2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bu arada benim boynum göğsüm sırtım minik minik kırmızı noktalar oldu, hiç başına gelen var mı? Kaşıntı ağrı falan yok
Bu arada bunlar bende de var. Kan sulandırıcı kullaniyor musunuz? Ben gittim kontrole o yapıyor dediler. Bazı insanlarda böyle bir etkisi oluyormuş. Östrojen de yapabilirmiş. İkisinden biridir.

Hsg anestezili de olıyordu isteğe göre, bende acı çekmiştim ama transfer hiç acılı değil canım merak etme anlamıyorsun bile

Canim merhaba yanlis bilmiyorsam bu clearbluenin testinde ilk buyuk kutu arti seklinde olmali pozitifse sen testin aciklamasini okudunmu?

Bu arada bunlar bende de var. Kan sulandırıcı kullaniyor musunuz? Ben gittim kontrole o yapıyor dediler. Bazı insanlarda böyle bir etkisi oluyormuş. Östrojen de yapabilirmiş. İkisinden biridir.
Yok kan sulandırıcıda yok bende , sadece fitil profestan iğne, folik asit kulanıyorum. Bugün daha da artmış boynum , sırtım göğüsler falan nokta nokta . Yarın mesaj atacağım doktora.

Tup bebekte kim hamile kaldiysa etrafimdakiler baharat bitki caylari hazir yemekler ve butun baharatlar aci biber tursu yasak dediler henuz biz doktora 13 subatta gitcez ama gitmeden etrafimdakiler soyledi
Hiç öyle bir kısıtlama koymadı. Sadece tavsiye ederim ananas ye dedi. Bende yedim.

Bende de öyle sadece sağlıklı beslen yumurta ye ihmal etme gibi dedi ama öyle turşu acı macı spesifik bir şeydemedi
Korkmayın adet sancilari gibi oluyor. Ama ilaçlardan adet olamiyoruz zaten. 2_3 gece adet olacakmisim gibi oldu. Sonraki gece hicbirsey olmadı bu seferde ona canımı siktim vallahi

Baharat konusu şey olabilir mi arkadaşlar ya, zaten çok ilaç alıyoruz karaciğer yoruluyor. Baharatlı yiyeceklerde ekstra yoruyor ya belki ondan abartmayın deniyodur. Zaten sürekli susuyoruz deli gibi su içiyoruz ya. Bendeki döküntülerde ilaçlar ağır geliyo ondan oluyo bence

Benim de saç diplerim pul pul oldu, stresten sanıyordum. İlaçlardan mıymış?

İlk yaptirdigim şey rahim filmiydi ve bayiltmadan yaptılar çok canım yandı çok. Ama tüp bebekte hicbirsey yok. Rahim filmi ağrısına dayandiysan bunlarda ağrı falan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…