• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Bu ev düzeni konusu beni de çok üzüyor Allah'tan çok misafirim gelmiyor gerçekten anlık misafirim gelse rezil olurum hem dağınık hem tozlu gerçekten fırsat bulamıyorum. Özellikle çamaşırlar beni çok yoruyor sizinde öyle mi ya sürekli makinam çalışıyor tonla çamaşır bizim bebeğimin bir sürü, bir de kuruyor katlayamıyorum sepette öyle duruyor günlerce. Kışlıklarımızı bile hala çıkaramadık ya herşey bekliyor bazen düşününce bende kendime kızıyorum ben yapmıyorum sanki diye
Yok ya aynı benimde öyle bazen kirliler birikiyor yıkayamıyoeum sonra annem gelince 4 5 kere makine açıyorum 2 tane kurutma demiriö vsr açıyorum balkona hepsini açıyorum kurutma makinesi yok bende 🤣🤣

Bu ev düzeni konusu beni de çok üzüyor Allah'tan çok misafirim gelmiyor gerçekten anlık misafirim gelse rezil olurum hem dağınık hem tozlu gerçekten fırsat bulamıyorum. Özellikle çamaşırlar beni çok yoruyor sizinde öyle mi ya sürekli makinam çalışıyor tonla çamaşır bizim bebeğimin bir sürü, bir de kuruyor katlayamıyorum sepette öyle duruyor günlerce. Kışlıklarımızı bile hala çıkaramadık ya herşey bekliyor bazen düşününce bende kendime kızıyorum ben yapmıyorum sanki diye
Evet benimkilerde sepette bi kısmi cocuk odasinda koltuğun üstunde vallahi kıyafet odası gibi oldu ordan alip giyiyoruz resmen🤦🏼‍♀️ Allahtan eşim böyle şeyleri sorun etmez

Canım benim bebeğin odası kurumuş çamaşır dolu dağ gibi şimdi katlasam üç gün sonra yine aynı çünkü her gün sürekli makina çalışıyor.Bitmeyen bşr döngü

İyi akşamlar kızlar. 9 da bu çorbayı versem. 12 ye kadar tok tutarmi çorba. 12 de mama vericem. Bide yağı fazla mı yoksa yeterlimi

Eklentiler

• 20241130_204820.jpg
    20241130_204820.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 37
İyi geceler. Bende bitiremediği yemek olunca ertesi gün veriyorum bir sorun yaşamadım hiç. Yoğurtla meyveyi karıştırıp her gün yediriyorum bence harika bir öğün oluyor. Mama da veriyorum. Günlük 500-600 ml arası mama içiyor 3 öğün ek gıda yediriyorum. Geceleri de uyanınca emzirip peşinden mama içiriyorum çünkü sütüm doyuracak kadar yok 1-2 yudum anca çıkıyor. Gündüzleri emziremiyorum çünkü acıkmaya fırsatı olmadığı için emmeyi reddediyor veya 3-5 kere çekip bırakıyor. Bende tam bir düzen oturtamadım mamaya yeni başladık ama mevcut düzenim bu şekilde.
Mesela yoğurtla hangi meyveyi karıştırıyorsun. Benim sütüm var. Şimdiye kadar 2 saatte bir emiyor hala yeni doğan gibi 🙃 bence alışkanlık. Oyle olunca az az sık sık emiyor. Araları uzatmam lazım. Galiba.

Tırnak yaptırmayı bırak eski bakımlı halimden eser yok eski fotoğraflarıma bakıp üzülüyorum hatta bi ara ağladım bile ne kadar güzelmişim diye şimdi saçımı taramaya zamanım yok dip boyam çıkmış boyatmaya gidemiyorum dışarı çıkarken makyajsız çıkmazdım şimdi saçımı toplayıp çıkıyorum oysa maşa yapmayı çok severdim onu bile ne zaman yaptım hatırlamıyorum tamamen bakımsız birine dönüştüm diye çok üzülüyorum
Aynen öyle bazen kalktığım pijamayla yattığım oluyor gün boyu çıkaramıyorum çıkarmaya halim bile olmuyor

Kizlar nasilsiniz uzun süredir giremedim. Girdiğim zaman okudum çıktım. Sanırım ev temizliği, düzeni,anne bakım gibi konular guncel. Sanırım hepimizde bu süreçler aynı ilerliyor. Bende evden tiksindim. Kendimi bakımsız hissediyorum sürekli kendimle uğraşıyorum ama oturtamiyorum birşeyleri. Büyük oğlanın aylık eğitimi özel ders ücretleri derkendedim destek lazım yarın abla gelicek ev temizliğine. Fiyatları sormayın ama cidden ihtiyaç duydum işin komiği yarın gelicek diye toparladım ev gözüme temiz göründü 🤭🥴😂 neyse. Bebek babaanne ile yarıyor geceleri. Çünkü bel kayması omurga çöküntü kırığı boyunda 2 fıtık belde fıtık bacağa ağrı ve mecbur sağlık raporu alamıyoruz işe gidiyorum. Bakınca herşey yolunda gibi ama ben mutsuzum için de hep bir depresiflik var. Bu duygu durum değişimlerini nasıl aşıcam bilmiyorum. Eşimle birbirimize vakit ayırıyoruz yoksa kavga ediyorum yalnız kalıyoruz ara ara bir kahve falan. Ama oturmayan birşey var. Büyük oglan lise sınavına giricek şimdiden onun kaygısı nedensiz saçma esasında. Bazen sakinliyorum içimde bazen coşuyorum. Esasında korkum yine ameliyat denilmesinde. Öyle :KK43: sızı özledim girim dedim. Keşke aynı şehirde olsak arkadasim yok burda bı kahve içip sohper edebilecegim.
Nerede oturuyorsun canım

Mesela yoğurtla hangi meyveyi karıştırıyorsun. Benim sütüm var. Şimdiye kadar 2 saatte bir emiyor hala yeni doğan gibi 🙃 bence alışkanlık. Oyle olunca az az sık sık emiyor. Araları uzatmam lazım. Galiba.
Evde hangi meyve varsa onu kullanıyorum. Elma, armut, muz, şeftali falan. Benim kızımda 2 saatte bir emiyordu sonrasında sütümün azaldığını farkettim zaten.

Yalnız değilsin ya onlar evine yardımcı alıyorlar benimde paylaşırsam öyle paylaşırım dağınıkken kimse atmaz , bazen gün boyu bulaşıklar duruyor akşam eşim gelince hallediyorum benimde kendi kendine oyalanmıyor hele süpürge asla açamam bazen 1 hafta ev süpürülmüupr süpürge açınca oğlum ağlıyor yanımda biri olması gerekiyor oğlumu tutacak ben süpürücem bugün üstten yalandan bir süpürdüm emekliyor yerde bişey gördüğü anda alıp ağzına atıyor kaç kere yakaladım ama napalım zamanla düzene girecek her şey
Belki denemişsindir ama mama sandalyesinde otururken evi süpürmeyi denedin mi? Kerem de kendisi yerde iken korkuyor süpürgeden ama mama sandalyesine koyup onu da oda oda yanımda gezdirerek süpürebiliyorum şimdilik, hoşuna da gidiyor. Normalde mama sandalyesinde oturmayı da sevmiyor bu arada

Kizlar nasilsiniz uzun süredir giremedim. Girdiğim zaman okudum çıktım. Sanırım ev temizliği, düzeni,anne bakım gibi konular guncel. Sanırım hepimizde bu süreçler aynı ilerliyor. Bende evden tiksindim. Kendimi bakımsız hissediyorum sürekli kendimle uğraşıyorum ama oturtamiyorum birşeyleri. Büyük oğlanın aylık eğitimi özel ders ücretleri derkendedim destek lazım yarın abla gelicek ev temizliğine. Fiyatları sormayın ama cidden ihtiyaç duydum işin komiği yarın gelicek diye toparladım ev gözüme temiz göründü 🤭🥴😂 neyse. Bebek babaanne ile yarıyor geceleri. Çünkü bel kayması omurga çöküntü kırığı boyunda 2 fıtık belde fıtık bacağa ağrı ve mecbur sağlık raporu alamıyoruz işe gidiyorum. Bakınca herşey yolunda gibi ama ben mutsuzum için de hep bir depresiflik var. Bu duygu durum değişimlerini nasıl aşıcam bilmiyorum. Eşimle birbirimize vakit ayırıyoruz yoksa kavga ediyorum yalnız kalıyoruz ara ara bir kahve falan. Ama oturmayan birşey var. Büyük oglan lise sınavına giricek şimdiden onun kaygısı nedensiz saçma esasında. Bazen sakinliyorum içimde bazen coşuyorum. Esasında korkum yine ameliyat denilmesinde. Öyle :KK43: sızı özledim girim dedim. Keşke aynı şehirde olsak arkadasim yok burda bı kahve içip sohper edebilecegim.
Bizde seni özledik canım arada gel yaz. Sen bi psikologla mı görüşsen hani hem dertleşirsin hemde içindekileri aşarsın

Yok ya aynı benimde öyle bazen kirliler birikiyor yıkayamıyoeum sonra annem gelince 4 5 kere makine açıyorum 2 tane kurutma demiriö vsr açıyorum balkona hepsini açıyorum kurutma makinesi yok bende 🤣🤣
Benimde yok valla bugün komşum almış büyük kolaylık oldu diyor

Evet benimkilerde sepette bi kısmi cocuk odasinda koltuğun üstunde vallahi kıyafet odası gibi oldu ordan alip giyiyoruz resmen🤦🏼‍♀️ Allahtan eşim böyle şeyleri sorun etmez
Vallahi öyle sepetten alıp giyiyoruz hatta bazen sepet tükeniyor yerine yerleştirmeden kullanıyoruz 😂 o konuda benimki de karışmaz ay bi iyi özelliği varmış eşimin bak yeni farkettim 😂

Canım benim bebeğin odası kurumuş çamaşır dolu dağ gibi şimdi katlasam üç gün sonra yine aynı çünkü her gün sürekli makina çalışıyor.Bitmeyen bşr döngü
Vallahi öyle sürekli çamaşır yıkıyorum çamaşırcı gibiyim 😂 günde bazen 4 5 kere çamaşır makinesi çalışıyor

Aynen öyle bazen kalktığım pijamayla yattığım oluyor gün boyu çıkaramıyorum çıkarmaya halim bile olmuyor
Ben de heralde bi o konuda üşenmiyorum bazen günde 2 3 kere üstümü değiştiriyorum 😂 oğlum yediği yemeği elini ağzını sürüyor bana

Yaptığım en iyi alışveriş kurutma makinesi almaktı 🤣
Gerçekten öyle iyi ki diyorum 😄
İyi akşamlar kızlar. 9 da bu çorbayı versem. 12 ye kadar tok tutarmi çorba. 12 de mama vericem. Bide yağı fazla mı yoksa yeterlimi
Hiç 9da yemek vermedim ben bilemedim ama zaten benim kız yemekden hemen sonra meme isteyen bi bebik

Back
X