Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ayy kaç aylık Bebeğiniz... Tek. Uyku zor yaBenim bebis 1 haftadir tek uykuya gecti onu da cani ne zaman isterse o saatte 1 saat yapiyor. Erken değil mi tek uyku için?
Ayyy maşallah yağızıma Benim kızımda ayakta duruyor adım atacak gibi oluyor ama çok tedirgin olup geri oturuyor ya nasıl cesaretlendirebilirim acaba.Yavrukusum yürüyor
Gözlerim dolu dolu oldu.
4.5 adım atiyor
Bunu görmüştüm denedim ama yine aynısını yaptı su geleceğini anlamıyor nedenseMerhabalar. Ben daha önce bu mesajı yazmıştım buraya. İşinize yarar umarım.
Ayy maşallah, ne çabuk büyüdüler (annelikte günler yavaş, yıllar hızlı geçiyor derlerdi inanmazdım)Yavrukusum yürüyor
Gözlerim dolu dolu oldu.
4.5 adım atiyor
Benim kızım da tam bu şekil, 3-4 adım atıyor ama fazlasına cesareti yok :) yaşlarında yürüyecekler herhalde minnoşlar
Hangi suluğu kullandınız.Bunu görmüştüm denedim ama yine aynısını yaptı su geleceğini anlamıyor nedense
Aventin yeşil olanıHangi suluğu kullandınız.
Kuzumm NasılsınAyyy maşallah yağızıma Benim kızımda ayakta duruyor adım atacak gibi oluyor ama çok tedirgin olup geri oturuyor ya nasıl cesaretlendirebilirim acaba.
Ya bizimkide öyleydi biraz boyke ayakta durmayla başladı, kendi kendine ayakta dursun önce kendini galiba sabitlemek için
Dun aksam. Eşimle oyun oynuyordu koltuktan tutarken hadi gel bak Top atalım dedi eşim bi baktim heyecanla geliyor. Biraz boyke kollarından tutup yürütuyordum evde canım.
Kizcemin de yakındır yürümesi ayakta durmayla başlıyor
Ya gerçekten ne çabukAyy maşallah, ne çabuk büyüdüler (annelikte günler yavaş, yıllar hızlı geçiyor derlerdi inanmazdım)
Benim kızım da tam bu şekil, 3-4 adım atıyor ama fazlasına cesareti yok :) yaşlarında yürüyecekler herhalde minnoşlar
Fazlası da zamanla gelecektir bizinkide önce 2adim.atip oturuyordu ilk defa 4.5 adım attı dun
Bide mesela bısey alacak ya yürüyerek gitmeye çalışıyor
Ben munckin kullandım bu dediğim yöntem ile. Birde onu mu deneseniz acaba.Aventin yeşil olanı
Ayyy sabırsızlıkla bekliyorum çok duygusalKuzumm Nasılsın
Ya bizimkide öyleydi biraz boyke ayakta durmayla başladı, kendi kendine ayakta dursun önce kendini galiba sabitlemek için
Dun aksam. Eşimle oyun oynuyordu koltuktan tutarken hadi gel bak Top atalım dedi eşim bi baktim heyecanla geliyor. Biraz boyke kollarından tutup yürütuyordum evde canım.
Kizcemin de yakındır yürümesi ayakta durmayla başlıyor
Sipariş verdim şimdi inşallah öğrenir ya diğer aventin alıştırma bardağı var bogazina kaçıp öksürüyor kullanmıyorum dahaBen munckin kullandım bu dediğim yöntem ile. Birde onu mu deneseniz acaba.
Ayni sanki tüm gün ayakta olan benmişim gibi hala gece uykumuz problemli yarım saate bir tekrar uyutuyorumGece uykusu nasıl şuan peki yani tek uykudan sonra nasıl oldu
Bugun 11 aylik oldu. Bizim gece uykumuz zaten problemli böyle iyice karman çorman olduAyy kaç aylık Bebeğiniz... Tek. Uyku zor ya
Squid game 2 çıktı izlemediyseniz tavsiye ederimValla kızlar konudan bağımsız oğlum uyumuyor ayağımda sallanmak istiyor sadece ben de dizi izlemek istiyorum telefondan var mı önereceğiniz
Çocukların olduğu bir ortamda hepsi pipetli birseyler içince onlara bakıp öğrenmişti kizim belki faydası olur.Bunu görmüştüm denedim ama yine aynısını yaptı su geleceğini anlamıyor nedense
Evet aslında ben içerken görüp anlayabilirÇocukların olduğu bir ortamda hepsi pipetli birseyler içince onlara bakıp öğrenmişti kizim belki faydası olur.
1 haftaya yurur muhtemelen. Sonra durduramiyorsunuz uyarayım arkamı döndüğüm an başka odada çekmece dolap karıştırırken buluyorum duse kalka öyle hızlı gidiyor ki ona yetisemeyeyim diyeYa gerçekten ne çabuk
Fazlası da zamanla gelecektir bizinkide önce 2adim.atip oturuyordu ilk defa 4.5 adım attı dun
Bide mesela bısey alacak ya yürüyerek gitmeye çalışıyor
Benimki de 1 Ocak sabahi yurudu. Onu tuttugumu zannederek birden salonun ortasina kadar 8 adim atti. Sonra dustu:)Yavrukusum yürüyor
Gözlerim dolu dolu oldu.
4.5 adım atiyor