Kizlar nasilsiniz uzun süredir giremedim. Girdiğim zaman okudum çıktım. Sanırım ev temizliği, düzeni,anne bakım gibi konular guncel. Sanırım hepimizde bu süreçler aynı ilerliyor. Bende evden tiksindim. Kendimi bakımsız hissediyorum sürekli kendimle uğraşıyorum ama oturtamiyorum birşeyleri. Büyük oğlanın aylık eğitimi özel ders ücretleri derkendedim destek lazım yarın abla gelicek ev temizliğine. Fiyatları sormayın ama cidden ihtiyaç duydum işin komiği yarın gelicek diye toparladım ev gözüme temiz göründü
neyse. Bebek babaanne ile yarıyor geceleri. Çünkü bel kayması omurga çöküntü kırığı boyunda 2 fıtık belde fıtık bacağa ağrı ve mecbur sağlık raporu alamıyoruz işe gidiyorum. Bakınca herşey yolunda gibi ama ben mutsuzum için de hep bir depresiflik var. Bu duygu durum değişimlerini nasıl aşıcam bilmiyorum. Eşimle birbirimize vakit ayırıyoruz yoksa kavga ediyorum yalnız kalıyoruz ara ara bir kahve falan. Ama oturmayan birşey var. Büyük oglan lise sınavına giricek şimdiden onun kaygısı nedensiz saçma esasında. Bazen sakinliyorum içimde bazen coşuyorum. Esasında korkum yine ameliyat denilmesinde. Öyle
sızı özledim girim dedim. Keşke aynı şehirde olsak arkadasim yok burda bı kahve içip sohper edebilecegim.