- 8 Aralık 2022
- 1.284
- 1.376
- 63
- 31
Teşekkür ederim canımDivan Koltuk & Çekyat & Yer Yatağı
Katlanıp koltukta oluyor boyutları var istediğin boyutu seçebilirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımDivan Koltuk & Çekyat & Yer Yatağı
Katlanıp koltukta oluyor boyutları var istediğin boyutu seçebilirsin.
Rica ederimTeşekkür ederim canım
Mutlaka evde bir yer aç ya eli ayağı oluyor insanın. Ben Arçelik’ten aldım çok memnunum. Banyoda yer açamaz mısın çalışırken biraz sesi oluyor ona göre bir yer ayarlamak lazım.Kızlarrr evde suan yer yok diye kurutma makinası almıyordum ama bu kadar pratikse balkona mı koysam diye düşündüm.hangi marka kullanıyorsunuz hangisini önerirsiniz memnun musunuz
İmkanınız varsa mutlaka alın çok rahat edersiniz. Ben siemens kullanıyorum (8kg) memnunum kumaşı hassas ya da biraz kıymetli bir parçaysa hala dışarıda kurutuyorum ama onun dışında herşey kurutmayla oluyorKızlarrr evde suan yer yok diye kurutma makinası almıyordum ama bu kadar pratikse balkona mı koysam diye düşündüm.hangi marka kullanıyorsunuz hangisini önerirsiniz memnun musunuz
Banyoda hiç müsait yer yok balkon kapalı ve boş oraya koyayım diye düşündüm amaMutlaka evde bir yer aç ya eli ayağı oluyor insanın. Ben Arçelik’ten aldım çok memnunum. Banyoda yer açamaz mısın çalışırken biraz sesi oluyor ona göre bir yer ayarlamak lazım.
Balkonda priz var mı. Birde kışın sorun olmaz galiba da yazın sıcakta makineye bir sorun olur mu bilemedim.Banyoda hiç müsait yer yok balkon kapalı ve boş oraya koyayım diye düşündüm ama
Beko kullanıyorumKızlarrr evde suan yer yok diye kurutma makinası almıyordum ama bu kadar pratikse balkona mı koysam diye düşündüm.hangi marka kullanıyorsunuz hangisini önerirsiniz memnun musunuz
Çamaşır makinesinin üstüne koyduk biz @Madamu.Bebekli bir evde imkanınız varsa kurutma makinası şart bence.Kızlarrr evde suan yer yok diye kurutma makinası almıyordum ama bu kadar pratikse balkona mı koysam diye düşündüm.hangi marka kullanıyorsunuz hangisini önerirsiniz memnun musunuz
Hoover da güzel ben kullanıyorum sonbaharda aldım ayrıca küçük odada kullanıyorum çok da memnunum ses de o kadar rahatsız etmiyorKızlarrr evde suan yer yok diye kurutma makinası almıyordum ama bu kadar pratikse balkona mı koysam diye düşündüm.hangi marka kullanıyorsunuz hangisini önerirsiniz memnun musunuz
Benimde yerim hiç yoktu çamaşır makinem bozulunca kurutmalı çamaşır makinesi almıştım Beko çok memnunum robot süpürge 1 kurutma 2Kızlarrr evde suan yer yok diye kurutma makinası almıyordum ama bu kadar pratikse balkona mı koysam diye düşündüm.hangi marka kullanıyorsunuz hangisini önerirsiniz memnun musunuz
Benim bebegim bugun tam 9 aylik oldu iki gundur surekli alkis yapiyor by bye da evden giydirip cikarinca iki elini salliyor . Ama emekleme ve yurume yok biz tutarsak birkac adim atiyorHerkese selamlar. Bebegim 1 hafta sonra 10 aylik olacak. Yurumeye başladık. 3 tane dişi var ve 3ü de yoldabu aralar pek iştahı yok, dişinden sanırım. Bebekleriniz bye bye yapmaya, alkışlamaya falan başladı mı?
GEnelde babasına bye bye yapıyor, gel gel, işaret parmağıyla birşeyleri gösterme, alkış, elindeki birşeyi çalkalamayı öğrettim yani mesela su şişesini çalkalayıp çalkala çalkala diye söyleyip duruyodum şimdi çalkala deyince elinde ne varsa yukarı aşşağı çalkalıyo dil çıkartma, cee e vs yapıyor ayağa kalkma tutunarak yürüme var desteksiz yürümüyor. 9 ay 12günlükHerkese selamlar. Bebegim 1 hafta sonra 10 aylik olacak. Yurumeye başladık. 3 tane dişi var ve 3ü de yoldabu aralar pek iştahı yok, dişinden sanırım. Bebekleriniz bye bye yapmaya, alkışlamaya falan başladı mı?
Mama hiç kullanmadım bilmiyorum ama kıvam verdirmek için biraz katı yulaf lapası yapıp eklesen? Zaten mamada yulaflı tadını değistirmez sanırımKızlar sizlere bir sorum var. Kızım dün akşamdan beri mama içmeyi reddediyor. Gece uyku sersemi haliyle 120 ml içti sadece. Sonrasında 7-8 saat besleme yapmadım ki mamayı unutsun çokta travmatize etmek istemedim. Fakat 7-8 saatin sonunda da mama içmedi zorla kaşıkla verdim resmen eziyetti. Gece bir süre tok tutması için mamayla bu fotosunu koyduğum tozu karıştırdım kaşık maması gibi yedirdim öğüre öğüre. Biberonu hiç emmiyor bile diliyle sağa sola itiyor su da içmedi. Gündüz başka bir biberonda deneyeceğim. Yarın doktoruna bu konuyu danışacağım. Sormak istediğim mamayı bu tozla karıştırmam bir sorun olur mu bu konuda bilgisi olan var mı? Birde mamasını ne ile koyulaştırabilirim kaşık maması kıvamında olması için. Bebe bisküvisi koydum ama tadı leş gibi oldu yediremedim. Fikirlerinizi bekliyorum.
Günde 3 sefer kullanacağım düşünülürse sıkıntı olur mu acaba bilmiyorum ya ne yapacağımı şaşırdım. Her şeyi sıkıntılı bir konu da şükür sorun yaratmıyor dediğim birseyi yokMama hiç kullanmadım bilmiyorum ama kıvam verdirmek için biraz katı yulaf lapası yapıp eklesen? Zaten mamada yulaflı tadını değistirmez sanırım
Ben sürekli yulaf kullanıyorum çorbayı unla terbileyeceksem yine yulafla yapıyorum un gibi öğüttüm o şekliyle herşeyde kullaniyorum ara öğünlerde meyveyle karistirip sabahları pankekle işte kek, çorba hatta bazen yaptığım yemek çok suluysa yine yulafla kıvamlandırıyorum hem kaka yapmasını kolaylastiriyorGünde 3 sefer kullanacağım düşünülürse sıkıntı olur mu acaba bilmiyorum ya ne yapacağımı şaşırdım. Her şeyi sıkıntılı bir konu da şükür sorun yaratmıyor dediğim birseyi yok
Anladım canım yarın bir doktoruyla da konuşayım da ona göre bir hal çaresine bakacam. Of çocuğumun herşeyi o kadar sorunlu ki bu saat oldu hala uyumadı bacaklarım koptu artık.Ben sürekli yulaf kullanıyorum çorbayı unla terbileyeceksem yine yulafla yapıyorum un gibi öğüttüm o şekliyle herşeyde kullaniyorum ara öğünlerde meyveyle karistirip sabahları pankekle işte kek, çorba hatta bazen yaptığım yemek çok suluysa yine yulafla kıvamlandırıyorum hem kaka yapmasını kolaylastiriyor