Valla arkadaş diyor ya Panik atak var bende diye, bende de olcak galiba geçmiyor saatler bana bi ara öğlen saat 1 nasıl geçicek bugün diye düşündüm.Al benden de o kadar. Ne güzel kasıklarımda sızı vardı ama mutluydum. Ne olacak bu halimiz..
Bende senin gibi diyordum oğlum kardeş isteyince dayanamadımAllah bağışlasın maşallah çocuğun olmasına rağmen tekrar bu sürece girmen büyük cesaret ben bir tane doğurayım da o yollara asla girmem
Gelir geri gelir. BekleArkadaşım bende belirti falan kesildi yaa valla keşke olsa
Senin kaçıncı gündü canım?Gelir geri gelir. Bekle. Ben de öyle diyordum iki üç gün gitti her şey. Sonra karnım böyle iki yandan çekiyorlar gibi gerilmeye ve midem bulanmaya başladı iki gündür.
Bende bağımlısıyımYa benimde hamburger kola bağımlılığım avokado yemekten içim çıktı napıyım yedim artık inşallah bişi olmazama siz Suchi yemeyin ya başka bişeyi düşünün
Bende senin gibi diyordum oğlum
Ben de oğlum kardes istedigi icin düşündüm. İlk çocuğum hic beklemediğim bir zaman olmuştu. Sonra ikinciyi istediğimiz zaman erken menopoz cikti. Doktor artik tup bebek denemeniz gerekli diyince tam vazgeçiyordum ama yine onun bir sözü üzerine, deneyelim dedim. Umarim herkesin gönlüne göre olurBende senin gibi diyordum oğlum kardeş isteyince dayanamadım
6+3Senin kaçıncı gündü canım?
Benimde adet başlangıcım bugün lekelenme falan hiçbirşey olmadı ama bu ilaçları kullanırken olmuyo diyolar , sen ne düşünüyosun?Kızlarr tam şu an şunu farkettim. Benim 2 gün sonra adet başlangıcı tarihim oluyor. Normalde reglden 2-3 gün önce lekelenmelerim başlar. Şimdi başlamadı. Bi heyecanlandım
Ben kendi deneyimimde buna katılmıyorum. Daha önce progestan kullanırken hem kimyasal yaşadım regl oldum hem de sonraki gebeligimde yine progestan alırken düşük yaptım. Yani çok engellediğini en azından çok çok uzun süre engellediğini sanmıyorum. Yani vücut uretmiyorsa dışardan alınan o kadar da şey değil. İnşallah gebelik vardırBenimde adet başlangıcım bugün lekelenme falan hiçbirşey olmadı ama bu ilaçları kullanırken olmuyo diyolar , sen ne düşünüyosun?
Ayy inşallah yaaa, paylaşımın çok kıymetli saol canımBen kendi deneyimimde buna katılmıyorum. Daha önce progestan kullanırken hem kimyasal yaşadım regl oldum hem de sonraki gebeligimde yine progestan alırken düşük yaptım. Yani çok engellediğini en azından çok çok uzun süre engellediğini sanmıyorum. İnşallah gebelik vardır.
Hayırlısı canım güzel haberlerle gelYarın ultrason günüm kızlarkan testi yapmak yok artık
Progestanı bilmiyorum da estrofemin yaptığını sanmam. Reglimi arttırmak düzenlemek için çok uzun süre kullanmıştım daha önce öyle bir etkisi olmadı o zamanBenimde adet başlangıcım bugün lekelenme falan hiçbirşey olmadı ama bu ilaçları kullanırken olmuyo diyolar , sen ne düşünüyosun?
Rica ederim. Hepimiz korkular içerisindeyiz. Hepimiz çok uğraştık çok bekledik. İnşallah bu deneme anne olacağımız o denemeAyy inşallah yaaa, paylaşımın çok kıymetli saol canım
Estrofem kullanmıyorum ben progestan iğne fitil kullanıyorum inşallah hamileyimdirProgestanı bilmiyorum da estrofemin yaptığını sanmam. Reglimi arttırmak düzenlemek için çok uzun süre kullanmıştım daha önce öyle bir etkisi olmadı o zaman
Ben günde 6 tane içiyorum onuEstrofem kullanmıyorum ben progestan iğne fitil kullanıyorum inşallah hamileyimdir
Biz doğal siklus denedik bu sefer, öncekinde içmiştim bende . Bunda gerek görmedi. Yalnız ilk denemem tutmadı benim regl öncesi sendromu olur ya aşırı terlersin falan öyle olmuştu eşime demiştim ben regl olucam kesin diye, bunda böyle bir şey yok ama bilemicem artıkBen günde 6 tane içiyorum onu
Umarım bu kez sağlıkla kavuşursunuz. Benim öncekiler normal denemelerdi:/Biz doğal siklus denedik bu sefer, öncekinde içmiştim bende . Bunda gerek görmedi. Yalnız ilk denemem tutmadı benim regl öncesi sendromu olur ya aşırı terlersin falan öyle olmuştu eşime demiştim ben regl olucam kesin diye, bunda böyle bir şey yok ama bilemicem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?