• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Bunu görmüştüm denedim ama yine aynısını yaptı su geleceğini anlamıyor nedense 😂
Benim kızım pipetten bizim gbi dudağıyla çekmiyor . Biraz dilinin üstünde emer gibi çekiyor emme refleksiyle. Videolardaki normal pipete parmağımla kapatıp içirdim birkaç kez. İlk dişini kaşıyordu sulukla . Sonra oynarken kendi kendine çözdü işi. Uzun sürdü çözmesi ama

Benim kızım da aynı. Galiba bu dönem ağızdan çıkarmayı öğreniyorlar. Bi bakıma iyi, yerde, halıda ağzına gelen her şeyi yiyor, çıkar diyince çıkarıyor 😂😂 böyle böyle avutuyorum kendimi.
Maşallah çıkar deyince çıkarıyorsa iyi. Benimki çıkar dediğimi çıkarmıyor .çıkarma dediğimi çıkartıyor 🥲

Kızlar sizde de bu 1 yaş ayrılık kaygısı dönemi başladı mı ? Oğlum beni görmediği an başlıyor ağlamaya sürekli kucağımda olmak istiyor ayrılmıyor hiç

Kızlar sizde de bu 1 yaş ayrılık kaygısı dönemi başladı mı ? Oğlum beni görmediği an başlıyor ağlamaya sürekli kucağımda olmak istiyor ayrılmıyor hiç
Evet, geçen ay babasına düşkündü bu ay bana yapışıyor anneme vermeye çalışıyorum bazen tuvalete gitmek için, bırakmıyor yakama koala gibi yapışıyor 😂 ağlıyor

Benim kız da yürümeye başladı😍 4-5 gündür bir kaç adım atıyordu artık daha da uzun yürümeye başladı. Bir de bu aralar aşırı bana düşkün ben ortada yoksam sorun yok ama beni gördüğü an babayı / bakıcıyı bırakıp hemen kucağıma gelmek istiyor, benden ayırana aşırı sinirleniyor🥹

K ınzlar csizde de bu 1 yaş ayrılık kaygısı dönemi başladı mı ? Oğlum beni görmediği an başlıyor ağlamaya sürekli kucağımda olmak istiyor ayrılmıyor hiç
Bizde de var. Ya birde herseyi kendi yapmak istiyor. Ek gıda kabus oldu. Eline veriyorum parmak gıda şeklinde ama illa kasik istiyor. Sabah yoğurdu verdim en son eline kaşık ta verdim. Yoğurda bulaşmayan yeri kalmadı😅

K ınzlar csizde de bu 1 yaş ayrılık kaygısı dönemi başladı mı ? Oğlum beni görmediği an başlıyor ağlamaya sürekli kucağımda olmak istiyor ayrılmıyor hiç
Bizde de var. Ya birde 😅 herseyi kendi yapmak istiyor. Ek gıda kabus oldu. Eline veriyorum parmak gıda şeklinde ama illa kaşık çatal istiyor. Sabah yoğurdu verdim en son eline kaşık ta verdim. Yoğurda bulaşmayan yeri kalmadı😅

Bizde de var. Ya birde 😅 herseyi kendi yapmak istiyor. Ek gıda kabus oldu. Eline veriyorum parmak gıda şeklinde ama illa kaşık çatal istiyor. Sabah yoğurdu verdim en son eline kaşık ta verdim. Yoğurda bulaşmayan yeri kalmadı😅
Benimki de öyle eline veriyorum oynasın oyalansın o ara ben yediririm diye hepsini yere atıyor bide

10.5 aydan bildiriyorum, uçak yolculuğu ne zormuş. Türkiye'ye gittiğimizde 8 aylıktı, daha sakindi. Şimdi bir dakika bile oturmak istemedi, çok zorlandık eve dönüşte 😅😅 bir de yeni güncelleme, masanın üzerine uzanmaya başladı. Evi gözden geçirme zamanımız geldi galiba 😅
son olarak da bugün bi baktım üst köpek dişleri çok beyazlamış. Aşırı huysuzdu zaten son dönemde. Bu arada üst ön 4, alt ön 2 dişi vardı. Köpekleri görünce şoka girdim, alt yanlar çıkmadan köpeklere geçtik 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ var mı benzer durumda olan?

Canim anneler araniza yeni katildim benim oglum da 11 aylik henuz yeni girdi, yemek konusunda asiri yoruluyorum gunde 4 ogun yediriyorum 3 ana ogun 1 ara ogun seklinde tabii bu ara asiri huysuz surekli mizirdanir sekilde gunduz iki uykumuz var ve cok kisa sürüyor su an tam 6 disimiz var bakamiyorum arkalara isiriyor hemen :) yemek konusu beni cok zorluyor istahli degil agzini tam acmiyor kasigin dibinde gene kaliyor mama sandalyesinde yarim saat ba,en 1 saatimiz geciyor.. cok yoruluyorum. Pure vermemeye gayret ediyorum blw denedim ama yemiyor yani yerlere saciliyor ben dr fazla ustune dusmedim öğürmeler kusmalae bitti sükürler olsun

Benimkinde de yaklaşık 1 aydır var ayrılık kaygısı beni görmezse cildiriyo o ayrı pacamdna da inmiyor koltukkarda yeni yeni yan yürüme başladı

Canim anneler araniza yeni katildim benim oglum da 11 aylik henuz yeni girdi, yemek konusunda asiri yoruluyorum gunde 4 ogun yediriyorum 3 ana ogun 1 ara ogun seklinde tabii bu ara asiri huysuz surekli mizirdanir sekilde gunduz iki uykumuz var ve cok kisa sürüyor su an tam 6 disimiz var bakamiyorum arkalara isiriyor hemen :) yemek konusu beni cok zorluyor istahli degil agzini tam acmiyor kasigin dibinde gene kaliyor mama sandalyesinde yarim saat ba,en 1 saatimiz geciyor.. cok yoruluyorum. Pure vermemeye gayret ediyorum blw denedim ama yemiyor yani yerlere saciliyor ben dr fazla ustune dusmedim öğürmeler kusmalae bitti sükürler olsun
Ben bazen o kadar sıkılıyorum ki salıyorum gezerken yanıma geldiğinde birkaç kaşık öyle ayak üstü yediriyorum 😅

Ayrılık kaygısı bizde de fena. 2.5 aydır evimizden uzaktık, gelince oyuncaklarını hatırlamaz, bol bol oynar diye düşündüm ama yüzlerine bile bakmadı. Evdeki herhangi bir kapı kapanınca ağlamaya başlıyor, bacağıma yapışık yaşıyor bu ara. Halbuki anneanne-babaanne ve dedeleri ile çok iyi vakit geçirip beni unutuyordu ama anlamadım. Eve gelince bi haller oldu.
Bir de köpek dişleri çook fenaymış ya. Söylemişlerdi de inanmamıştım. Varsa öneriniz alırım (tetagil işe yaramadı)

Back
X