Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Tüp Bebek Ankara Aralık 2024
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım nerde merkezinKızlar Ankara’da tedavi görenler özellikler son kontrolüme başka şehirden otobüsle geleceğim ve merkezime toplu taşıma taksi nasıl olur ona soracaktım ankaralı olup bilen arkadaşlarım bi dönüş yapabilir mi acaba?
Merhaba kızlarr bende Ankara'da tedavi oluyorum regli olursam başlayacak tedavim ama henüz olamadım . Uzun protokol uygulanıyor bana bugün 12. İğnemi olacağım regli olursam tüp bebek yumurta büyütme işlemlerine başlanacak ama regli olamadım bi türlü. Umarım hepimizin yolculuğu güzel sonuçlanır . Bende Hakan Turan da tedavi oluyorum.
Hangi hastanede tedavinizi oluyorsunuz acaba. Aşti den bütün toplu taşımalar kalkıyor. Kızılay'a gelseniz heryere hemen hemen tek otobüs ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Aştinin en alt katında ücretsiz servisler mevcut sorarsanız gösterirler aynı yerde taksilerde var. Kızılay'a inerseniz heryere rahatlıkla gidersiniz. SevgilerKızlar Ankara’da tedavi görenler özellikler son kontrolüme başka şehirden otobüsle geleceğim ve merkezime toplu taşıma taksi nasıl olur ona soracaktım ankaralı olup bilen arkadaşlarım bi dönüş yapabilir mi acaba?
Kliniğiniz nerede acaba ?Kızlar Ankara’da tedavi görenler özellikler son kontrolüme başka şehirden otobüsle geleceğim ve merkezime toplu taşıma taksi nasıl olur ona soracaktım ankaralı olup bilen arkadaşlarım bi dönüş yapabilir mi acaba?
Bahçeci CnmCanım nerde merkezin
Bahçeçi canımKliniğiniz nerede acaba ?
Tatlım mesafesi yakın taksiyle gecebilirsin , yuruyerek bile gidilebilir yaklasık 20 dk ama yollar yogun olur , Allah emeklerinizi bosa cıkarmasın , ben de tüp bebekle hamile kaldım darısı basına bahceci ne kadar istiyor suanBahçeci Cnm
Tatlım mesafesi yakın taksiyle gecebilirsin , yuruyerek bile gidilebilir yaklasık 20 dk ama yollar yogun olur , Allah emeklerinizi bosa cıkarmasın , ben de tüp bebekle hamile kaldım darısı basına bahceci ne kadar istiyor suan
Şuan güncel fiyatı mı bilmiyorum Cnm ben geçen seneye Nisan da başladım rahim kalınlaşmadı sonra histereskopi oldum sonra negatif aldım şimdi tekrar başladık
Anladım canım, güzel sonuclar alırsın insŞuan güncel fiyatı mı bilmiyorum Cnm ben geçen seneye Nisan da başladım rahim kalınlaşmadı sonra histereskopi oldum sonra negatif aldım şimdi tekrar başladık
İnşallah canımAnladım canım, güzel sonuclar alırsın ins
Merhaba benimde 7 Aralık'ta e2 değerim 1719 çıkmış, o testten sonra da yumurta çatlatma iğnesi vurmamı istediler. 9 Aralık'ta da yumurta toplama yapıldı. Çok uzak değil değerlerimiz sanki. Yumurta toplama da 20 tane toplandı 12 tanesi 5. Güne geldi. Yumurtalarda da bir problem olmadı bu değerlerde. Çok detay bilgim yok ama umarım yardımcı olmuşturMerhaba arkadaslar. Yumurta buyutme sürecini bitirdik. Bugün catkatma iğnesini vuracağım. Yumurta toplamadan önce e2 değeriniz kaçtı. Benim 1493 e2 cikti. Progestorn 0.916 . Taze transfer için bu degerler iyi mi. E2 değerim kötümü
Ayrıca bana taze transferin başarı oranı , dinlendirmeye göre daha düşük dediler. Bunun için rahim dinlendirmeye gittik. Umarım sende başarılı olur. Bende bugün regl oldum yarın kontrole gidicem rahim dinlendirme sağlıklıysa dondurulmuş transfer planına başlayacağızMerhaba benimde 7 Aralık'ta e2 değerim 1719 çıkmış, o testten sonra da yumurta çatlatma iğnesi vurmamı istediler. 9 Aralık'ta da yumurta toplama yapıldı. Çok uzak değil değerlerimiz sanki. Yumurta toplama da 20 tane toplandı 12 tanesi 5. Güne geldi. Yumurtalarda da bir problem olmadı bu değerlerde. Çok detay bilgim yok ama umarım yardımcı olmuştur
Evet değerlerimiz yakın gibi:) çok teşekkür ederim.anlik çok üzüldüm. İçim ferahladi. Çok şükür:)Merhaba benimde 7 Aralık'ta e2 değerim 1719 çıkmış, o testten sonra da yumurta çatlatma iğnesi vurmamı istediler. 9 Aralık'ta da yumurta toplama yapıldı. Çok uzak değil değerlerimiz sanki. Yumurta toplama da 20 tane toplandı 12 tanesi 5. Güne geldi. Yumurtalarda da bir problem olmadı bu değerlerde. Çok detay bilgim yok ama umarım yardımcı olmuştur
Merhaba ben de Aygül hocaya gidiyorum. Merak ettim nasıl ilerliyorsun transfer oldun muBiz de o iğne de çok zorlandık. Bitmiş depolarda sadece stoklu alan tüp bebek eczanelerinde kalmış. Ankara'da çok eczane gezdik. bir tane tüp bebek eczanesine yönlendirdiler, orada bulduk. Umarım bulabilirsin
Yumurta toplama sonrası ilk regl imi oldum pazar günü. 1 ay daha rahim dinlendirme ve histeroskopi önerdi. Yapıp yapmayacapıma karar vermeye çalışıyorum bende. Bir sonraki reglde tahmini Ocak sonu transfer olacak umarımMerhaba ben de Aygül hocaya gidiyorum. Merak ettim nasıl ilerliyorsun transfer oldun mu
Merhaba, bende golaf f 'in tamamını kullanmaya göre planlama yaptılar. Elimde hiç kalmadı ...merhaba arkadaşlar benim gonal f 900 ihtiyacım var raporum yok malesef yardımcı olmak isteyen olurmu elinde kalan kullanmayan ihtiyacı kalmayan Bursa’da yaşıyorum çevre illerden otobüsün buzluk kısmında gönderimle alabilirim
umarım hayırlı sonuçlar alırsınızMerhaba, bende golaf f 'in tamamını kullanmaya göre planlama yaptılar. Elimde hiç kalmadı ...