kiloydunuz kaç kilo aldınız
29da 6 kilo almıştım inşallah çok almam merakla bekliyorum.Bebek 1700gr, su rahim vs total 3 kilo desek bana kalan kilo 3 mu olur, sürekli böyle hesap yapıyorum 😂 çünkü eski halime göre kilolu hamile kaldım

Kızlar aksi bir durum yoksa bebeklerinizin kafasının büyük olmasina çok takılmayın kilolarıda iyi oluyor o bebislerin bizim ailede 2 tane var kafası büyük dediler doğdular kilolarida 5 kilo annelerde seker vs yok iyi gelismislerdi
Bana ozeldeki doktorum 5 hafta onden gitse bile mm oynar gozle gorulecek fark olmaz deyince daha rahatladim.Biz gereksiz takiyoruz sanirim.

Kızlar hissetmiyorsunuzki jilet kullanırken yanlışlıkla bir yerinizi kesmiş gibi bir şey zaten orası sancılarla açılmayla yumuşamış oluyor. Sonrası dikiş içinde isterseniz sizi uyutuyorlarmış ama benim doktorum uyutmamıştı orayı uyuşturmuştu. Ve hiç bir şey hissetmemiştim. İki doğumumda da kesi vardı. Bu doktorum gerekmedikçe alttan muayenede etmiyormuş kesi de atıyormuş, bakalım🤔🤔
Yukarıda bir arkadaş nasıl lavaboya gideceğiz demiş, idrarla yanma falan olmuyor.
Tecrübelilerden bunları duymak rahatlatıyor teşekkür ederim😊 bazısının dikişi çok oluyormuş sanırım ben ondan çok çekindim

29da 6 kilo almıştım inşallah çok almam merakla bekliyorum.Bebek 1700gr, su rahim vs total 3 kilo desek bana kalan kilo 3 mu olur, sürekli böyle hesap yapıyorum 😂 çünkü eski halime göre kilolu hamile kaldım
Bu hesabı ben de yapıyorum bebek 2 olsa şu o bu 4 eksiltsem direkt doğumdan sonra diye diye kendimi rahatlatıyorum 😂

Ben siveno kullandım çamaşırlarda buram buram olmasa da hafif bi koku kalmıştı bebeksi bi koku güzel geldi bana 😋😋 kullanma talimatında da çamaşır oranına göre kapak kullanımı yazıyor dolu makineyse bi kapak dolusu kullanın yazıyor 90 ml ediyor

Aynı hesabı bende yapıyorum ve bu beni çok mutlu ediyor 😂😂

Bende miraç kandili diye 6 ya da 7 Şubat isteyeceğim o zamanlara sağ Salim varırsak insallah 🤲🏻🙏🏻😊
Benim de aslında 38 5-6-7 geliyor ama 6’yı 6subat deprem sebebi ile çok istemiyorum her sene acıyla anılacak kutlama vs yapamayız gibi bilemedim tabi 🙏🏻🙏🏻 ben 2 istiyorum ama doktorum tam net karar vermeyelim duruma bakalım ilerisi de olabilir dedi

X