- 3 Ekim 2022
- 2.673
- 2.998
- Konu Sahibi Buffalosos
- #34.481
34+0 10 kilo aldımKızlar kilo güncellemesi yapalım mı kaç kiloydunuz kaç kilo aldınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
34+0 10 kilo aldımKızlar kilo güncellemesi yapalım mı kaç kiloydunuz kaç kilo aldınız
Ben siveno ve dalin granül aldım . Leke için ekstra elite home leke çıkarıcı aldımBebişim daha olmadı sadece yenileri yıkadım henüz inşallah çıkarıyorduk iki paket aldım çünkü
Bunu ilk kes duydum hemen bakıyorumBen siveno ve dalin granül aldım . Leke için ekstra elite home leke çıkarıcı aldım
33+6 57 kiloydum 70 oldumKızlar kilo güncellemesi yapalım mı kaç kiloydunuz kaç kilo aldınız
Grupta bir çoğumuzun bebiş kafası büyük hepimize normal dedilerKızlar iyi akşamlar. Bugün kontrole gittim sağ kasık ve bel ağrım vardı ya bi haftadır. Enfeksiyon çıktı bakteri bi de. Antibiyotiğe başladım. 31+4 2055 gr bebiş. Yalnız bebeği kafası 36+3 e uyumlu. Kafası büyük yani doktor genetik dedi. Yine de biraz takıldım aslında aynı durumu yaşayan var mı?
Toz deterjan olarak Roxy bio clean, sıvı deterjan olarak Siveno kullandım benKızlar bebişlerin kıyafetleri için hangi marka deterjan kullanıcaz ya
5 hafta büyük ama doktor her ay 2-3 hastam böyle dedi. Normal olursa doğum çıkış zor olur sankiGrupta bir çoğumuzun bebiş kafası büyük hepimize normal dediler
Ama kilosu da fazla normal gibi bence kiloya göre. Benimki 31+2 de 1830 gramdı ona rağmen 1 hafta önde yani. Seninki baya öndeKızlar iyi akşamlar. Bugün kontrole gittim sağ kasık ve bel ağrım vardı ya bi haftadır. Enfeksiyon çıktı bakteri bi de. Antibiyotiğe başladım. 31+4 2055 gr bebiş. Yalnız bebeği kafası 36+3 e uyumlu. Kafası büyük yani doktor genetik dedi. Yine de biraz takıldım aslında aynı durumu yaşayan var mı?
Bende siveno aldım umarım memnun kalırızToz deterjan olarak Roxy bio clean, sıvı deterjan olarak Siveno kullandım ben
31+6. 8 kilo aldımKızlar kilo güncellemesi yapalım mı kaç kiloydunuz kaç kilo aldınız
Evet öyle dedi. Hatta 2 hafta öndeydi kilosu 1 haftaya düşmüş iyi besleyemedim galiba dedim doktora. Doktor da aman normale dönsün daha iyi dediAma kilosu da fazla normal gibi bence kiloya göre. Benimki 31+2 de 1830 gramdı ona rağmen 1 hafta önde yani. Seninki baya önde
Yok ya kilosu da daha fazla önde sanki. Doktor kafası için de normal dediyse normaldir bence haç takma ama evet normal doğum zorlayabilirEvet öyle dedi. Hatta 2 hafta öndeydi kilosu 1 haftaya düşmüş iyi besleyemedim galiba dedim doktora. Doktor da aman normale dönsün daha iyi dedi
28 haftalik, 850 Gr cnm. Tansiyonum yükseldiği için bebeğe kondonu kan akımı yavaş gittiği için ve beslenemedigi için acilen sezeryan oldum.Kac haftalik doğdu neden erken doğum oldu kac kg doğdu ben kacirmisim
Amin inşallah cnmMaşallah en kısa zamanda kavuştursun Rabbim
Duruma göre bakacağız artık doğum işine :))Yok ya kilosu da daha fazla önde sanki. Doktor kafası için de normal dediyse normaldir bence haç takma ama evet normal doğum zorlayabilir
Arkadaşımın arkadaşının bebeği 26 da doğdu, çok şükür büyüyor küvezde. Sizinki de büyüyecektir inşallah sağlıkla kavuşun28 haftalik, 850 Gr cnm. Tansiyonum yükseldiği için bebeğe kondonu kan akımı yavaş gittiği için ve beslenemedigi için acilen sezeryan oldum.
Allah yardımcımız olsun artık doğacaklar bir şekildeDuruma göre bakacağız artık doğum işine :))