• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bende senin gibi diyordum oğlum

Bende senin gibi diyordum oğlum kardeş isteyince dayanamadım🤭
Ben de oğlum kardes istedigi icin düşündüm. İlk çocuğum hic beklemediğim bir zaman olmuştu. Sonra ikinciyi istediğimiz zaman erken menopoz cikti. Doktor artik tup bebek denemeniz gerekli diyince tam vazgeçiyordum ama yine onun bir sözü üzerine, deneyelim dedim. Umarim herkesin gönlüne göre olur 🙏🙏

Kızlarr tam şu an şunu farkettim. Benim 2 gün sonra adet başlangıcı tarihim oluyor. Normalde reglden 2-3 gün önce lekelenmelerim başlar. Şimdi başlamadı. Bi heyecanlandım🥹
Benimde adet başlangıcım bugün lekelenme falan hiçbirşey olmadı ama bu ilaçları kullanırken olmuyo diyolar , sen ne düşünüyosun?

Benimde adet başlangıcım bugün lekelenme falan hiçbirşey olmadı ama bu ilaçları kullanırken olmuyo diyolar , sen ne düşünüyosun?
Ben kendi deneyimimde buna katılmıyorum. Daha önce progestan kullanırken hem kimyasal yaşadım regl oldum hem de sonraki gebeligimde yine progestan alırken düşük yaptım. Yani çok engellediğini en azından çok çok uzun süre engellediğini sanmıyorum. Yani vücut uretmiyorsa dışardan alınan o kadar da şey değil. İnşallah gebelik vardır 😊.

Ben kendi deneyimimde buna katılmıyorum. Daha önce progestan kullanırken hem kimyasal yaşadım regl oldum hem de sonraki gebeligimde yine progestan alırken düşük yaptım. Yani çok engellediğini en azından çok çok uzun süre engellediğini sanmıyorum. İnşallah gebelik vardır 😊.
Ayy inşallah yaaa, paylaşımın çok kıymetli saol canım

Progestanı bilmiyorum da estrofemin yaptığını sanmam. Reglimi arttırmak düzenlemek için çok uzun süre kullanmıştım daha önce öyle bir etkisi olmadı o zaman🥹

Progestanı bilmiyorum da estrofemin yaptığını sanmam. Reglimi arttırmak düzenlemek için çok uzun süre kullanmıştım daha önce öyle bir etkisi olmadı o zaman🥹
Estrofem kullanmıyorum ben progestan iğne fitil kullanıyorum inşallah hamileyimdir

Ben günde 6 tane içiyorum onu🫠
Biz doğal siklus denedik bu sefer, öncekinde içmiştim bende . Bunda gerek görmedi. Yalnız ilk denemem tutmadı benim regl öncesi sendromu olur ya aşırı terlersin falan öyle olmuştu eşime demiştim ben regl olucam kesin diye, bunda böyle bir şey yok ama bilemicem artık

Biz doğal siklus denedik bu sefer, öncekinde içmiştim bende . Bunda gerek görmedi. Yalnız ilk denemem tutmadı benim regl öncesi sendromu olur ya aşırı terlersin falan öyle olmuştu eşime demiştim ben regl olucam kesin diye, bunda böyle bir şey yok ama bilemicem artık
Umarım bu kez sağlıkla kavuşursunuz. Benim öncekiler normal denemelerdi:/

Back