2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    302
Kizlae benim carsamba gunu kontrolum 35 hafta oluyor.tarih verir mi erken mi.cogu kisi tarih belirlemis ama benim doktorum hic ole bisey demedi.
 
Benim de aslında 38 5-6-7 geliyor ama 6’yı 6subat deprem sebebi ile çok istemiyorum her sene acıyla anılacak kutlama vs yapamayız gibi bilemedim tabi 🙏🏻🙏🏻 ben 2 istiyorum ama doktorum tam net karar vermeyelim duruma bakalım ilerisi de olabilir dedi
Evet deprem vardı kandilden aklımda çıkmış o zaman yüksek ihtimal 7 Şubat isterim gibi 🤲🏻🙏🏻😊
 
Bende 54 ile hamile kaldım şu an 65 kiloyum 34. Haftadayız.

Deterjan olarak siveno aldım kullandım güzel ilkin hafif portakal kokusu geliyo ama yıkandıktan sonra geçiyor koku.

Leke çıkarıcı olarak da e bebek markası baby me sprey aldım, kardeşimin verdiği lekeli camasirlarda lekeler çıktı ama sanki az kaldı gibi de toz olanı alıp suda bekletileni almayı düşünüyorum.
 
Kızlar bebeklerin ciğerleri karnımızda ne zaman gelişmiş tamamlanmış oluyor biliyor musunuz
 
+18 kilo ile rekor bende sanırım🙈🙈 ve daha var bakalım neler olacak.... Yine tecrübelerinden yazacağım iki doğumda da eve gelir gelmez tartılmıştım 7 kilo gitmişti. Kızım 9 ay yanında sonra süt sağarak ve gece emzirerek, Oğlumda gece gündüz birlikte takılarak ikisini 2 sene emzirdim. Ama ne kilo verdim ne aldım... Doğumdan çıktığım kilo ile kaldım taaaki diyet yapana kadar 🙈🙈
 
Kızlar bebeklerin ciğerleri karnımızda ne zaman gelişmiş tamamlanmış oluyor biliyor musunuz
34.hafta itibari ile ciğer geliştirici yapılmasına gerek duyulmuyor çünkü bu haftadan itibaren sürfaktan üretimi başlıyor yani ciğer geliştirici iğnenin yaptığı işlev kendiliğinden başlıyor.
 
X