2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Hanımlar merhaba,
Yardımcı olabilir misiniz, doktor progestan verdi fitil dedi, ama eczeneden eve geldim, kutudan yumuşak kapsül çıktı, yanlış mı verdi acaba eczacı, yoksa buda vajinal yolla kullanılıyor mu
Benim de öyle hap gibi bişey progestan 200 mg onu kullanıyorum vajinal yoldan

Ay evet benimde dışarı akıyor ilaç. Ben boşa gitti diye üzülüyorum. Yarım saat hiç kalkmadan duruyorum sonra kalkıyorum akmış beyaz beyaz ilaç belli ki normal mi ki

Kızlar selam, herkesin bebişi hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Benimde son adet tarihim 14 Mayıs. Aynı gün evde yaptığım test ile öğrendim. 19 haziranda kan verdim beta hcg 1300 çıktı. 2. gebeliğim inşallah . Bende tatilde olduğum için bayramdan sonraya randevu alacağım. Nasıl beklenir bilmiyorum

Kızlar benimde bu gün bat günüm henüz gelen giden yok sadece 1 kez korunmasız ilişki oldu . 2 yıldır olmayınca biraz rafa kaldırmak istemiştik bebek işini . Sizce tek ilişkiyle olmuş olma ihtimali varmı

ben yumurtlama günümde tek ilişkiyle hamile kaldım oluyor imkansız gibi ama oldu

Listeye ekleyeyim sizi yaşınız kaç

Kızlar bana dua edebilir misiniz? Torch testlerini vermiştim bugün ve Cmv hem igm hem igg pozitif geldi. Avidite testimin yüksek çıkmasını bekliyorum o zaman en az 3-4 ay önce geçirdiğim belli olacak. Saat 4 gibi çıkacak dua ederseniz çok sevinirim

Bende yüzümde tüyler sebebinile bb krem kullanıyorum göz makyajı da yapmam. Gerek olmasa bb de kullanmam ama çok zorbalığa maruz kaldığım için bazı şeyleri bırakmakta zorlanıyorum. Dalin islakken kabuk gibi oluyo ama kuruduğunda yumuşacık oluyo. Habibe hemşire var instdada ona bakmıştım çok önceden bazı ürünleri o tavsiye ediyordu kendide kullanmış. Bende çok bilgili değilim

İnşallah güzel sonuçlar gelecek bol bol dua ediyorum

Allah yardımcın olsun canım

Ay evet benimde dışarı akıyor ilaç. Ben boşa gitti diye üzülüyorum. Yarım saat hiç kalkmadan duruyorum sonra kalkıyorum akmış beyaz beyaz ilaç belli ki normal mi ki
Normalmiş. İçeride emiliyormus fazlasi da atiliyormus. Biraz alisilmisin dışında ama buna da alışıyoruz

Peki bu testi rutin olarak mı yaptılar yoksa bir semptom mu vardı canım baktım kendi testlerimde istememiş bizde doktor baktırsak mı bizlerde
Tabii tabii mutlaka baktırın torch. Toxoplasma rubella Cmv falan bakılıyor bağışıklık var mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…