- 9 Ocak 2024
- 292
- 389
- 18
- 30
Güzel haberler bekliyoruzİyi yapmışsınız. Size ne iyi gelecekse onu yapın. Ben şimdi acile gidiyorum kan vermeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberler bekliyoruzİyi yapmışsınız. Size ne iyi gelecekse onu yapın. Ben şimdi acile gidiyorum kan vermeye
Hadi bakalim guzel sonuclar ver bizeİyi yapmışsınız. Size ne iyi gelecekse onu yapın. Ben şimdi acile gidiyorum kan vermeye
İnşallah olmazsın canım yaa bende bugün hiç belirti yok bende ondan tırsıyorumKızlar şaka maka baya regl sancısı gibi olmaya başladı gündüz geçmişti şimdi böyle regl olucakmışım gibi oldu böyle olan var mı 6. Gün
Sac falan boyama sakin canim doktor onermiyor cunkuBen de pozitifi görürsem inşallah uçarak kuaföre sonrasinda alışverişe gideceğim keyifli keyifli böyle bir plan yaptım kendimce bugün ödüllendirecegim kendimi
Bende pek bir şey. Göğüs hassasiyeyi arttı. Şişlik aynen devam.İnşallah olmazsın canım yaa bende bugün hiç belirti yok bende ondan tırsıyorum
Yok yok kaş bıyık falan sadece şu an pala gibi ortalıkta geziyorum hiç içimden gelmiyor yapmak sizde de böyle mi ya bütün planları pozitifi gördükten sonraya erteliyorum bu şekilde motive ediyorum kendimiSac falan boyama sakin canim doktor onermiyor cunku
Maddi, manevi, fiziksel ve psikolojik olarak zor bir süreç ama korkutucu değil yolun açık olsunKızlar tüp bebek nasıl oluyor ağrılı mi süreci zormu nasıl oluyor bende düşünüyorum ama korkuyorum bilgilendirirseniz sevinirim
Benim de hiç ağrım sızım yok bugün umarım her şey yolundadırİnşallah olmazsın canım yaa bende bugün hiç belirti yok bende ondan tırsıyorum
Ne yapıyor lar acılı mı acaba toplarken felan panik atak var cesaret sıfırMaddi, manevi, fiziksel ve psikolojik olarak zor bir süreç ama korkutucu değil yolun açık olsun
Benim bu konu hakkında yazdığım bir yazı var.Açtığım konulardan bulabilirsinizKızlar tüp bebek nasıl oluyor ağrılı mi süreci zormu nasıl oluyor bende düşünüyorum ama korkuyorum bilgilendirirseniz sevinirim
Ay yok yaa ben kaş bıyık hep temizlerim, tırnaklarımı da yaptım oje sürmedim yalnkz. Bugün gidip saçımı temizlettim o kadar iyi hissetirdiki . Dışarı çıktım bir kafeye gittim falan resmen beynime oksijen gitti.Yok yok kaş bıyık falan sadece şu an pala gibi ortalıkta geziyorum hiç içimden gelmiyor yapmak sizde de böyle mi ya bütün planları pozitifi gördükten sonraya erteliyorum bu şekilde motive ediyorum kendimi
Maddi, manevi, fiziksel ve psikolojik olarak zor bir süreç ama korkutucu değil yolun açık olsun
Nasıl bakıcam acaba pek kullanmayı bilmiyorum burayıBenim bu konu hakkında yazdığım bir yazı var.Açtığım konulardan bulabilirsiniz
Selam canım öyle ağrılı acılı bir süreci yok benim 2. Denemem ama gerçekten duygusal olarak zor. Mental olarak çok güçlü olsan bile hormonlar dengeni bozuyor. Tutup tutmayacağını bilemediğin bir süreç açıp bakamıyorsun da noluyo orda diye ama bence hiçbir zaman hazır oluncak bir şey değil gibi sürece girip yaşayınca anlıyorsunKızlar tüp bebek nasıl oluyor ağrılı mi süreci zormu nasıl oluyor bende düşünüyorum ama korkuyorum bilgilendirirseniz sevinirim
İdrarda silik çizgiyi görmek bile beni kendime getirecek gibiAy yok yaa ben kaş bıyık hep temizlerim, tırnaklarımı da yaptım oje sürmedim yalnkz. Bugün gidip saçımı temizlettim o kadar iyi hissetirdiki . Dışarı çıktım bir kafeye gittim falan resmen beynime oksijen gitti.
Sevdiğin birilerinin desteğini alarak gidebilirsin. Yumurta toplama narkozlu işlem zaten bir ağrın acın olmuyor sonrasında hafif kasık ağrısı oluyor toparlıyorsun kendini. Güvendiğin sevdiğin bir doktorla ilerle cesaret verir sana .Ne yap
Ne yapıyor lar acılı mı acaba toplarken felan panik atak var cesaret sıfır
Rahîm filmi çektirdim çok acımış tı bayılacak tım nerdeyse sonra tüplerden ameliyat oldum biri açıktı zaten diğerini acamadilar çok pişman oldum kolay atlatırsın dedikleri acıyı aylarca yaşadım korkularım bu yönden panik atak olunca birde gözümde çok büyütüyorum birde acı eşiğim çok yüksek baygın mı yapıyor lar tüp bebek koyucakları zaman rahim filmi gibi acı mı olacak hiç bilmiyorum açıkçası bekliyorum dua ediyorum en son işlem Allah'tan ümit kesilmez son olarak tüp bebek düşünüyorumSelam canım öyle ağrılı acılı bir süreci yok benim 2. Denemem ama gerçekten duygusal olarak zor. Mental olarak çok güçlü olsan bile hormonlar dengeni bozuyor. Tutup tutmayacağını bilemediğin bir süreç açıp bakamıyorsun da noluyo orda diye ama bence hiçbir zaman hazır oluncak bir şey değil gibi sürece girip yaşayınca anlıyorsun
Yok surekli agdami falan evde yapiyorum ama benimde kuafore gitmem lazim da az daha gecsin üşeniyorum bendeYok yok kaş bıyık falan sadece şu an pala gibi ortalıkta geziyorum hiç içimden gelmiyor yapmak sizde de böyle mi ya bütün planları pozitifi gördükten sonraya erteliyorum bu şekilde motive ediyorum kendimi