- 8 Mayıs 2023
- 4.355
- 16.037
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #34.461
Kızlar bebişlerin kıyafetleri için hangi marka deterjan kullanıcaz ya
SüperrBen bugün siveno kullandım gayet güzel çıktı çamaşırlar
Maşallah en kısa zamanda kavuştursun RabbimEwet gerçekleşti cnm kuveste duruyor.kilo almaya başladı şükür
Hemen gelmeyebilir bunun bilincinde olarak stres yapmadan ilerlemek önemliHemen gelse de içimiz rahat etse. Göğüs ucum da yok gibi öyle bakalım görcez
Ben e bebeğin markasını kullandım yıkadım ütüledim çok kokusu yokKızlar bebişlerin kıyafetleri için hangi marka deterjan kullanıcaz ya
52 ile hamile kaldım 63 oldum 32+0 daKızlar kilo güncellemesi yapalım mıkaç kiloydunuz kaç kilo aldınız
Kızlar hissetmiyorsunuzki jilet kullanırken yanlışlıkla bir yerinizi kesmiş gibi bir şey zaten orası sancılarla açılmayla yumuşamış oluyor. Sonrası dikiş içinde isterseniz sizi uyutuyorlarmış ama benim doktorum uyutmamıştı orayı uyuşturmuştu. Ve hiç bir şey hissetmemiştim. İki doğumumda da kesi vardı. Bu doktorum gerekmedikçe alttan muayenede etmiyormuş kesi de atıyormuş, bakalımEğer öyle yapan varsa gerçekten kötü yanibende düşününce kötü oluyorum sonuçta kesi yani
Ben siveno kullanıyorum kokusu yokKızlar bebişlerin kıyafetleri için hangi marka deterjan kullanıcaz ya
Bende siveno ile yikadimSüperrunibaby ile siveno arasında gidip geliyorum
54 ile hamile kaldım 63 kiloyumKızlar kilo güncellemesi yapalım mıkaç kiloydunuz kaç kilo aldınız
Bende siveno aldım . Lekeleri çıkarıyor muBen siveno kullanıyorum kokusu yok
Bebişim daha olmadı sadece yenileri yıkadım henüz inşallah çıkarıyorduk iki paket aldım çünküBende siveno aldım . Lekeleri çıkarıyor mu
Benim 39+2Kızlar sezaryen günü belli olanlar kaçıncı haftaya verildi tam gün olarak yazabilir misiniz 38+3 gibi
Ayy ben birkaç gruba yazdım da o yüzden karıştırdım kusura bakmayınBebişim daha olmadı sadece yenileri yıkadım henüz inşallah çıkarıyorduk iki paket aldım çünkü
Bende siveno aldım . Bir de unibaby nin yumuşatıcısını mı alsam diyorum. Çok güzel kokuyormuşBende siveno ile yikadim
33+3 10 kilo aldımKızlar kilo güncellemesi yapalım mıkaç kiloydunuz kaç kilo aldınız
48 ile hamile kaldım 64 oldum 31+4Kızlar kilo güncellemesi yapalım mıkaç kiloydunuz kaç kilo aldınız
53 le.kaldim.66 kiloyum 33+6Kızlar kilo güncellemesi yapalım mıkaç kiloydunuz kaç kilo aldınız