- 22 Kasım 2024
- 76
- 80
- 3
- 28
Ya evet mama sandalyesinin altına ayri sofra seriyorum. Oyle bir atıyor ki illaki etrafa dökülüyorBenimki de öyle eline veriyorum oynasın oyalansın o ara ben yediririm diye hepsini yere atıyor bide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya evet mama sandalyesinin altına ayri sofra seriyorum. Oyle bir atıyor ki illaki etrafa dökülüyorBenimki de öyle eline veriyorum oynasın oyalansın o ara ben yediririm diye hepsini yere atıyor bide
Ben calpolun jel ini kullanıyorum ara sıra ama önereceğim şey bu değil. Buzdolabından çıkarınca jel tüpünü buz gibi oluyor. Bir de tüpün başlığı tırtıklı oluyor ya. Oğlum onu bulduğu anda ağzına götürüp kaşımaya başlıyor. Yani soğuk ve tırtıklı nesneler rahatlatabilir. Bu tarz dondurulan diş kalıyıcılar da var sanırım. Belki bir nebze rahatlatır en azından.Ayrılık kaygısı bizde de fena. 2.5 aydır evimizden uzaktık, gelince oyuncaklarını hatırlamaz, bol bol oynar diye düşündüm ama yüzlerine bile bakmadı. Evdeki herhangi bir kapı kapanınca ağlamaya başlıyor, bacağıma yapışık yaşıyor bu ara. Halbuki anneanne-babaanne ve dedeleri ile çok iyi vakit geçirip beni unutuyordu ama anlamadım. Eve gelince bi haller oldu.
Bir de köpek dişleri çook fenaymış ya. Söylemişlerdi de inanmamıştım. Varsa öneriniz alırım (tetagil işe yaramadı)
3 tane diş kaşıyıcısı var, dondurup veriyorum ben de ama biraz çiğneyip atıyor. Dediğiniz gibi, tırtıklı bir kremi var onu tercih ediyor. Taze soğan veriyorum bir de eline doğal antibiyotik.Ben calpolun jel ini kullanıyorum ara sıra ama önereceğim şey bu değil. Buzdolabından çıkarınca jel tüpünü buz gibi oluyor. Bir de tüpün başlığı tırtıklı oluyor ya. Oğlum onu bulduğu anda ağzına götürüp kaşımaya başlıyor. Yani soğuk ve tırtıklı nesneler rahatlatabilir. Bu tarz dondurulan diş kalıyıcılar da var sanırım. Belki bir nebze rahatlatır en azından.
Şöyle düzgünce ne zaman yiyecekler acabaYa evet mama sandalyesinin altına ayri sofra seriyorum. Oyle bir atıyor ki illaki etrafa dökülüyor
Bizim de sanırım köpek dişi geliyor ağzını açmıyor bakamıyorum ama eli sürekli ağzında ağlıyor gece defalarca kalkıyor kesin diş diyorum. Tetagil kullanıyorum ama etki ediyor mu etmiyor mu anlamadım, ağzı çok sıcak alnı da öyle. Çok huzursuz nerdeyse 2 haftadan fazla oldu ama diş bu kadar uzun sürmez diyorlar ama dişten başka bişey yok gibiAyrılık kaygısı bizde de fena. 2.5 aydır evimizden uzaktık, gelince oyuncaklarını hatırlamaz, bol bol oynar diye düşündüm ama yüzlerine bile bakmadı. Evdeki herhangi bir kapı kapanınca ağlamaya başlıyor, bacağıma yapışık yaşıyor bu ara. Halbuki anneanne-babaanne ve dedeleri ile çok iyi vakit geçirip beni unutuyordu ama anlamadım. Eve gelince bi haller oldu.
Bir de köpek dişleri çook fenaymış ya. Söylemişlerdi de inanmamıştım. Varsa öneriniz alırım (tetagil işe yaramadı)
Geçmiş olsun canım bizde iyiyiz çok şükür diş huzursuzluğumuz bitmiyor biri çıkıyor hemen arkasından diğeri bari biraz nefes alsaydımKızlar nasılsınız? Sizleri özledim. Hepimiz aklimdasiniz çok yoğun zor zamanlar geçiriyorum. Abim kaza yapmıştı şükür iyi. Onla bı uğraştık. Şimdi bizim bebe hasta oldu. Aman dikkat edin. Viral enfeksiyon dedi. Kan aldılar kaç kere idrar verdik temiz çıktı ama ateş hep yüksek. 39 karı geçti. Acile gittik serum falan derken 5 gündür perişan olduk. Bugün biraz daha iyiyiz. Genel olarak herşey yolunda. Bel yapmıyorum püreli gidiyoruz. Taneli pek eline veremiyorum. Hala cekiniyorum. Günde 3 öğün ancak gidiyoruz kadı gıdada. Kilomus güncel de 10 olmuştu ama bu ara zayıfladı ballı lokmam sanırım. Siz nasilsiniz kilo durumunuz nasıl ? 1 yaş aşısı yaklasiyor.
Şöyle düzgünce ne zaman yiyecekler acaba
Hoş geldin canım, çok geçmiş olsun nasıl şuanda annende oğlunda, inşallah sancıları geçmiştirMerhaba kızlar Bayadır yazamıyorum doğru düzgün okuyamıyordumda bir sürü yeni kişi katılmış. Annem ameliyat oldu oğlum ameliyat oldu peşine hasta olduk oğlum düzelemeden üstüne alerji oldu derken öyle zor geçiyor ki günler yine de allahım daha büyüğünü vermesin. Yürüyen bebekler var çok sevindim benim oğlum ameliyat ve sünnet beraber olunca baya bu konuda geride kaldık yeni topalardı ve daha yeni doğru düzgün emeklemeyi öğrendi tutuna tutuna her yere gidiyor ama ellerini bırakmıyor doğum günü de yaklaştı ne yapıcam nasıl yapıcam bilmiyorum
Daha başıma gelmedi ama şimdiden korktum:)3 tane diş kaşıyıcısı var, dondurup veriyorum ben de ama biraz çiğneyip atıyor. Dediğiniz gibi, tırtıklı bir kremi var onu tercih ediyor. Taze soğan veriyorum bir de eline doğal antibiyotik.
Köpek dişleri çok yorucuymuş ama sonumuz hayrolsun
Geçmiş olsun canım . Geç olsun güç olmasınMerhaba kızlar Bayadır yazamıyorum doğru düzgün okuyamıyordumda bir sürü yeni kişi katılmış. Annem ameliyat oldu oğlum ameliyat oldu peşine hasta olduk oğlum düzelemeden üstüne alerji oldu derken öyle zor geçiyor ki günler yine de allahım daha büyüğünü vermesin. Yürüyen bebekler var çok sevindim benim oğlum ameliyat ve sünnet beraber olunca baya bu konuda geride kaldık yeni topalardı ve daha yeni doğru düzgün emeklemeyi öğrendi tutuna tutuna her yere gidiyor ama ellerini bırakmıyor doğum günü de yaklaştı ne yapıcam nasıl yapıcam bilmiyorum
Geçmiş olsun canımKızlar nasılsınız? Sizleri özledim. Hepimiz aklimdasiniz çok yoğun zor zamanlar geçiriyorum. Abim kaza yapmıştı şükür iyi. Onla bı uğraştık. Şimdi bizim bebe hasta oldu. Aman dikkat edin. Viral enfeksiyon dedi. Kan aldılar kaç kere idrar verdik temiz çıktı ama ateş hep yüksek. 39 karı geçti. Acile gittik serum falan derken 5 gündür perişan olduk. Bugün biraz daha iyiyiz. Genel olarak herşey yolunda. Bel yapmıyorum püreli gidiyoruz. Taneli pek eline veremiyorum. Hala cekiniyorum. Günde 3 öğün ancak gidiyoruz kadı gıdada. Kilomus güncel de 10 olmuştu ama bu ara zayıfladı ballı lokmam sanırım. Siz nasilsiniz kilo durumunuz nasıl ? 1 yaş aşısı yaklasiyor.
Acilir bizim 8.ayda ustten tam 4 disi cikti ayni anda agzini acmiyordu yemek yerken zorlamadim mama icti genelde. Sonra disler patlayinca istahi duzeliyor. 11.aydayiz resmen perisanim ne gunduz uyku uyuyor nr iş yaptiriyor. Surekli miz miz paçama yapisip agliyor kucaga al beni yürüt iki elimden tut diye. Baska odaya gecsem agliyor. Kiyafet degistirmek bez degistirmek tam bir dehşet. O huzurlu sakin cocugum gitti vallakızlar bebeğim 9. Ayına girdi. Diş çıkarıyor. 4 gündür ateşi çok yüksek 40 ı gördük. Doktora gittik sürüntü testi ve kan testi yaptlar temiz çıktı çok şükür viral enfeksiyon dedi doktor. Çok fazla salgın varmış. Sürekli ağlıyor hadi onları geçtim yemek yemiyor sadece anne sütü. Normalde iştahlıydı böyle olmasına üzülüyorum. İştahı tekrar açılır mı ne yapmam gerekir:/ sevdiği şeyleri bile yemiyor:/
Annem hala tam iyileşmedi yani ayağa kalkıyor yürüyor ama işlerini halletmesi zor oğlum daha iyi çok şükür 2024 vurdu geçti baya ama yıkılmadım ayaktayımHoş geldin canım, çok geçmiş olsun nasıl şuanda annende oğlunda, inşallah sancıları geçmiştir
Bizimde alttan üç dis cikti,simdi de kopek disleri geliyor.bu sirada cikmamasi lazim ,ustteki onlerin cikmasi lazimken anlamadim valla kopek dislerinin gelmesi ilginc10.5 aydan bildiriyorum, uçak yolculuğu ne zormuş. Türkiye'ye gittiğimizde 8 aylıktı, daha sakindi. Şimdi bir dakika bile oturmak istemedi, çok zorlandık eve dönüşte bir de yeni güncelleme, masanın üzerine uzanmaya başladı. Evi gözden geçirme zamanımız geldi galiba
son olarak da bugün bi baktım üst köpek dişleri çok beyazlamış. Aşırı huysuzdu zaten son dönemde. Bu arada üst ön 4, alt ön 2 dişi vardı. Köpekleri görünce şoka girdim, alt yanlar çıkmadan köpeklere geçtik var mı benzer durumda olan?
Valla her şeyleri bi garip gerçekten. Çocuğum resmen huy değiştirdi bu dönemde. Bi an önce çıksa da hepsi rahatlasalarBizimde alttan üç dis cikti,simdi de kopek disleri geliyor.bu sirada cikmamasi lazim ,ustteki onlerin cikmasi lazimken anlamadim valla kopek dislerinin gelmesi ilginc