• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar tüp bebek nasıl oluyor ağrılı mi süreci zormu nasıl oluyor bende düşünüyorum ama korkuyorum bilgilendirirseniz sevinirim

Yok yok kaş bıyık falan sadece şu an pala gibi ortalıkta geziyorum 🧔 hiç içimden gelmiyor yapmak sizde de böyle mi ya bütün planları pozitifi gördükten sonraya erteliyorum bu şekilde motive ediyorum kendimi 🥲
Ay yok yaa ben kaş bıyık hep temizlerim, tırnaklarımı da yaptım oje sürmedim yalnkz. Bugün gidip saçımı temizlettim o kadar iyi hissetirdiki . Dışarı çıktım bir kafeye gittim falan resmen beynime oksijen gitti.

Kızlar tüp bebek nasıl oluyor ağrılı mi süreci zormu nasıl oluyor bende düşünüyorum ama korkuyorum bilgilendirirseniz sevinirim
Selam canım öyle ağrılı acılı bir süreci yok benim 2. Denemem ama gerçekten duygusal olarak zor. Mental olarak çok güçlü olsan bile hormonlar dengeni bozuyor. Tutup tutmayacağını bilemediğin bir süreç açıp bakamıyorsun da noluyo orda diye🤣 ama bence hiçbir zaman hazır oluncak bir şey değil gibi sürece girip yaşayınca anlıyorsun

Ay yok yaa ben kaş bıyık hep temizlerim, tırnaklarımı da yaptım oje sürmedim yalnkz. Bugün gidip saçımı temizlettim o kadar iyi hissetirdiki . Dışarı çıktım bir kafeye gittim falan resmen beynime oksijen gitti.
İdrarda silik çizgiyi görmek bile beni kendime getirecek gibi 🥲

Ne yap

Ne yapıyor lar acılı mı acaba toplarken felan panik atak var cesaret sıfır
Sevdiğin birilerinin desteğini alarak gidebilirsin. Yumurta toplama narkozlu işlem zaten bir ağrın acın olmuyor sonrasında hafif kasık ağrısı oluyor toparlıyorsun kendini. Güvendiğin sevdiğin bir doktorla ilerle cesaret verir sana .

Selam canım öyle ağrılı acılı bir süreci yok benim 2. Denemem ama gerçekten duygusal olarak zor. Mental olarak çok güçlü olsan bile hormonlar dengeni bozuyor. Tutup tutmayacağını bilemediğin bir süreç açıp bakamıyorsun da noluyo orda diye🤣 ama bence hiçbir zaman hazır oluncak bir şey değil gibi sürece girip yaşayınca anlıyorsun
Rahîm filmi çektirdim çok acımış tı bayılacak tım nerdeyse sonra tüplerden ameliyat oldum biri açıktı zaten diğerini acamadilar çok pişman oldum kolay atlatırsın dedikleri acıyı aylarca yaşadım korkularım bu yönden panik atak olunca birde gözümde çok büyütüyorum birde acı eşiğim çok yüksek baygın mı yapıyor lar tüp bebek koyucakları zaman rahim filmi gibi acı mı olacak hiç bilmiyorum açıkçası bekliyorum dua ediyorum en son işlem Allah'tan ümit kesilmez son olarak tüp bebek düşünüyorum

Yok yok kaş bıyık falan sadece şu an pala gibi ortalıkta geziyorum 🧔 hiç içimden gelmiyor yapmak sizde de böyle mi ya bütün planları pozitifi gördükten sonraya erteliyorum bu şekilde motive ediyorum kendimi 🥲
Yok surekli agdami falan evde yapiyorum ama benimde kuafore gitmem lazim da az daha gecsin 😅üşeniyorum bende

Back