• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Ayyy maşallah yağızıma 😍🧿 Benim kızımda ayakta duruyor adım atacak gibi oluyor ama çok tedirgin olup geri oturuyor ya nasıl cesaretlendirebilirim acaba.
Kuzumm Nasılsın ❤️
Ya bizimkide öyleydi biraz boyke ayakta durmayla başladı, kendi kendine ayakta dursun önce kendini galiba sabitlemek için
Dun aksam. Eşimle oyun oynuyordu koltuktan tutarken hadi gel bak Top atalım dedi eşim bi baktim heyecanla geliyor. Biraz boyke kollarından tutup yürütuyordum evde canım.
Kizcemin de yakındır yürümesi ayakta durmayla başlıyor

Ayy maşallah, ne çabuk büyüdüler (annelikte günler yavaş, yıllar hızlı geçiyor derlerdi inanmazdım)
Benim kızım da tam bu şekil, 3-4 adım atıyor ama fazlasına cesareti yok :) yaşlarında yürüyecekler herhalde minnoşlar 🥹
Ya gerçekten ne çabuk 🥺🥺❤️
Fazlası da zamanla gelecektir bizinkide önce 2adim.atip oturuyordu ilk defa 4.5 adım attı dun
Bide mesela bısey alacak ya yürüyerek gitmeye çalışıyor 😁😁🤣

Kuzumm Nasılsın ❤️
Ya bizimkide öyleydi biraz boyke ayakta durmayla başladı, kendi kendine ayakta dursun önce kendini galiba sabitlemek için
Dun aksam. Eşimle oyun oynuyordu koltuktan tutarken hadi gel bak Top atalım dedi eşim bi baktim heyecanla geliyor. Biraz boyke kollarından tutup yürütuyordum evde canım.
Kizcemin de yakındır yürümesi ayakta durmayla başlıyor
Ayyy sabırsızlıkla bekliyorum çok duygusal 🫠🥹

Valla kızlar konudan bağımsız oğlum uyumuyor ayağımda sallanmak istiyor sadece ben de dizi izlemek istiyorum telefondan var mı önereceğiniz 😂

Ya gerçekten ne çabuk 🥺🥺❤️
Fazlası da zamanla gelecektir bizinkide önce 2adim.atip oturuyordu ilk defa 4.5 adım attı dun
Bide mesela bısey alacak ya yürüyerek gitmeye çalışıyor 😁😁🤣
1 haftaya yurur muhtemelen. Sonra durduramiyorsunuz 😅 uyarayım 🥰 arkamı döndüğüm an başka odada çekmece dolap karıştırırken buluyorum 😅 duse kalka öyle hızlı gidiyor ki ona yetisemeyeyim diye

Back
X