2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Rubella toxoplasma bakmış sağlık ocağı ama cmv yok bakar mı acaba istek üzerine
Aslında hepsine bir bakılıyor ama Allah Allah onu belki unutmuşlardır. Bence bakarlar ya genel bi hepsine baktırmakta fayda var en azından bağışıklık yoksa dikkat edilir vs. Benim de umarım önceden geçirilmiştir bağışıklıktır ya biraz endişeliyim

Benimde cmv ig g pozitif rubelle yani kızamık pozitif su an kızamık salgını mevcut
Benimde toxo lar negatif
O yüzden dışarda salata çiğ güzel yıkanmamış şeyler yemiyorum sizinde aklınızda olsun arkadaşlar

Evet dışarıdan salata falan yememeye çalışıyorum ben de. Ve kedi besliyorsanız dikkat edin veya sokak kedilerini sevmemeye çalışın gebeyken

İnsallah gecirmissinizdir
Siz daha iyi bilirsiniz ama aktif değildir bence gecirmissinizdir ig m henüz negatif olmamıştır bence

İnsallah gecirmissinizdir
Siz daha iyi bilirsiniz ama aktif değildir bende gecirmissinizdir ig m henüz negatif olmamıştır bence
Ben de öyle düşünüyorum hastanede o kadar hasta gördüm çocuk hasta baktım 1 sene kadar, umarım geçirmişimdir o zamanlar

Benimde yapılmış o testler hepsi temiz cikmis.
Sizin kızamık mi çıktı yani

Var canım var biz de 4 yıldır korunuyorduk zaten Mayıs Haziran diye planlamistik ama bir kez oldu korunmasiz ilişki, Haziran'da deneriz demiştik sonrasında, o tek ilişki tutmuş :)

Evet dışarıdan salata falan yememeye çalışıyorum ben de. Ve kedi besliyorsanız dikkat edin veya sokak kedilerini sevmemeye çalışın gebeyken
Et ürünleri de çok önemli. Hatta bakteriye müsait çiğ köfteler de sadece kediler değil asisiz tüm hayvanlar. Malesef çok severdim sokak hayvanlarını ama artık dokunmadan uzaktan sevmelerle idare ediyorum

Benimde yapılmış o testler hepsi temiz cikmis.
Sizin kızamık mi çıktı yani
Muhtemelen onun da igGsini demek istemiş D Dr X rubella kızamıkçık aslında gebelikte kızamıktan daha tehlikeli ama hepimizin aşısı var umarım bağışıklıklar da devamdır

Bende sizin gibiyim , bulantı falan pek yok ama göğüslerim çok büyüdü
Uzun zamandır evdeydim ve bazen sutyen takarım bazen takmazdim bu sürede. Dun dışarı çıktım 4 saat kadar disardaydim ve sutyen mahvetti beni. Nefes alıp verirken iki göğüs arasında şiddetli ağrı hissettim. 2 saat kadar dinlendim sutyeni çıkarıp sonra normale döndüm elhamdülillah. Bi kaç sutyenin tellerini çıkarttım. Yakın zamanda gebeler için olan sutyenlerden alicam. Sizlere de tavsiyem çok sıkı kullanmayin. Telsiz kullanın. Baya hassaslar çünkü daha da buyuyecekler

5+2 den selamlarr hala kasık ağrım var böyle çok ağrı değil de rahatsızlık hissi adet dönemi gibi , doktor bebek tutunuyor rahim genişliyor normal dedi ama sevmedim bu ağrıyı ben belime vuruyor

5+2 den selamlarr hala kasık ağrım var böyle çok ağrı değil de rahatsızlık hissi adet dönemi gibi , doktor bebek tutunuyor rahim genişliyor normal dedi ama sevmedim bu ağrıyı ben belime vuruyor
Benim gecti o agrilar ya. Dun deneme amaçlı dışarı da ciktim bugun ev işi yaotim dinlenerek tabi. Bu gazla namaza da başladım çok şükür inşallah böyle devam ederim. Bence adet haftasında gibiyiz ya suan o yüzden agri oluyodur senin. Leke kanama olmadığı sürece çok takılma ağrılara nasılsa normal. 9 ay büyüyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…